5.0
5/5

Drone video laten maken: professionele luchtfoto's voor jouw bedrijf

Om potentiële werknemers te informeren over de cultuur, waarden, missie en visie van jouw bedrijf, met als einddoel solliciteren!

Waarom zou ik een drone video laten maken?

Wat is een drone video en hoe wordt het gemaakt?

Een drone video is een video-opname die gemaakt wordt met behulp van een drone (ook wel een onbemand luchtvaartuig of UAV genoemd). De drone is uitgerust met een camera, die op afstand bediend kan worden. Met de drone kan de camera op verschillende hoogtes en hoeken worden gepositioneerd om unieke en spectaculaire beelden op grote hoogte vast te leggen.

Om een drone video te maken, moet je eerst een geschikte drone uitkiezen en de nodige vergunningen en toestemmingen verkrijgen (afhankelijk van de locatie en het doel van de video). Vervolgens moet je de drone besturen en de camera-instellingen aanpassen om de gewenste beelden te krijgen. Nabewerkingssoftware kan worden gebruikt om de kleuren, helderheid en contrast van de beelden te verbeteren en om muziek en tekst toe te voegen. Drone video’s worden vaak gebruikt voor natuur- en landschapsfotografie, vastgoedpresentaties, evenementen en films en commercials. 

Wat zijn de voordelen van een drone video?

Met een drone video krijg je een spectaculair en uniek perspectief op de omgeving. De drone geeft je de mogelijkheid om landschappen, gebouwen, evenementen en zelfs mensen vanuit verschillende hoeken te bekijken en vast te leggen. De beelden zijn vaak adembenemend, omdat ze laten zien hoe groot en indrukwekkend de wereld eigenlijk is. Bovendien kan een drone video ook bijdragen aan de marketing van een bedrijf of evenement, omdat het een visueel aantrekkelijke manier is om de aandacht van een potentiële klant te trekken

Kortom, een drone video zorgt voor een nieuwe dimensie in het vastleggen van beelden en is een waardevolle toevoeging aan verschillende projecten. Zo kun je grote gebieden in één vloeiende shot vastleggen en eventuele hoogteverschillen overzichtelijk in beeld brengen. 

Dit geeft de kijker een gevoel van betrokkenheid en laat hen de omgeving op een intense manier beleven. Daarnaast is een drone een handig instrument om moeilijk bereikbare of gevaarlijke plaatsen te fotograferen en te filmen, zonder dat daarbij mensenlevens op het spel staan. Bijvoorbeeld bij het inspecteren van hoge gebouwen, windmolens, bruggen of andere infrastructuur. Een drone biedt ook mogelijkheden voor 3D-mapping en het creëren van orthomosaics. Hierbij worden meerdere luchtfoto’s samengevoegd tot één groot overzichtsbeeld, wat interessante informatie kan geven over het landschap en de omgeving.

Drones bieden unieke perspectieven en kunnen indrukwekkende en emotionele ervaringen creëren voor kijkers.

Waar kan ik een professionele drone video laten maken voor mijn bedrijf?

Om een professionele dronevideo te laten maken ben je bij On the Rocks Media aan het juiste adres. Wij leveren drone fotografie en drone video’s met verbluffende shots. Onze ervaren en gecertificeerde dronepiloot en creatieve team zorgen ervoor dat jouw boodschap of verhaal op een unieke en indrukwekkende manier wordt vastgelegd en gedeeld. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, evenementregistratie, vastgoedpresentatie of reportages, wij leveren hoogwaardige beeldproducties die de kijker stil doet staan bij de schoonheid van het beeld.

Onze drones zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en voldoen aan alle regelgevingen om veilig en kwalitatief hoogwaardige opnames te kunnen maken. Samen met jou bespreken wij de mogelijkheden en zorgen wij voor een productie die past bij jouw wensen en budget. 

On The Rocks Media voor Caplugs
On The Rocks Media voor HBUFC South Africa

Wat zijn de verschillende toepassingen van drone video's?

Welke soorten bedrijven kunnen baat hebben bij het maken van een drone video?

Drone video’s kunnen ideaal zijn voor verschillende soorten bedrijven, van vastgoedbedrijven tot aan film- en televisieproductiebedrijven. Daarnaast kunnen drone video’s worden gebruikt om evenementen op een unieke manier vast te leggen of te promoten en kunnen ze bijdragen aan het tonen van populaire toeristische attracties. Andere opties zijn dat drone video’s een creatief element kunnen toevoegen aan de advertenties van verschillende bedrijven en beelden kunnen nemen van unieke ecosystemen en kwetsbare diersoorten.

Op welke manieren kan ik een drone video gebruiken voor marketingdoeleinden?

Een drone video kan op verschillende manieren gebruikt worden voor marketingdoeleinden, zoals het tonen van een product vanuit verschillende hoeken, het creëren van een visueel verhaal dat de boodschap van het merk ondersteunt, het tonen van de omgeving waarin het product wordt gebruikt en het creëren van een memorabele ervaring voor klanten en prospects. Deze video’s kunnen worden gebruikt op websites, social media-kanalen, evenementen of beurzen en in tv-commercials. Wij helpen je graag om jouw video naar een hoger niveau te tillen. Neem gerust contact met ons op via onze site.

Veelgestelde vragen

Een drone video is een video die gemaakt wordt met behulp van een drone. Door middel van de drone kunnen er luchtbeelden en opnames worden gemaakt vanuit de lucht.

Drone opnames zijn opnames die gemaakt worden met behulp van een drone. Hierdoor kunnen er luchtbeelden worden vastgelegd van bijvoorbeeld een landschap of een gebouw.

Ja, wij hebben onze eigen drone waarmee we luchtbeelden en opnames kunnen maken.

De kosten van een dronevideo zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de video, het type drone dat wordt gebruikt en of er animaties of bewerkingen nodig zijn. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Een 4K drone video is een dronevideo die opgenomen wordt met een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Hierdoor is de beeldkwaliteit erg hoog en kunnen details goed worden vastgelegd.

Ja, onze dronepiloten zijn gecertificeerd om drone opnames te maken.

Bij drone fotografie worden er stilstaande beelden gemaakt met behulp van een drone, terwijl bij drone video er bewegende beelden worden vastgelegd.

Waar we

trots

op zijn

Jouw merk toevoegen aan onze succesverhalen? hello@ontherocksmedia.nl