5.0
5/5

LEARN

Kennis &

tools

Hier delen we onze expertise en eigen OTR tools. We duiken diep in de laatste ontwikkelingen en delen we de pareltjes van onze expertise. 

OTR Pitchdeck (5 of 34)

Ontwikkelingen

Hier delen we onze expertise en eigen OTR tools. We duiken diep in de laatste ontwikkelingen en delen we de pareltjes van onze expertise. 

Team On The Rocks 2021

Laure van Oudenhoven

Een halfjaar vol nieuwe energie! Oud Stagaire Laure aan het woord.

Work hard play hard! Muziek lekker hard aan, werken op de bank, grapjes maken, samen lunchen en kneiter hard werken. Dat is in een notendop hoe een gemiddelde dag bij de jongens van On The Rocks er uit ziet.
nkbv-bllog-scaled

Bas Peperzak

Vertical Video Syndroom – VVS

Toen ik op mijn 17e kennis maakte met videografie werd mij meteen een ding duidelijk gemaakt. "Film nooit verticaal!" Je kijkt tenslotte video's toch op je TV of laptop... of niet?
content-marketing-scrabble-letters-word-on-a-green-WKTEMY5-1-scaled

Ritchie van de Graaf

Social Media tip voor 2021: It’s all about purpose

We willen het verhaal horen, we willen de persoon kennen. Een mooi verkoopverhaal kunnen we in tien minuten schrijven, maar een écht verhaal die impact maakt kost wat meer tijd.
content-marketing-scrabble-letters-word-on-a-green-WKTEMY5-scaled

Ritchie van de Graaf

Over contentmarketing

Voor velen een alledaags begrip, maar voor misschien ‘net zovelen’ een bulkterm waar weinig lading achter zit. In deze blog vertellen we je over contentmarketing, wat dit is en wat jij hiermee kunt.
SURFLIFE-2020-09008-1-scaled

Thijs Geertsen

“Surfen en Werken” dat klinkt toch als een droom?

Aankomende zomer is het weer zover: ik vertrek voor de derde keer richting het zonnige zuiden, namelijk Frankrijk. Hier zal ik gedurende een periode van twee weken de mooiste plaatjes schieten.
side

Ritchie van de Graaf

Goede informatie komt met een goede tekst!

Of je nu als student je scriptie à 40 pagina’s aan het schrijven bent, een bericht op social media plaatst of goede content aan het bedenken bent voor jouw bedrijfswebsite: vrijwel iedereen komt af en toe terug op hetgeen wat er na al dat harde werk op papier staat.