5.0
5/5

Our work🔥

Caplugs

In Amerika zijn ze al marktleider. Aan On The Rocks de taak om deze positie te realiseren binnen Europa.

Uitdaging

De positie als marktleider in Amerika ook realiseren binnen Europa. Caplugs heeft meerdere losse bedrijven overgenomen in Europa. Aan ons de taak om de grootte van Caplugs Europa te laten zien aan de hand van een videocampagne. Hiermee laten we potentiële klanten kennismaken met het merk en de mogelijkheden van Caplugs.

Resultaat

  • 1 Brandmovie
  • 2 Bedrijfsvideo’s
  • 2 Wervingsvideo’s 
  • 6 Verschillende landen bezocht

Deliverables

Video 1

Caplugs’ Europese faciliteiten en merkessentie, kernwaarden, streven naar perfectie in de spotlight.

Video 2

Een blik op Caplugs’ uitgebreide assortiment doppen, pluggen en maskeerproducten – een showcase van de brede productlijn.

Video 3

Spotlight op ons assortiment slangbescherming en spiralen, met accent op de kwaliteit en betrouwbaarheid.

How we did it?

Als uitvoerende partner van Caplugs hebben we door een goede segmentatie en targeting van de Europese doelgroep een emotionele band gecreëerd, die heeft geleid tot een ijzersterke videoproductie.

We bieden een unieke blik op de Europese productiefaciliteiten en hun expertise. Ons succesvolle merkverhaal belicht Caplugs’ innovaties in Europa en werd met trots gelanceerd op de Hannover Messe 2023 door drie krachtige video’s. 

Vanuit daar zijn we verder gegaan met de Europese marketingaanpak, met onder andere een Brandmovie, Bedrijfsfoto’s, Productfoto’s & Wervingscampagne.

"Great ideas are not polite. They never say they’re sorry. They don’t try to fit in. On the contrary, they force the world around them to make changes in self-defense."

Marty Neumeier
Five Talents for the Robotic Age

Kortom, wij ontwerpen creatieve oplossingen. Deze aanpak gebruiken we voor branding, video, websites, campagnesonline marketingapplicaties en digital development.

We stellen de behoeften van de gebruiker centraal in onze ontwikkeling, wat de sterkste aanpak is voor elk merk van begin tot eind.

Sinds 2019 helpen we hiermee merken te connecten met hun communities.

Waar we

trots

op zijn

Jouw merk toevoegen aan onze succesverhalen? hello@ontherocksmedia.nl