5.0
5/5

Our work🔥

Caplugs

In Amerika zijn ze al marktleider. Aan On The Rocks de taak om deze positie te realiseren binnen Europa.

Uitdaging

De positie als marktleider in Amerika ook realiseren binnen Europa. Caplugs heeft meerdere losse bedrijven overgenomen in Europa. Aan ons de taak om de grootte van Caplugs Europa te laten zien aan de hand van een videocampagne. Hiermee laten we potentiële klanten kennismaken met het merk en de mogelijkheden van Caplugs.

Resultaat

  • 1 Brandmovie
  • 2 Bedrijfsvideo’s
  • 2 Wervingsvideo’s 
  • 6 Verschillende landen bezocht

Deliverables

Video 1

Caplugs’ Europese faciliteiten en merkessentie, kernwaarden, streven naar perfectie in de spotlight.

Video 2

Een blik op Caplugs’ uitgebreide assortiment doppen, pluggen en maskeerproducten – een showcase van de brede productlijn.

Video 3

Spotlight op ons assortiment slangbescherming en spiralen, met accent op de kwaliteit en betrouwbaarheid.

How we did it?

Als uitvoerende partner van Caplugs hebben we door een goede segmentatie en targeting van de Europese doelgroep een emotionele band gecreëerd, die heeft geleid tot een ijzersterke videoproductie.

We bieden een unieke blik op de Europese productiefaciliteiten en hun expertise. Ons succesvolle merkverhaal belicht Caplugs’ innovaties in Europa en werd met trots gelanceerd op de Hannover Messe 2023 door drie krachtige video’s. 

Vanuit daar zijn we verder gegaan met de Europese marketingaanpak, met onder andere een Brandmovie, Bedrijfsfoto’s, Productfoto’s & Wervingscampagne.