5.0
5/5

Bedrijfsvideo Nijmegen: Nummer 1 in Professionele Bedrijfsfilms bij
On the Rocks Media

Met een bedrijfsvideo Nijmegen van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Wij zijn jouw partner in het laten maken van een bedrijfsvideo in Nijmegen

Welkom bij On The Rocks, dé specialist in het laten maken van jouw promotiefilm. Wil je een promotiefilm laten maken, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij begeleiden je graag door het hele proces. Van het opstellen van het script tot de oplevering van het eindproduct, wij nemen jouw wensen en doelgroep in overweging om een promotiefilm te maken die super tevredenheid bij jou en je doelgroep zal opleveren.

bedrijfsvideo nijmegen

Waarom zou ik een bedrijfsvideo Nijmegen laten maken?

Een bedrijfsfilm is jouw digitale handdruk; het is de eerste kennismaking van veel mensen met jouw bedrijf. Stel je voor, een video die in een oogwenk een krachtige eerste indruk achterlaat en inzicht geeft in wat jouw bedrijf doet en waar het voor staat. Door een onderscheidende bedrijfsfilm te laten maken bij On The Rocks, licht je niet alleen de sterke punten van je bedrijf uit, maar geef je ook een persoonlijk kijkje achter de schermen.

Een bedrijfsfilm is een effectief middel om vertrouwen op te bouwen en een emotionele connectie met je kijkers te creëren. Gedeeld op je website en social media, wordt het een krachtig promotie-instrument dat je merkidentiteit versterkt. Het geeft potentiële klanten een tastbaar gevoel van wie je bent, wat je doet, en welke waarden je hoog in het vaandel draagt. Het kan de doorslag geven om voor jou te kiezen in plaats van je concurrent.

Naast het fungeren als een visitekaartje, bereik je met een bedrijfsfilm ook potentiële klanten op social media, waar video’s immens populair zijn. Een aantrekkelijke bedrijfsfilm grijpt de aandacht en brengt je boodschap kostenefficiënt over naar een breder publiek.

Voordelen van een bedrijfsfilm laten maken door On The Rocks in Nijmegen

Wanneer je kiest voor On The Rocks Media in Nijmegen om je bedrijfsfilm te laten maken, pluk je de vruchten van onze diepgaande kennis van de regio en haar inwoners. Dit inzicht stelt ons in staat om een bedrijfsfilm te creëren die perfect resoneert met het publiek in Nijmegen. We denken actief met je mee achter de schermen, zorgen ervoor dat jouw organisatie’s boodschap op een effectieve en relevante manier wordt overgebracht.

Onze lokale expertise betekent dat jouw bedrijfsfilm specifiek afgestemd kan worden op de doelgroep in Nijmegen. Met onze ervaring in het produceren van diverse videoproducties binnen de regio, kunnen we een film maken die echt aanspreekt bij de lokale gemeenschap. Dit verhoogt aanzienlijk de kans dat jouw boodschap de juiste mensen bereikt.

Bovendien biedt On The Rocks Media de mogelijkheid voor een op maat gemaakte videoproductie. Elke bedrijfsfilm is uniek en wordt ontwikkeld met jouw specifieke doelen in gedachten. We nemen de tijd om een script te schrijven dat naadloos aansluit bij jouw boodschap en doelgroep. Van concept tot eindproduct verzorgen we elke stap, met onze kenmerkende creativiteit en professionaliteit, om een bedrijfsfilm te leveren die jouw bedrijf op de best mogelijke manier presenteert.

Hoe ons team jouw bedrijfsvideo Nijmegen tot een succes maakt

Bij On The Rocks smelten we jouw visie samen met onze frisse inzichten en expertise om boeiende bedrijfsfilms te maken. Onze passie ligt in het produceren van unieke video’s die de essentie van jouw onderneming vatten in beknopte, maar krachtige verhalen. Onze aanpak is hedendaags en dynamisch, in lijn met de trend van snel te consumeren videocontent.

Verken ons portfolio en ontdek onze veelzijdigheid: van dynamische bedrijfsfilms tot uitgebreide corporate video’s. Elk project pakken we aan met volledige inzet en een unieke creatieve touch.

Met onze ervaring vertalen we jouw boodschap naar korte, impactvolle bedrijfsfilms die recht in het hart van je doelgroep schieten. We begrijpen de uitdagingen van Nederlandse bedrijven en streven ernaar om in elke film de kern van jouw merk te vangen en krachtig over te brengen.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

shortform content laten maken

CASES

Videoproductie door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5
bedrijfsvideo uden

Wat kan een bedrijfsvideo Nijmegen voor mijn bedrijf betekenen?

Wij begrijpen dat de presentatie van jouw merk in promotiemateriaal cruciaal is. Daarom zetten wij ons in om jouw merk op de meest optimale manier te presenteren. Jouw product of dienst wordt op een aantrekkelijke en overtuigende wijze getoond, zodat jouw merk gegarandeerd de aandacht trekt die het verdient.

De impact van zichtbaarheid in promotiemateriaal is niet te onderschatten. Het versterkt merkherkenning en creëert een onuitwisbare indruk bij jouw doelgroep. Een goed gemaakte promotiefilm kan jouw merk positioneren als een autoriteit in jouw sector, terwijl het tegelijkertijd potentiële klanten overtuigt van de waarde van jouw aanbod.

Een ander essentieel element in onze promotiefilms is de inzet van professionele voice-overs. Deze kunnen de impact van jouw promotiefilm aanzienlijk verhogen. Wij werken samen met ervaren stemacteurs die jouw boodschap met de juiste toon en stijl overbrengen, waardoor jouw film nog overtuigender en memorabeler wordt.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze video’s brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

FAQ

Veelgestelde vragen

Jazeker! On the Rocks Media verzorgt videoproducties in Nijmegen, waaronder bedrijfsfilms.

Wij verzorgen verschillende videoproducties, waaronder bedrijfsfilms, productvideo’s, animaties, aftermovies en meer.

Onze producties worden volledig afgestemd op jouw bedrijf en de doelgroep. Wij denken graag mee over hoe jouw film het beste aansluit bij jouw wensen en de huisstijl van je bedrijf.

Ja, naast het maken van de video’s bieden wij aanvullende diensten zoals drone-opnames, voice-overs, ondertiteling en meer om jouw videoproductie helemaal compleet te maken.

Wanneer je besluit met ons in zee te gaan, gaan we aan de slag om een video te maken die exact aansluit bij jouw wensen en jouw bedrijf in beeld brengt. Onze video’s zijn inzetbaar voor diverse doeleinden, zoals online marketing of als sfeerimpressie voor je bedrijf.

Zeker! Wij zorgen ervoor dat de videoproductie volledig aansluit bij jouw reclameboodschap of marketingcampagne, en helpen je met het optimaliseren van de video voor online marketingdoeleinden.

Onze videoproducties zijn van groot belang voor elk bedrijf dat zich online wil profileren en zijn geschikt voor verschillende branches en bedrijfsgroottes.

Ja, wij zorgen ervoor dat we precies die sfeerimpressie vastleggen die aansluit bij jouw bedrijfsevenement, panelgesprek of andere gelegenheden.

Een professionele bedrijfsfilm kan één kans zijn om je bedrijf te presenteren aan je doelgroep en de juiste sfeer over te brengen. Het is een krachtige tool voor je online marketing en reclame-uitingen.

Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder en bespreken graag de mogelijkheden voor het laten maken van een bedrijfsfilm in Nijmegen.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.