5.0
5/5

Interactieve video voor jouw school

Van concept tot volledige video

wil jij een interactieve video voor jouw school

Bij On The Rocks media zorgen wij ervoor dat de jaarlijkse opendag van jouw school wordt verpakt in één video.

Video met impact

Op ons kantoor in Weurt (bij Nijmegen) werken videografen, editors en andere creatieve geesten samen om de mooiste video's te maken met het beste resultaat. Samen zetten wij ons 100% in om nieuwe scholieren kennis te laten maken met jouw school. Kom maar op met die kiddo's!

Een dashboard met miljoenen gebruikers wereldwijd.

We bouwen je interactieve video een vriendelijk dashboard wat inmiddels al meer dan miljoenen kijkers kent van over de hele wereld. Onze videografen kennen dit dashboard helemaal uit hun hoofd. Dus zeg wat je wilt en wij fixen het voor je!

Langere kijktijd

Interactieve video zorgt er niet alleen voor dat jouw kijkers gerichte content krijgen te zien, maar zorgt ook nog voor een langere kijktijd. Gemiddeld wel 47% langer dan een reguliere video.

Kijkersgedrag

Wij halen de statistieken er voor je bij. Met Interactieve video kunnen we het gedrag van je kijkers precies uitlezen. Super handig!

Tijdloos

Het inzetten van een video is tijdloos. De mensen die vandaag je video bekijken, kunnen dit volgend jaar gewoon opnieuw doen.

Interactieve video laten maken: Hoe werkt het eigenlijk?

Een interactieve video is eigenlijk niks anders dan een welbekende Youtube video, alleen kan de kijker tijdens het kijken van de video ook klikken op verschillende onderdelen in de video. Wij zorgen er tijdens het maken van het script voor dat we hier op inspelen en kunnen zo de doelgroep perfect door de video heen leiden, zonder dat zij naar informatie moeten kijken die niet relevant is voor hen. We kunnen niet alleen knoppen toevoegen, maar ook linkjes naar Sociale kanalen, Foto’s of een url van de website van jouw school. We kunnen er zelfs voor zorgen dat als mensen enthousiast zijn ze zich meteen kunnen inschrijven. En dat met een simpele knop verwerkt in jouw unieke video.

First, there was good coffee…

Wat doen wij voor je?

Wij zorgen ervoor dat de jaarlijkse opendag van jouw school wordt verpakt in één video, een video die op elk gewenst moment bekeken kan worden. Daarnaast voorzien wij jou van alle statistieken die inzicht geven in het gedrag van jouw doelgroep. Waar kijken ze naar en waar haken ze af?

Deze inzichten kunnen jullie vervolgens inzetten om de kwaliteit van de opendag te verhogen, of om gerichter te communiceren naar jouw doelgroep.
We denken met je mee over de inhoud van de video, we filmen de video, monteren de video en zorgen ervoor dat de belangrijkste elementen klikbaar worden. Allemaal met jouw doelgroep in gedachten.
On top of that, zorgen we er ook nog voor dat de grafische elementen die worden verwerkt in de video, volledig worden ontworpen in de stijl van jouw school. Zo wordt niet alleen de inhoud van de video uniek, maar krijgt het ook nog eens een persoonlijk design.
Onze pareltjes van video's op een rijtje

Ons portfolio

video laten maken kosten
Wij regelen alles voor je

Wat moet ik hier zelf voor doen?

In principe regelen wij alles voor je. Het is wel handig als je alvast nadenkt over de invulling van de video, jullie zijn natuurlijk de experts van de school. We raden altijd aan om een gevarieerde invulling te geven van de sprekers die aanbod komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een docent, leerling, oud leerling, ouder en/of mentor
Wij staan altijd klaar om vrijblijvend met je mee te denken over de inhoud van de video, dus aarzel niet om daarover contact met ons op te nemen.
Wat voor ons handig zou zijn is dat er op de draaidag(en) een of meerder locaties worden gereserveerd waar we de verschillende interviews kunnen opnemen.
Ohja, een lekker bakje koffie vindt onze crew ook wel lekker.

Educatieve ondersteuning.

Naast dat jullie een interactieve video krijgen die een informatief doel heeft, zullen wij tijdens het filmproces een select groepje leerlingen meenemen tijdens het filmen. Op de dag dat wij komen draaien, leggen wij een stukje camera techniek uit, mogen ze zelf meedenken over shots en laten we ze spelen met licht- en geluidsapperatuur. Hiermee hopen we leerlingen die geïnteresseerd zijn het audiovisuele vakgebied wat bij te brengen om ze zo te helpen bij het kiezen van een studie na de middelbare school. Na de draaidag krijgen ze van ons een folder die verdere uitleg geeft in wat ze die dag hebben geleerd. Hier kunnen ze dan later nog eens rustig over heen lezen. 
In samenspraak met jullie, kunnen wij ons leerprogramma aanpassen naar wens. Zo sluiten wij onze uitleg graag aan bij jullie huidige medialessen.