5.0
5/5

Bedrijfsvideo of bedrijfsfilm
in Wageningen

Met een bedrijfsfilm van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Jouw bedrijfsvideo laten maken in Wageningen

Wil je je bedrijf in Wageningen laten opvallen? Bij On The Rocks Media zijn we gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte bedrijfsfilms die je boodschap effectief overbrengen naar je doelgroep. Met onze creatieve aanpak en professionele benadering zorgen we ervoor dat je verhaal niet alleen wordt gehoord, maar ook blijft hangen. Ben je klaar om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten? Let’s make it happen!

Een persoon zittend in een stoel, wijzend naar iets buiten het beeld, met een uitdrukking van uitleg of instructie.

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een bedrijfsvideo in Wageningen?

Van diepgaande bedrijfsfilms tot levendige productvideo’s, authentieke testimonials of dynamische eventregistraties, wij leveren professioneel werk dat perfect aansluit bij jouw behoeften. We luisteren naar je wensen en doelen om een film te creëren die jouw visie tot leven brengt.

Een professionele bedrijfsvideo versterkt jouw bedrijf in Wageningen en biedt de mogelijkheid om jouw boodschap op impactvolle wijze over te brengen met behulp van unieke beelden. Dit vergroot niet alleen de betrokkenheid van jouw klanten, maar versterkt ook de positionering van jouw bedrijf in de markt.Ons getalenteerde team, bestaande uit filmmakers, editors en producers, staat klaar om jouw ideeën te transformeren in effectieve en visueel aantrekkelijke content. Wij geloven dat jouw bedrijfsfilm niet alleen informatief moet zijn, maar ook boeiend en inspirerend. Zo zorgen we ervoor dat jouw verhaal opvalt.

Met onze geavanceerde drones brengen we jouw bedrijf of evenement vanuit een fascinerend nieuw perspectief in beeld. Of het nu gaat om weidse landschappen, majestueuze gebouwen of energieke actiescènes, onze operators vangen het perfecte plaatje.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm in Wageningen en wat zijn de verschillende mogelijkheden?

Bij On The Rocks Media zorgen wij ervoor dat de productie van jouw bedrijfsfilm zowel efficiënt als effectief is, met volledige transparantie over de kosten. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden voor montage en opnames, afgestemd op jouw specifieke wensen en budget. Ons doel is om een video te maken die niet alleen jouw boodschap effectief overbrengt, maar ook spectaculaire opnames bevat die jouw doelgroep aanspreken en een blijvende impact hebben.

Wij zorgen ervoor dat het hele proces van videoproductie soepel verloopt, van het eerste concept tot de uiteindelijke levering. Tijdens dit proces staan wij open voor jouw feedback, zodat de video precies wordt wat je voor ogen hebt. Onze tarieven zijn transparant, en indien gewenst, kunnen we een gedetailleerde offerte verstrekken zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Hoe kunnen wij je helpen met onze videoproductie diensten in Wageningen?

We bieden een totaaloplossing om jouw bedrijf te laten schitteren door middel van video. Ons videoproductiebedrijf zorgt voor ondersteuning van begin tot eind, van het conceptualiseren van jouw ideeën tot het realiseren van de eindproductie. Ons professionele team in Nijmegen staat altijd klaar om met jou samen te werken, zodat de video precies maakt wat jij voor ogen hebt en aansluit bij de behoeften van jouw potentiële klanten.

Ben je geïnteresseerd in het laten maken van een complete bedrijfsvideo in Wageningen en benieuwd wat wij doen? Bekijk ons uitgebreide portfolio voor een overzicht van de diverse videoproducties die we al hebben gerealiseerd. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een promotievideo of zelfs een livestream, wij hebben de ervaring en expertise om jouw visie tot leven te brengen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de veelzijdige mogelijkheden die wij bieden. Onze passie is om jouw verhaal te vertellen op een manier die resoneert met jouw doelgroep en jouw merk op de kaart zet.

Hoe ons team jouw bedrijfsfilm tot een succes maakt

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse blik en ervaring in videoproductie. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke bedrijfsvideo’s die de kern van jouw bedrijf raken. Onze aanpak is modern, dynamisch en perfect afgestemd op de huidige trends. Neem een kijkje in ons portfolio voor een indruk van onze veelzijdigheid: van energieke aftermovies tot diepgaande bedrijfsvideo’s. Elk project dat we aanpakken, krijgt onze volledige aandacht en creativiteit. Onze ervaring in Wageningen betekent dat we weten hoe we jouw boodschap kunnen omzetten in een boeiende video die jouw doelgroep aanspreekt. We begrijpen de uitdagingen van bedrijven in Wageningen en streven ernaar om met elke videoproductie de essentie van jouw merk te vangen en te presenteren op een manier die echt indruk maakt.

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn hier om een bedrijfsvideo te maken die jouw verhaal vertelt zoals het verteld moet worden – authentiek, boeiend en effectief.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo’s in Wageningen brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

On The Rocks Media biedt professionele bedrijfsvideo’s en -films voor bedrijven in Wageningen. Wij leveren een volledige videoproductie-service, van idee tot eindproduct, om jouw bedrijfsverhaal op unieke en creatieve wijze over te brengen.

Onze bedrijfsvideo’s en -films onderscheiden zich door het gebruik van dronebeelden, professionele animaties en creatieve opnames om een unieke boodschap over te brengen. Bekijk ons portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden die wij bieden.

Je kunt ons benaderen via onze website om jouw wensen voor een bedrijfsvideo of -film te bespreken. Wij bieden maatwerkoplossingen en kunnen een offerte opstellen op basis van jouw specifieke behoeften.

Wij werken met professionele apparatuur, waaronder drones, om de kwaliteit van onze videoproducties te waarborgen. Onze team van experts zorgt voor hoogwaardige opnames en videobewerking om aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Wij leveren onze diensten aan diverse bedrijven in Wageningen, variërend van kleine ondernemingen tot grote bedrijven. Of je nu een evenement wilt vastleggen, een commercial wilt maken of jouw producten of dienst wilt promoten; wij creëren het voor je, 

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.