JOUW MERK

We brengen jouw merk tot leven!

It's all about branding

Waarom grote merken succesvol zijn?

It’s all about branding: de juiste identiteit creëren en uitrollen voor jouw organisatie. Dit doen we als partner, niet als leverancier. Want als jullie verhaal goed is, is die van ons dat ook. Je raadpleegt ons als je op zoek bent naar:

  • Formulering merkstrategie en positionering
  • Marketingcommunicatieadvies
  • Copywriting
  • Social media strategie en beheer

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Positionering + merkidentiteit.

Waar sta je voor? Welke koers ga je bewandelen? Met onze strategische sessies komen we samen tot jouw unieke merkidentiteit.

Marketingcommunicatieadvies

Hoe je je doelgroep het best kunt bereiken en welke media daarbij relevant zijn, onderzoeken we graag met je.

Copywriting

De juiste tekst met de juiste schrijfwijze, zoekmachinevriendelijk of redactioneel: onze copywriters verpakken jouw verhaal in tekst.

Social media beheer

Een consistent social media plan en de implementatie daarvan, waarmee je écht resultaat bereikt. Van contentcreatie en advertising, van contentplanning tot interactie. 

SEO/SEA

Optimalisatie van je website voor de zoekmachines: ervoor zorgen dat je gevonden wordt. Adverteren in de zoekmachines met maximaal rendement. We helpen je met Search Engine Optimization en Search Engine Advertising. 

Wist je dit al?

Veelgestelde vragen

Merkstrategie, social media, marketingcommunicatie, copywriting… we begrijpen dat je hier vragen over hebt. Onze klanten hebben die ook, lees hier de meest gestelde vragen! 

Wanneer je écht wilt presteren op online- en online gebied, is het belangrijk dat je identiteit staat als een huis. Misschien weet jij zelf goed waar je voor staat, maar weet je dit niet uit te dragen. Of weet je waar je goed in bent, maar niet waar jouw Unique Selling Points zitten. In dit soort gevallen is het raadzaam om met een marketingpartner aan de slag te gaan en een merkidentiteit vast te stellen. Met een identiteit bepaal je wat je merk precies inhoud, welk gevoel mensen bij jouw merk moeten krijgen en bepaal je de koers van je onderneming voor een aantal jaren. 

Door met ons aan de slag te gaan in één of meerdere workshops, waarbij jouw bedrijf en jouw doelgroep centraal staat. We kijken met een frisse marketingblik naar jouw onderneming en gaan op zoek naar je doelgroep. Na een interne en analyse van je bedrijf, brengen we in kaart wie je doelgroep is en waar deze zich bevindt. Zo zijn we in staat een gerichte marketingcommunicatiestrategie op te stellen, waarin staat welke boodschap we op welke manier gaan overbrengen naar je potentiële klanten. Het resultaat: zo min mogelijk ‘verloren’ marketingbudget, concrete doelstellingen en meetbare resultaten!

Jij weet vaak precies waar je goed in bent, maar krijg je dit ook op papier? Na de juiste vragen waarschijnlijk wel. Maar om dit geheel om te zetten naar een tekst die ertoe leid dat je je doel behaalt… dat is andere koek. Wil je verkopen, dan moet de tekst omgezet worden in een uitnodigende verkooptekst. Wil je inspireren, moet de tekst zó geschreven worden dat de lezer wil blijven lezen en geïnspireerd raakt door je. En hebben we het over teksten voor online, komt er ook nog een stukje technische copywriting bij kijken. Bij dit laatste kijken we naar copywriting, waardoor de zoekmachines begrijpen waar je tekst over gaat en dat jouw doelgroep ook daadwerkelijk op je pagina komt. We zeggen zelf: copywriting is een vak apart en kan een merk maken of kraken.

Ga jezelf maar na: ben jij of heb je iemand in dienst die kan vormgeven, copywriten, fotograferen en video’s kan maken? Die een online marketeer is, expert is op het gebied van online advertising én ook nog eens alle ins- en outs van social media af weet? En stel, die duizendpoot heb je gevonden: heeft die persoon wekelijks of zelfs dagelijks tijd voor jouw social media?

Om rendement te halen uit je social media en daadwerkelijk te groeien, is een gedegen social media plan en uitvoering cruciaal. In de meeste gevallen is het uitbesteden van social media efficiënter, betaalbaarder en levert dit meer op dan wanneer je zelf aan de slag gaat. Het draagt bij aan de groei van je onderneming, bespaart je tijd en met een stel creatieve marketeers levert dit ook nog spraakmakende, unieke content op!

Dit kan een hoop redenen hebben, maar de meest voorkomende: je website is niet geoptimaliseerd voor de zoekmachines, voor je doelgroep en op de juiste zoektermen. Misschien scoort je website niet hoog op bepaalde zoektermen of sla je de plank mis door niet goed in te spelen op hoe het zoekverkeer naar jouw website verloopt. Of misschien is de achterkant, het technische aspect van je website, niet op orde. Onze Search Enige Optimization experts kennen alle ins- en outs van zoekmachinemarketing en optimaliseren jouw website, zodat je wél gevonden wordt en je website meer rendement behaalt.  

Dit kun je zelf doen via Google! Niet het antwoord wat wij zouden geven, tenzij je er ontzettend veel verstand van hebt. Advertenties via Google of via andere zoekmachines kan heel lonend zijn, maar kan ook flink verkeerd lopen. Bij B11 nemen we het adverteren via Google of andere zoekmachines uit handen zodat je maximaal rendement haalt uit jouw advertentiebudget.

Onze tip: ga niet adverteren zonder kennis op de zoekmachines, maar haal deze kennis in huis. Je behaalt hier doorgaans meer resultaat mee en het is op termijn (veel) goedkoper om een consultant je advertenties te laten beheren en dus maximaal rendement te behalen, dan dat je zelf zonder voorkennis aan de slag gaat.

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?