5.0
5/5

Websites

Converterende,

onderscheidende

websites & webshops.

Dat een goede website of webshop onmisbaar is, weten we inmiddels wel. 

Maar waaruit bestaat een goede website of webshop? Wij vinden dat het je merk goed moet vertalen.  Een intuïtieve navigatie en duidelijke structuur. Mobile first, met een sterke focus op conversie en een perfecte aansluiting bij jouw doelgroep.

OTR Pitchdeck (28 of 34)

Een conventerende, onderscheidende website of webshop kenmerkt zich door intuïtiviteit, aantrekkelijkheid, snelheid en user first

Met deze aanpak durven wij te zeggen dat jij je investering binnen notime terugverdient.

Wij richten ons bij het creëren van websites en webshops op het behalen van maximaal rendement, of dit nu meer directe omzet, juist leads betreft of community building. Onze aanpak is continu gericht op het optimaliseren van jouw conversie, met de doelgroep en datagedreven inzichten als basis. 

Waar we

trots

op zijn

Laat je inspireren. Trots! Dat is wat we zijn op onze partners. En nog belangrijker: op de resultaten die we hebben geboekt met ze. Want dat is de kern van ons werk!

Veelgestelde vragen

De ontwikkeltijd van een website of webshop varieert op basis van de complexiteit en specifieke eisen van het project. Gemiddeld kan het ontwikkelen van een eenvoudige website 4 tot 6 weken duren, terwijl een complexere webshop 8 tot 12 weken of langer kan duren.

Optimaliseer je website of webshop voor SEO door relevante zoekwoorden te gebruiken, unieke en waardevolle content te creëren, meta-tags te optimaliseren, een snelle laadtijd te garanderen en een mobielvriendelijk ontwerp te hanteren. Wij helpen je graag met je online SEO strategie.

Belangrijke elementen van een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website of webshop zijn een intuïtieve navigatiestructuur, responsief ontwerp, duidelijke call-to-action-knoppen, snelle laadtijden en toegankelijkheidsvoorzieningen zoals schermlezerondersteuning en aanpasbare tekstgrootte.

De kosten voor het ontwikkelen van een website of webshop variëren sterk op basis van het project, de complexiteit en het ontwerpbureau. De prijzen kunnen variëren van enkele honderden euro’s voor een eenvoudige website tot tienduizenden euro’s voor een complexe webshop. Bij On The Rocks starten website vanaf €2.000,-

Ja, er zijn doorlopende kosten verbonden aan het onderhouden van een website of webshop, zoals webhosting, domeinregistratie, SSL-certificaten, software-updates, onderhoud en marketing. Wat de maandelijkse kosten bij On The Rocks zijn?