5.0
5/5

Drone video laten maken 2024
bij On The Rocks

Met een drone video van On The Rocks geef je een adembenemend nieuw perspectief aan het verhaal van jouw bedrijf. Je laat zien wat je doet en waarom je daarin uitblinkt, op een manier die vanuit de lucht echt impact maakt.

Video afspelen

Wij zijn jouw partner in het laten maken van een dronevideo

Welkom bij On The Rocks, dé specialist in het laten maken van jouw drone video. Wil je een drone video laten maken, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij begeleiden je graag door het hele proces. Van het opstellen van het script tot de oplevering van het eindproduct, wij nemen jouw wensen en doelgroep in overweging om een drone video te maken die super tevredenheid bij jou en je doelgroep zal opleveren.

drone video

Waarom zou ik een drone video laten maken?

Stel je voor dat jouw verhaal tot leven komt vanuit een adembenemend, vogelperspectief. Een drone video van On The Rocks doet precies dat. Met onze state-of-the-art drones, uitgerust met geavanceerde camera’s, brengen we jouw verhaal tot leven vanuit unieke hoogtes en hoeken. Dit resulteert in spectaculaire en ongeëvenaarde beelden die jouw bedrijf of project op een indrukwekkende manier presenteren.

Bij On The Rocks nemen we de volledige regie in handen – van het zorgvuldig selecteren van de juiste drone, het verkrijgen van alle benodigde vergunningen, tot het vakkundig besturen van de drone en het nauwkeurig afstellen van de camera. Onze nabewerkingsexperts gebruiken geavanceerde software om de kwaliteit van de beelden te optimaliseren en een final touch te geven met muziek en tekst.

Of het nu gaat om het vastleggen van de schoonheid van de natuur, het presenteren van vastgoed, het documenteren van evenementen, of het creëren van adembenemende films en commercials, een drone video van On The Rocks biedt een uniek perspectief dat de kijker gegarandeerd zal betoveren en jouw boodschap op een onvergetelijke manier overbrengt

Wat zijn de voordelen van een drone video?

Met een drone video van On The Rocks ontdek je een fascinerend nieuw perspectief. Onze drones vangen de essentie van landschappen, gebouwen en evenementen in adembenemende beelden vanuit de lucht. Deze unieke invalshoek is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook perfect voor het versterken van je marketingstrategie.

Een drone video brengt dynamiek in je verhaal, legt grote gebieden vast in één vloeiende beweging en laat hoogteverschillen indrukwekkend uitkomen. Dit creëert een meeslepende ervaring voor de kijker, waardoor ze zich echt verbonden voelen met de omgeving.

Daarnaast is de drone een veilig middel om moeilijk toegankelijke of risicovolle locaties vast te leggen, wat essentieel is voor inspecties of 3D-mapping. Bij On The Rocks gebruiken we de kracht van drones om jouw verhaal, evenement of project op een ongeëvenaarde manier vast te leggen.

Hoe ons team jouw drone video tot een succes maakt

Bij On The Rocks brengen we jouw visie en ons creatieve inzicht samen om aansprekende bedrijfsfilms en indrukwekkende dronevideo’s te produceren. Onze passie is het creëren van unieke video’s die het verhaal van jouw onderneming vertellen in beknopte, maar krachtige verhalen. Onze hedendaagse en dynamische aanpak sluit naadloos aan bij de trend van snel te consumeren videocontent.

In ons diverse portfolio vind je van dynamische bedrijfsfilms tot uitgebreide corporate video’s. Elk project wordt met volledige toewijding en een unieke creatieve flair benaderd. We begrijpen de uitdagingen van Nederlandse bedrijven en zijn erop gericht om in elke productie de essentie van jouw merk krachtig over te brengen.

Daarnaast specialiseren we ons in het maken van professionele dronevideo’s. Met onze ervaren en gecertificeerde dronepiloten en creatief team leggen we jouw boodschap of verhaal vast in verbluffende beelden. Of het nu gaat om een evenement, vastgoedpresentatie of reportage, onze drone-opnames zijn van topkwaliteit en brengen elk aspect van jouw project prachtig in beeld.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw drone video te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

CASES

Videoproducties door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5
VS--Caplugs-CapsnosubsonVimeo-0’01”

Wat zijn de verschillende toepassingen van drone video's?

Bij On The Rocks ontketenen we de kracht van dronevideo’s om een scala aan bedrijven en projecten tot leven te wekken. Van vastgoed tot film- en televisieproducties, onze dronevideo’s bieden een verbluffend nieuw perspectief dat elk project naar een hoger niveau tilt. Denk aan het vastleggen van evenementen vanuit de lucht, waardoor deze een extra dimensie krijgen en een onvergetelijke indruk achterlaten.

Dronevideo’s zijn ook een fantastische tool om toeristische hotspots te tonen in al hun glorie, waardoor kijkers zich midden in de actie voelen. In de wereld van reclame voegen onze dronebeelden een creatieve en dynamische touch toe aan advertenties, waardoor jouw merkverhaal op een ongekend levendige manier wordt verteld.

Bovendien gaat onze expertise verder dan alleen commercieel gebruik. We benutten de unieke capaciteiten van drones om prachtige ecosystemen en zeldzame diersoorten vast te leggen, waardoor we de wonderen van onze planeet op een zorgzame en respectvolle manier delen. 

Op welke manieren kan ik een drone video gebruiken voor marketingdoeleinden?

Bij On The Rocks tillen we je marketing naar ongekende hoogtes met onze dronevideo’s. Stel je voor: jouw product schitterend in beeld gebracht vanuit verrassende hoeken, een visueel verhaal dat naadloos aansluit bij de boodschap van je merk, het uitlichten van de omgeving waar jouw product tot zijn recht komt, en het creëren van een onvergetelijke beleving voor zowel klanten als prospects.

Deze adembenemende dronevideo’s zijn perfect inzetbaar op je website, op social media, tijdens evenementen of beurzen, en zelfs in tv-commercials. Bij On The Rocks staan we klaar om jouw video-ervaring te transformeren. Laat ons je meenemen op een visuele reis die jouw merkverhaal op een spectaculaire manier vertelt. Neem gerust contact op via onze site voor een creatieve vlucht in jouw marketingstrategie.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze video’s brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Een drone video is een video die gemaakt wordt met behulp van een drone. Door middel van de drone kunnen er luchtbeelden en opnames worden gemaakt vanuit de lucht.

Drone opnames zijn opnames die gemaakt worden met behulp van een drone. Hierdoor kunnen er luchtbeelden worden vastgelegd van bijvoorbeeld een landschap of een gebouw.

Ja, wij hebben onze eigen drone waarmee we luchtbeelden en opnames kunnen maken.

De kosten van een dronevideo zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de video, het type drone dat wordt gebruikt en of er animaties of bewerkingen nodig zijn. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Een 4K drone video is een dronevideo die opgenomen wordt met een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Hierdoor is de beeldkwaliteit erg hoog en kunnen details goed worden vastgelegd.

Ja, onze dronepiloten zijn gecertificeerd om drone opnames te maken.

Bij drone fotografie worden er stilstaande beelden gemaakt met behulp van een drone, terwijl bij drone video er bewegende beelden worden vastgelegd.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.