5.0
5/5

Commercial Laten Maken: 7 Impactvolle Redenen voor On The Rocks Media

Met een commercial van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Wij zijn jouw partner in een commercial laten maken

Welkom bij On The Rocks Media, jouw partner in het laten maken van krachtige en effectieve commercials voor jouw bedrijf of product. Ben je op zoek naar een goede commercial die jouw merk op professionele wijze in de schijnwerpers zet en jouw doelgroep aanspreekt? Wij bieden de expertise en creativiteit om jouw commercial te laten maken en jouw merk of product naar een hoger niveau te tillen.

commercial laten maken

Wat zijn de voordelen van een commercial laten maken?

Een commercial laten maken biedt jouw bedrijf een scala aan voordelen om naar nieuwe hoogtes te stijgen. Met videoproductie vertel je een meeslepend verhaal dat direct je doelgroep raakt. De perfecte lengte van een commercial zorgt ervoor dat je boodschap krachtig en bondig wordt overgebracht. 

Onze ervaren professionals staan klaar om jouw merk op een indrukwekkende manier te presenteren. Door samen jouw wensen en eisen door te nemen, creëren we een commercial die naadloos aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Of je nu iets wilt uitleggen, inspireren of simpelweg communiceren met je doelgroep, een commercial is de ideale manier om dit te bereiken. Een duidelijke call to action zal kijkers aansporen tot actie over te gaan, wat kan leiden tot meer betrokkenheid en conversies. 

Dus, waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het creëren van een commercial die jouw bedrijf naar ongekende hoogtes zal tillen!

Interesse in een TV commercial laten maken?

Het proces van het laten maken van een TV commercial begint met het bepalen van de stappen die nodig zijn om jouw visie tot leven te brengen. De keuze voor een TV commercial laten maken kan aanzienlijke invloed hebben op de manier waarop jouw merk of product wordt gepresenteerd. Bekijk ons portfolio van eerdere TV commercials om een idee te krijgen van wat wij voor jou kunnen realiseren.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een commercial?

Transparantie in commercial kosten is voor ons van groot belang. Daarom bieden wij een vrijblijvende offerte voor het laten maken van jouw commercial. Onze expertise in het maken van commercials stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw budget en behoeften.

Hoe ons team jouw commercial tot een succes maakt

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse blik en ervaring in videoproductie. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke commercials die de kern van jouw bedrijf raken. Onze aanpak is modern, dynamisch en perfect afgestemd op de huidige trends. Neem een kijkje in ons portfolio voor een indruk van onze veelzijdigheid: van energieke aftermovies tot diepgaande bedrijfsvideo’s. Elk project dat we aanpakken, krijgt onze volledige aandacht en creativiteit. 

Onze ervaring betekent dat we weten hoe we jouw boodschap kunnen omzetten in een boeiende video die jouw doelgroep aanspreekt. We begrijpen de uitdagingen van bedrijven in Nederland en streven ernaar om met elke videoproductie de essentie van jouw merk te vangen en te presenteren op een manier die echt indruk maakt.

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn hier om een commercial te maken die jouw verhaal vertelt zoals het verteld moet worden – authentiek, boeiend en effectief.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw commercial te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

promotiefilmpje maken

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw videoproductie naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze commercials  brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Videoproducties door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Meer informatie over het laten maken van commercials, inclusief specifieke video’s voor elke fase van het proces, is te vinden in onze portfolio. We hebben een klantgerichte benadering om jouw commercial te maken en bieden vrijblijvend advies over jouw videomarketingstrategie.

Het laten maken van een commercial kan jouw merk of product op een effectieve manier onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Onze experts zorgen ervoor dat de boodschap op een pakkende en creatieve manier wordt overgebracht, waardoor jouw bedrijf succesvol in beeld wordt gebracht voor verschillende doeleinden, zowel op tv als online.

De duur van het laten maken van een commercial hangt af van het type commercial dat je wilt. Over het algemeen variëren de commercials tussen de 10 en 30 seconden, afhankelijk van de boodschap die je wilt overbrengen.

De kosten van een commercial kunnen variëren op basis van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het script, het gebruik van voice-overs, en de productievereisten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Onze experts zijn gespecialiseerd in het maken van diverse soorten commercials, waaronder tv-commercials, online commercials, reclamevideo’s en bedrijfsfilms. We zijn ervaren in het creëren van unieke, creatieve en effectieve commercials die jouw doelgroep echt raken.

Als je jouw product of bedrijf onder de aandacht wilt brengen, helpt het laten maken van een commercial om jouw boodschap op een krachtige en aantrekkelijke manier te communiceren. Dit kan zowel via tv als online, waardoor je een breder publiek bereikt.

Het creëren van een online commercial biedt de mogelijkheid om jouw merk of product op een effectieve manier te promoten via digitale kanalen. Deze vorm van marketing, ook wel videomarketing genoemd, kan jouw doelgroep op een krachtige manier aanspreken en je online aanwezigheid versterken.

Ja, we hebben ervaring met het integreren van voice-overs in commercials om de boodschap te versterken. Of je nu een voice-over wilt gebruiken voor een tv-commercial of online video, wij kunnen hierin voorzien.

Onze klanten variëren van kleine en middelgrote bedrijven tot grote internationale merken. We hebben ervaring in het werken met diverse sectoren en zijn in staat om commercials te maken die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf, ongeacht de branche.

Bij On The Rocks Media kun je een creatieve en uitgebreide aanpak verwachten bij het maken van jouw commercial. We zorgen ervoor dat jouw boodschap effectief en opvallend wordt overgebracht om een succesvolle commercial te realiseren die jouw doelgroep raakt

De doorlooptijd voor het maken van een commercial hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project en productieplanning. We streven ernaar om een efficiënte en nauwkeurige productie te realiseren, zodat jouw commercial binnen een redelijke termijn gereed is voor uitzending.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.