5.0
5/5

Animatievideo Laten Maken: Ontvang de Beste Unieke Topkwaliteit Animaties

Een animatievideo laten maken bij On The Rocks geef je jouw bedrijfsverhaal een dynamische en creatieve twist. Deze vorm van storytelling stelt je in staat om complexe ideeën op een eenvoudige en boeiende manier over te brengen bij jouw publiek. 

Video afspelen

Wij zijn jouw partner in een animatievideo laten maken

Welkom bij On The Rocks, dé specialist in het laten maken van jouw animatievideo. Bij On The Rocks zijn we jouw gids in de wereld van animatievideo’s. Begin je reis met ons en we begeleiden je van concept tot eindproduct. Wij zorgen ervoor dat jouw animatievideo perfect aansluit bij jouw wensen en de interesse van je doelgroep, wat resulteert in een video die jij en je publiek geweldig zullen vinden. 

animatievideo laten maken

Wat is een animatievideo?

Bij On The Rocks transformeren we jouw ideeën tot levendige animatievideo’s, gemaakt met de magie van tekeningen, computergraphics en geavanceerde animatietechnieken. Deze video’s brengen statische beelden tot leven, waardoor foto’s en objecten over je scherm dansen. Onze animaties worden overal gebruikt – van films en TV tot videogames en reclames, ze zijn overal!

Animatie is ons podium om verhalen te vertellen en ingewikkelde ideeën om te zetten in iets simpels en duidelijks. Het maken van een animatievideo bij On The Rocks is een investering in helderheid en creativiteit. Of het nu gaat om het uitleggen van de werking van een complex apparaat of het ontrafelen van wetenschappelijke concepten, onze animaties maken het begrijpelijk, boeiend en onvergetelijk.

Wat zijn de voordelen van een animatievideo laten maken?

Bij On The Rocks maken we jouw bedrijfsverhaal levend met maatwerk animatievideo’s. Deze video’s zijn ideaal voor heldere communicatie, waardoor complexe informatie begrijpelijk en memorabel wordt overgebracht. Onze levendige, kleurrijke animaties trekken niet alleen de aandacht, maar versterken ook je merkidentiteit door unieke visuele elementen van jouw merk te integreren.

Animatie biedt ongekende flexibiliteit voor diverse toepassingen zoals advertenties, productdemo’s of instructievideo’s, en is bovendien kosteneffectief voor meervoudig gebruik. Onze animatievideo’s, perfect voor online marketing, zijn eenvoudig te delen en bereiken een internationaal publiek.

Laat On The Rocks jouw verhaal vertellen met inspirerende, informatieve en resonante animatievideo’s, die jouw boodschap effectief overbrengen, waar je publiek zich ook bevindt. Kies voor onze expertise om jouw bedrijf onderscheidend en memorabel te presenteren.

Hoe On The Rocks jouw animatie video tot een succes maakt: onze stappen

Bij On The Rocks transformeren we jouw visie met onze creativiteit en deskundigheid in meeslepende animatievideo’s. Onze passie ligt in het creëren van unieke animaties die jouw bedrijfsverhaal vertellen in compacte, maar krachtige verhalen. Onze benadering is modern en dynamisch, perfect afgestemd op de snelle consumptie van hedendaagse videocontent.

Duik in ons portfolio en zie de reikwijdte van onze talenten: van levendige animatievideo’s tot uitgebreide geanimeerde bedrijfsverhalen. Elk project wordt met volledige toewijding en een unieke artistieke flair aangepakt.

Met onze expertise brengen we jouw boodschap tot leven in korte, maar impactvolle animatievideo’s die precies raken waar het moet bij je doelgroep. We kennen de uitdagingen van Nederlandse ondernemingen en zetten ons in om in elke animatie de essentie van jouw merk krachtig en visueel aantrekkelijk weer te geven

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw animatie video te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

WEBSITE-PHOTO-Q4-10

CASES

Videoproducties door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5
bedrijfsvideo uden

Hoe kan je een animatie video laten maken: de kosten

De kosten voor het laten maken van jouw video-animatie zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals de complexiteit, de lengte van de video en de kwaliteit van de animatie. Bekijk onze animatiefilmpjes op onze website en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze video’s brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Een animatievideo is een geanimeerde video die met behulp van tools en sjablonen wordt gemaakt om een verhaal of boodschap over te brengen.

Animatievideo’s zijn visueel aantrekkelijker en kunnen complexe concepten op een eenvoudige en boeiende manier overbrengen. Ze zijn ook effectief om de aandacht te trekken en de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Nee, je hebt geen directe ervaring nodig om een animatievideo te maken. Met behulp van tools en sjablonen kan vrijwel iedereen een animatievideo maken. Wil je dit toch uit handen geven? Wij helpen je graag!

Een geanimeerde video is een video die is gemaakt door middel van animatie, meestal door meerdere afbeeldingen of frames op elkaar te stapelen om een bewegend beeld te creëren.

Een whiteboard animatie is een animatietechniek waarbij een verhaal of boodschap wordt getekend op een ‘whiteboard’, terwijl dit proces wordt opgenomen en geanimeerd.

Een storyboard is een visuele weergave van de verhaallijn van een animatie video, bestaande uit een reeks afbeeldingen of tekeningen van elk afzonderlijk frame.

De beste manier om een animatievideo te promoten is om deze te uploaden naar sociale media platforms en te delen op je website of blog. Je kunt ook betaalde advertenties op social media gebruiken om je video onder de aandacht van een groter publiek te brengen.

Ja, je kunt geluidseffecten en voice-overs toevoegen aan een animatievideo om de boodschap beter over te brengen. Dit kan worden gedaan met behulp van softwaretools of door professionele voice-overdiensten in te huren.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.