5.0
5/5

Promotiefilmpje maken: Ontgrendel 4 krachtige voordelen voor jouw merk!

Met een promotiefilm van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Wij zijn jouw partner in het maken van een promotiefilm

Welkom bij On The Rocks, dé specialist in het laten maken van jouw promotiefilm. Wil je een promotiefilm laten maken, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij begeleiden je graag door het hele proces. Van het opstellen van het script tot de oplevering van het eindproduct, wij nemen jouw wensen en doelgroep in overweging om een promotiefilm te maken die super tevredenheid bij jou en je doelgroep zal opleveren.

bedrijfsvideo wijchen

Wat zijn de voordelen van een promotiefilmpje maken?

Zoek je een slimme manier om jouw nieuwste product of service te boosten? Kijk dan niet verder dan een promotiefilm van On The Rocks! Onze klanten zijn mega enthousiast over de impact die zo’n film heeft. Want zeg nou zelf, beelden spreken toch veel meer dan alleen woorden? 

Met een On The Rocks promotiefilm op jouw eigen site, zien potentiële klanten in één keer wat je te bieden hebt. Zo’n film is de ideale manier om jouw doelgroep te bereiken op een manier die zowel aantrekkelijk als effectief is. Of je nu een frisse app, een hippe gadget, of een unieke dienst lanceert, onze promotiefilms zorgen ervoor dat jouw verhaal knalt. Ze laten gewoon zien wat jouw product bijzonder maakt en hoe het perfect aansluit bij de wensen van je doelgroep. 

Het unieke aan een promotiefilm? Het brengt niet alleen info over, maar raakt ook het hart. Met de juiste mix van beelden en muziek, maakt onze film een onvergetelijke indruk. Dus, benieuwd naar de mogelijkheden? Ga voor een On The Rocks promotiefilmpje maken en laat jouw product of dienst schitteren! Met onze aanpak breng je jouw boodschap krachtig over, precies afgestemd op jouw doelgroep en jouw wensen.

Welke stappen zijn er bij het maken van een promotiefilm?

Bij On The Rocks vermengen we jouw visie met onze frisse inzichten en expertise in het maken van boeiende promotiefilmpjes. Onze passie is het vervaardigen van unieke video’s die de essentie van jouw bedrijf vastleggen in korte, doch krachtige verhalen. Onze benadering is modern en dynamisch, perfect passend bij de trend van vlot verteerbare videocontent.

Neem een duik in ons portfolio en zie onze diversiteit: van energieke promotiefilmpjes maken tot uitgebreide bedrijfsfilms. Elk project wordt door ons met volledige toewijding en een creatieve flair benaderd.

Met onze ervaring transformeren we jouw boodschap in korte, maar impactvolle promotiefilmpjes die een snaar raken bij je doelgroep. Wij kennen de uitdagingen van Nederlandse ondernemingen en zetten ons in om in elke video het hart van jouw merk te vangen en dit met echte impact over te brengen.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw promotiefilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

promotiefilmpje maken

CASES

Videoproducties door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final
bedrijfsvideo uden

Jouw merk in beeld

Wij begrijpen dat de presentatie van jouw merk in promotiemateriaal cruciaal is. Daarom zetten wij ons in om jouw merk op de meest optimale manier te presenteren. Jouw product of dienst wordt op een aantrekkelijke en overtuigende wijze getoond, zodat jouw merk gegarandeerd de aandacht trekt die het verdient.

De impact van zichtbaarheid in promotiemateriaal is niet te onderschatten. Het versterkt merkherkenning en creëert een onuitwisbare indruk bij jouw doelgroep. Een goed gemaakte promotiefilm kan jouw merk positioneren als een autoriteit in jouw sector, terwijl het tegelijkertijd potentiële klanten overtuigt van de waarde van jouw aanbod.

Een ander essentieel element in onze promotiefilms is de inzet van professionele voice-overs. Deze kunnen de impact van jouw promotiefilm aanzienlijk verhogen. Wij werken samen met ervaren stemacteurs die jouw boodschap met de juiste toon en stijl overbrengen, waardoor jouw film nog overtuigender en memorabeler wordt.

Kenmerken van een effectieve promotievideo

Een krachtige promotiefilmpje maken bij On The Rocks? Die zit boordevol emotie en gevoel, waardoor jouw publiek zich direct verbonden voelt met wat je te vertellen hebt. Wij weten als geen ander op welke mediakanalen jouw video moet schitteren om jouw ideale doelgroep te bereiken. En de trots? Die is zichtbaar in elke frame, waardoor jouw passie en enthousiasme voor je product of evenement voelbaar is.

Bij On The Rocks werken we nauw met je samen. We zorgen ervoor dat jouw promotievideo perfect aansluit bij jouw visie en doelen. Professionaliteit staat bij ons voorop, dus je kunt vertrouwen op een topresultaat. En we helpen je de video op jouw eigen website te plaatsen, zodat je direct in contact komt met je doelgroep.

Verwacht bij ons een video die meer doet dan alleen informeren. We maken een ervaring die jouw doelen niet alleen bereikt, maar overtreft en je publiek echt raakt. Een effectieve promotievideo van On The Rocks spreekt je kijkers aan, betrekt ze bij jouw verhaal en zorgt ervoor dat jouw product of dienst opvalt en bijblijft. Laten we samen aan jouw unieke promotievideo werken!

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze video’s brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Door een promotiefilm te laten maken bij On The Rocks, profiteer je van professionele videoproductie van topkwaliteit. Je kunt ervan op aan dat jouw boodschap op een visueel aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd, waardoor je zichtbaarheid en conversie kunnen toenemen. Bovendien ben je verzekerd van een eindproduct waar je trots op kunt zijn.

Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via e-mail of telefoon om je wensen te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw promotiefilm.

Wij werken samen met jou aan het ontwikkelen van een script dat perfect aansluit bij jouw doelen en boodschap. Jouw input en ideeën zijn van grote waarde in dit proces, zodat het eindresultaat voldoet aan jouw verwachtingen.

Absoluut! Onze ervaring in het maken van promotiefilms stelt ons in staat om video’s te produceren die perfect geschikt zijn voor online campagnes, inclusief platforms zoals Facebook video ads. De video’s worden vakkundig aangepast om maximale impact te genereren voor jouw campagnes.

Een promo video is in feite een verkorte versie van een promotiefilm, meestal geproduceerd met als doel specifieke aspecten van een product, dienst of evenement te benadrukken. Een promotiefilm daarentegen biedt over het algemeen een breder en diepgaander overzicht van de boodschap die je wilt overbrengen.

Ja, we streven ernaar om onze klanten super tevreden te maken over de promotiefilm die wij voor hen maken. We zijn trots op onze ervaring in het maken van hoogwaardige, effectieve promotiefilms die voldoen aan de verwachtingen van onze klanten.

Absoluut, onze focus ligt op het leveren van promo video’s van de hoogst mogelijke kwaliteit. We besteden veel aandacht aan elk aspect van het proces, van de opname tot de montage, om ervoor te zorgen dat het eindproduct de professionele uitstraling heeft die jouw merk verdient.

Ja, we kunnen jouw promotiefilm aanpassen voor diverse doeleinden, zoals specifieke campagnes, verschillende platforms en zelfs advertenties. Door de video aan te passen verwachten we de zichtbaarheid en conversie te verbeteren voor jouw specifieke doelstellingen.

De tijdsduur van het productieproces hangt af van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de film, de benodigde opnames en de mate van montage. Neem contact met ons op om een beter beeld te krijgen van de doorlooptijd voor jouw specifieke project.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.