5.0
5/5

Brand design

Laat je merk tot leven komen. Een unieke uitstraling is de kracht van ieder merk. Hoe gaan we ervoor zorgen dat jij er tussenuit springt? Een goede basis hiervan zit hem in de kracht van een unieke brand design.

Dit is de stap dat we emotie vastpakken met design. Een doordacht brand design laat jouw merk opvallen tussen de concurrentie en nog belangrijker het creërt verbinding met je doelgroep. 

OTR Pitchdeck (5 of 34)

Brand design helpt om het verhaal van je merk te vertellen op een manier die resoneert met je doelgroep.

Brand design is een essentieel aspect van je merkstrategie. Het gaat verder dan alleen het logo of kleurenpalet; het is de visuele uitdrukking van je merkidentiteit en de waarden die je wilt overbrengen. Het sterke, herkenbare en consistente design maakt je merk onvergetelijk, helpt je opvallen in een concurrerende markt, en bouwt vertrouwen met je klanten. Bovendien creëert het een emotionele band met je doelgroep door de essentie van je merk op een aantrekkelijke manier over te brengen, in een mooi overzichtelijk brandbook.

Daarnaast fungeert je brand design als een communicatietool, die complexe ideeën en concepten op een eenvoudige en begrijpelijke manier kan overbrengen. Kortom, een weloverwogen en consistent brand design is een must om je merkidentiteit te vestigen en te versterken.

We creëren een digitaal en fysiek brandbook.

Een brandbook vertelt het verhaal van jouw merk, van A tot Z. Het beschrijft je merk in woord en beeld, helemaal in de stijl en toon van jouw merk. Zodat het voor iedereen die met jouw merk werkt (of gaat werken), duidelijk is waar je merk voor gaat en staat. Een brandbook verwoordt en verbeeldt de kern van je merk. Wat je als merk wilt bijdragen, waar je in gelooft en welke waarden belangrijk zijn. Daarnaast beschrijft het de doelgroep en de belangrijkste visuele uitingen en de toepassing daarvan.

Je wilt rebranden?

Denk je aan rebranden? We staan klaar om samen met je deze uitdaging aan te gaan. Wij brengen je merk naar het volgende niveau met een fris en vernieuwend ontwerp dat de essentie van je bedrijf vastlegt. Samen creëren we een sterk, herkenbaar en relevant merk dat resoneert bij jouw doelgroep. 

We kunnen eeuwig vertellen hoe goed we zijn ;).
Maar kijk zeker even rond in onze projecten.

Waar we

trots

op zijn

Laat je inspireren. Trots! Dat is wat we zijn op onze partners. En nog belangrijker: op de resultaten die we hebben geboekt met ze.