5.0
5/5

Bedrijfsvideo Wijchen: 4 Krachtige Redenen om Nu te Kiezen voor Maatwerk

Met een bedrijfsvideo Wijchen van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Jouw bedrijfsvideo laten maken in Wijchen

Welkom bij On The Rocks, waar we gespecialiseerd zijn in het maken van professionele bedrijfsvideo’s en bedrijfsfilms. Wil je jouw bedrijf professioneel presenteren met een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze videoproducties leveren wij unieke beelden die jouw klanten zullen inspireren.

bedrijfsvideo wijchen

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een bedrijfsvideo Wijchen?

Onze videoproductie tilt jouw bedrijfsvideo Wijchen naar een hoger niveau, door kijkers mee te nemen op een ontdekkingsreis door jouw bedrijf. We belichten hoe jouw bedrijf functioneert en de kansen die het biedt, om zo een aantrekkelijke ervaring te creëren die potentiële klanten aanspreekt.

Het aantrekken van meer klanten en het groeien van jouw bedrijf is onze specialiteit. Een professionele bedrijfsfilm versterkt je boodschap, toont jouw bedrijfscultuur, bouwt vertrouwen op bij potentiële klanten, en onderstreept je unieke eigenschappen. Ben je klaar om je bedrijf naar nieuwe successen te leiden met videomarketing?

We integreren ook indrukwekkende drone-opnames, verzorgd door ervaren dronepiloten en met de nieuwste technologie, om je boodschap spectaculair over te brengen. Deze luchtbeelden bieden een uniek perspectief op jouw bedrijf en omgeving, en maken gegarandeerd indruk. Ontdek de kracht van videomarketing en geef jouw bedrijf de voorsprong die het verdient.

Het verschil tussen een bedrijfsfilm en bedrijfsvideo

Ben je op zoek naar een krachtige manier om je bedrijf te promoten? Dan is een bedrijfsvideo of een bedrijfsfilm misschien wel de juiste keuze voor jou. Maar wat is het verschil tussen deze twee opties? 

Een bedrijfsvideo is kort en informatief, ideaal om je merk in een notendop te presenteren. Het brengt je boodschap snel en effectief over. Een bedrijfsfilm daarentegen is langer en doorgaans meer storytelling-georiënteerd. Het biedt een diepere kijk in de achtergrond van je bedrijf en creëert een emotionele connectie met de kijker. Kortom, beide opties hebben hun eigen voordelen. Het is aan jou om te beslissen welke het beste past bij de behoeften en doelen van jouw bedrijf. 

Hoe bedrijfsfilms en bedrijfsvideo's jouw website kunnen versterken

Bedrijfsfilms en bedrijfsvideo’s zijn krachtige tools die jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen. Ze bieden de perfecte mogelijkheid om je bedrijf en jouw merk op een boeiende en visuele manier te presenteren. Met een professioneel gemaakte video kun je jouw verhaal vertellen, je unieke waarden en missie benadrukken en potentiële klanten aantrekken. 

Video’s hebben de kracht om emoties op te wekken en een blijvende indruk achter te laten bij het publiek. Door deze visuele vorm van content te integreren op je website, kun je de betrokkenheid van bezoekers vergroten en zorgen voor een gedenkwaardige gebruikerservaring. 

Hoe ons team jouw bedrijfsfilm tot een succes maakt

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze expertise in videoproductie, gepassioneerd door het maken van unieke bedrijfsvideo’s die jouw merk essentie benadrukken. Onze moderne en dynamische aanpak sluit naadloos aan bij de nieuwste trends. Bekijk ons portfolio voor een blik op onze veelzijdigheid, van levendige aftermovies tot inzichtelijke bedrijfsvideo’s. Elk project ontvangt onze volledige creativiteit en aandacht, met ervaring in Wijchen die ons in staat stelt jouw boodschap effectief over te brengen. We begrijpen de lokale bedrijfsuitdagingen en streven ernaar elke videoproductie jouw merk authentiek en boeiend te presenteren.

Geïnteresseerd in wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op. We zijn er om een authentieke, boeiende en effectieve bedrijfsvideo voor jou te maken, perfect afgestemd op jouw behoeften.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

promotiefilmpje maken

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo Wijchen brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsvideo is een krachtig medium waarmee je jouw verhaal kunt vertellen en jouw boodschap over kunt brengen aan klanten. In Wijchen, waar media steeds meer draait om content en online aanwezigheid, kan een hoogwaardige bedrijfsfilm een essentieel onderdeel van jouw marketingstrategie zijn.

Onze professionals bieden een breed scala aan diensten voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat onder andere het filmen en monteren van de beelden, het toevoegen van animaties en het creëren van een passende optie voor jouw bedrijf.

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de film, de benodigde apparatuur, eventuele extra diensten zoals drone-shots of animaties, en de complexiteit van het concept.

Een bedrijfsfilm kan jouw communicatie verbeteren door je in staat te stellen jouw verhaal op een visueel aantrekkelijke manier te vertellen. Het kan ook helpen om jouw boodschap duidelijker over te brengen en de betrokkenheid van jouw publiek te vergroten.

On The Rocks Media biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat het gebruik van drone-shots, creativiteit in het concept, professionele montage, en het leveren van een kwaliteitsvolle bedrijfsfilm die jouw bedrijf op de kaart zet.

Het laten maken van een bedrijfsfilm door professionals garandeert een hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Zij brengen creativiteit en ervaring met zich mee, waardoor jouw bedrijfsfilm de juiste indruk achterlaat bij jouw publiek.

Een bedrijfsvideo kan een enorme meerwaarde bieden voor jouw marketingstrategie. Door visueel aantrekkelijke en boeiende content te creëren, kun je de aandacht van potentiële klanten trekken en hen overtuigen van de waarde van jouw producten of diensten. Met een bedrijfsvideo kun je jouw merkverhaal op een krachtige en emotionele manier overbrengen, waardoor klanten een sterke band met jouw merk kunnen opbouwen.

Bovendien is video een effectieve manier om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier te communiceren, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep kan vergroten. Daarnaast vergroot een bedrijfsvideo de online zichtbaarheid van jouw merk, wat kan resulteren in hogere naamsbekendheid en meer verkeer naar jouw website. Kortom, een bedrijfsvideo kan jouw marketingstrategie versterken door het genereren van leads, het verhogen van conversies en het verbeteren van de algehele klantbetrokkenheid. 

Wanneer je ervoor kiest om jouw bedrijfsfilm in Wijchen te laten maken, zullen wij bij On The Rocks unieke beelden van jouw bedrijf en product leveren, met een script dat specifiek op jouw maat en behoeften is afgestemd. Dit zal resulteren in een professionele bedrijfsfilm die jouw klanten zal inspireren en jouw merk op een unieke manier zal presenteren.

Het maken van een bedrijfsfilm in Wijchen biedt de mogelijkheid om jouw product of dienst op een creatieve manier te presenteren, met animaties en drone-opnames die een uniek en professioneel tintje aan jouw videoproductie toevoegen. Deze elementen kunnen jouw videomarketing naar een hoger niveau tillen en jouw publiek op een boeiende manier trekken.

De tijdsduur voor het produceren van een bedrijfsfilm of videopresentatie hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de inhoud, de lengte van de film, de beschikbaarheid van acteurs en locaties, en de post-productie vereisten. 

Over het algemeen kan het produceren van een bedrijfsfilm of videopresentatie variëren van enkele dagen tot enkele weken. Voor een eenvoudige productie met een kortere looptijd kan het proces binnen een paar dagen worden voltooid, terwijl een meer complexe productie met uitgebreide post-productie en speciale effecten langer kan duren. Het is belangrijk om een realistische tijdslijn te plannen en rekening te houden met alle aspecten van het productieproces om ervoor te zorgen dat de gewenste kwaliteit wordt behaald binnen de gestelde deadline. 

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.