5.0
5/5

Interactieve Video Laten Maken: Ervaar Topkwaliteit met Onze #1 Service

Een interactieve video laten maken biedt een dynamische manier om het verhaal van jouw bedrijf te presenteren. Deze aanpak legt de nadruk op het uitleggen wat je doet en waarom je daarin uitblinkt, op een manier die de kijker echt raakt en betrekt.

Wij zijn jouw partner in het laten maken van een interactieve video

Welkom bij On The Rocks, jouw expert in het creëren van interactieve video’s. Overweeg je een interactieve video, maar weet je niet waar te beginnen? Maak je geen zorgen, wij begeleiden je met plezier door het gehele proces. Van het ontwikkelen van het interactieve scenario tot de levering van de interactieve eindvideo, wij houden rekening met jouw specifieke wensen en doelgroep om een video te produceren die zowel jou als je doelgroep uitermate zal bevallen.

Interactieve video laten maken

Wat is een interactieve video?

Interactieve video’s transformeren hoe kijkers content ervaren, door ze actief te betrekken bij het verhaal. Deze video’s bevatten interactieve elementen zoals quizvragen, knoppen en hotspots, waarmee kijkers verschillende verhaallijnen kunnen ontdekken en direct feedback kunnen geven. Interactieve animaties verhogen de betrokkenheid verder, met elementen die reageren op de gebruiker, wat een persoonlijkere ervaring biedt.

Voor merken zijn deze video’s een krachtig middel in video advertising, met klikbare elementen die directe acties mogelijk maken, zoals meer informatie opvragen of aankopen doen. Deze aanpasbaarheid zorgt voor unieke kijkervaringen, verhoogt de interactie en betrokkenheid aanzienlijk.

Eenvoudig te delen op diverse platforms, zijn interactieve video’s ideaal voor onderwijs, marketing en entertainment, en bieden een innovatieve storytelling methode die zowel informatief als aantrekkelijk is. Interactieve video’s van On The Rocks maken je boodschap niet alleen hoorbaar, maar vooral beleefbaar en onvergetelijk.

Wat zijn de voordelen? van een interactieve video laten maken

Interactieve video’s transformeren de manier waarop informatie wordt overgedragen en engagement wordt gecreëerd. Studies bevestigen dat de integratie van interactieve elementen, zoals quizzen en keuzemogelijkheden, de retentie en het begrip aanzienlijk verbetert. Dit in tegenstelling tot traditionele video’s, waarbij kijkers passief blijven. Door kijkers actief te laten deelnemen, personaliseren interactieve video’s de kijkervaring en verhogen ze de betrokkenheid.

De mogelijkheid voor de kijker om het verhaal te sturen, maakt elke ervaring uniek en versterkt het engagement. Dit wordt verder verrijkt door boeiende verhaallijnen met diverse uitkomsten. Interactieve video’s zijn inzetbaar voor onderwijs, waar ze complexe concepten toegankelijk maken, voor marketing, om consumenten dieper met merken te verbinden, en entertainment, waar ze fans unieke ervaringen bieden.

Deze video’s bieden verhoogde betrokkenheid en een gepersonaliseerde ervaring, essentieel voor effectieve communicatie en diepe verankering van de boodschap bij de doelgroep. Interactieve video’s zijn daarmee een krachtig medium voor een breed scala aan toepassingen, van educatie tot entertainment.

Hoe werkt het laten maken van een interactieve video bij ons?

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse inzichten en expertise om meeslepende interactieve video’s te maken. Onze passie ligt in het creëren van unieke interactieve ervaringen die de kern van jouw onderneming vangen en tot leven brengen in boeiende, interactieve verhaallijnen. Onze aanpak is modern en dynamisch, perfect afgestemd op de trend van interactieve en boeiende videocontent.

Met onze ervaring transformeren we jouw boodschap in korte, maar impactvolle interactieve video’s die direct resoneren met je doelgroep. We begrijpen de uitdagingen van Nederlandse bedrijven en zijn erop gericht om in elke interactieve film de essentie van jouw merk te vangen en op een krachtige, interactieve manier over te brengen.

Stappenplan interactieve video laten maken

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw interactieve viddeo te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

CASES

Video's door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

Wat voor een type video past bij jouw bedrijf?

Het is belangrijk om te bepalen wat de doelgroep is van het bedrijf en wat de boodschap is die overgebracht moet worden. Op basis daarvan kan bepaald worden welk type video geschikt is, bijvoorbeeld een animatievideo, promotievideo of wervingsvideo. Bovendien speelt het budget en de beschikbare tijd een rol bij het kiezen van het juiste type video.

Neem contact op en maak jouw eigen unieke route door de video

Het team van On the Rocks Media creëert professionele, unieke en interactieve video’s op maat, waarin de kijker kiest welke informatie degene wilt bereiken. Met onze videoproductie ontzorgen we onze opdrachtgevers van A tot Z, waarin wij de specifieke wensen van jouw organisatie vertalen in een interactieve film.

Benieuwd naar de opties voor de juiste video voor jouw bedrijf? Neem direct contact met ons op of laat je gegevens achter in ons contactformulier voor een vrijblijvende offerte.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze video’s brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Bij een lineaire video kijkt de kijker passief naar de video terwijl de beelden elkaar opvolgen. Bij een interactieve video kan de kijker zelf keuzes maken en wordt de video gepersonaliseerd op basis van de interacties van de kijker.

Een interactieve video biedt veel voordelen. Zo blijft de kijker langer geïnteresseerd doordat hij zelf keuzes kan maken en betrokken wordt bij het verhaal. Daarnaast kan de kijker direct actie ondernemen door bijvoorbeeld op een call to action te klikken. Dit maakt een interactieve video erg geschikt voor videomarketing.

Wij maken professionele interactieve video’s met behulp van interactieve lagen en overlays. Hierdoor kunnen we verschillende keuzes toevoegen aan de video en kan jouw merk gepersonaliseerd worden. Wij bepalen samen met jou de juiste videocontent en call to actions zodat de kijker direct actie kan ondernemen.

Ja, dat kan zeker! Samen met jou inventariseren wij wat de boodschap moet zijn en hoe de video eruit moet komen te zien. Vervolgens creëren wij een flowchart van de mogelijke keuzes en de bijbehorende overlays en interactieve lagen. Hierdoor ontstaat een duidelijke verhaallijn en wordt de kijker optimaal betrokken bij de video.

Wij kunnen jouw video optimaliseren voor online marketing en zorgen ervoor dat jouw video vindbaar is voor de juiste doelgroep. Daarnaast is het belangrijk om de video te verspreiden via verschillende kanalen zodat de juiste doelgroep de video ziet.

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de video en de complexiteit van de interactieve elementen. Wij bieden een gratis brainstormsessie aan waarin wij jouw wensen en behoeften inventariseren en een offerte op maat kunnen maken.

Ja, een interactieve video is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Voor het MKB kan het juist een krachtig middel zijn om zich te onderscheiden van de concurrentie en de boodschap op een originele manier over te brengen.

Wij passen de interactieve laag aan op basis van jouw huisstijl zodat het naadloos aansluit bij jouw merk. Hierdoor ontstaat een professionele uitstraling en herkent de kijker direct jouw merk.

Meten is weten! Wij kunnen je helpen met het meten van de effectiviteit van je interactieve video door middel van analytics. Hierdoor krijg je inzicht in het aantal views, clicks en conversies en kan de video geoptimaliseerd worden voor een nog beter resultaat.

Het maken van een interactieve video duurt vaak een stuk langer dan het maken van een lineaire video. Dit komt doordat er verschillende lagen en interactieve elementen toegevoegd moeten worden aan de video. Wij werken met een heldere stappenplan en tijdlijn zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.