5.0
5/5

Bedrijfsvideo Uden: Versterk je Merk - Top 3 Tips

Met een bedrijfsfilm van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Jouw bedrijfsvideo laten maken in Uden

Wil je je bedrijf in Uden laten opvallen? Bij On The Rocks Media zijn we gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte bedrijfsfilms die je boodschap effectief overbrengen naar je doelgroep. Met onze creatieve aanpak en professionele benadering zorgen we ervoor dat je verhaal niet alleen wordt gehoord, maar ook blijft hangen. Ben je klaar om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten? Let’s make it happen!

bedrijfsvideo cuijk. bedrijfsvideo tiel

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een bedrijfsvideo Uden?

Met onze expertise in het maken van bedrijfsfilms in Uden, bieden wij uitzonderlijke voordelen voor jouw marketingstrategie. Onze klanten, variërend van kleine mkb’ers tot grote ondernemingen, hebben ervaren hoe onze op maat gemaakte videoproducties van hoge kwaliteit hun verhaal op een unieke manier in beeld hebben gebracht. Door de combinatie van creatieve animaties, effectieve content en pakkende verhalen, creëren we bedrijfsfilms die niet alleen jouw boodschap overbrengen, maar ook een blijvende indruk achterlaten op je doelgroep.

Of het nu gaat om het uitlichten van de kernwaarden van jouw onderneming of het demonstreren van je diensten, wij zorgen ervoor dat elke nuance van jouw bedrijf op een treffende wijze wordt gevisualiseerd. Onze intensieve samenwerking tijdens het creatieproces garandeert dat jouw visie en ideeën perfect worden vertaald naar de schermen van jouw doelgroep. Met onze ervaring in beeldcontent, zetten we jouw bedrijf op de voorgrond in een steeds competitievere markt. Een bedrijfsvideo Uden betekent kiezen voor een professionele, effectieve en visueel aantrekkelijke manier om jouw bedrijfsverhaal te vertellen.

Hoe werkt het laten maken van een bedrijfsvideo Uden?

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse blik en ervaring in videoproductie. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke bedrijfsvideo’s die de kern van jouw bedrijf raken. Onze aanpak is modern, dynamisch en perfect afgestemd op de huidige trends.

Ons proces voor het maken van een bedrijfsvideo Uden begint met een vrijblijvend gesprek, een cruciale stap in het creëren van een succesvolle videoproductie. Tijdens dit gesprek verkennen we samen de unieke mogelijkheden voor jouw bedrijf. Met onze uitgebreide ervaring met beeldcontent, zijn we in staat om diep in te gaan op wat elke video moet uitstralen en overbrengen. Dit is het moment waarop we luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften, en deze vertalen naar concrete concepten.

Wij hechten groot belang aan het samenwerken met elke klant. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en dat hun verhaal op een passende manier moet worden weergegeven. Daarom werken we nauw samen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfilm niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen, maar deze ook overtreft. Onze aanpak is erop gericht om jouw visie tot leven te brengen in onze producties, waardoor elke bedrijfsfilm die wij produceren een op maat gemaakt meesterwerk is dat jouw onderneming perfect weerspiegelt.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

promotiefilmpje maken

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

In onze productie van opnames en animaties voor jouw bedrijfsfilm, brengen we het concept van ‘beeld zegt zoveel meer dan duizend woorden’, oftewel content, tot leven. We focussen op de unieke kenmerken van jouw bedrijf, die we in beeld brengen met geavanceerde technieken en innovatieve tools. Dit proces zorgt ervoor dat jouw verhaal op een boeiende en professionele wijze wordt verteld, waarmee we de kijker niet alleen bereiken, maar ook inspireren en raken.

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo Uden naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo’s Uden brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final
bedrijfsvideo uden

Wat maakt onze videoproducties uniek in Uden?

In Uden maken wij videoproducties die echt opvallen. Startend met een gratis en vrijblijvend advies, stemmen we onze productie perfect af op wat jouw onderneming nodig heeft. Onze jarenlange ervaring in zowel foto- als videocreatie helpt ons om jouw unieke verhaal effectief te vangen in beeld.

Of we nu traditionele of drone-opnames maken, wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf op een onvergetelijke manier in beeld komt. Elke video die we creëren, is een blend van creativiteit en professionaliteit, specifiek afgestemd op de unieke eigenschappen van jouw onderneming.

Jouw bedrijf staat bij ons altijd voorop. We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat elke productie niet alleen jouw boodschap overbrengt, maar ook echt waarde toevoegt aan je merk. Onze aanpak zorgt ervoor dat elke video niet alleen jouw verhaal vertelt, maar dit ook op een memorabele manier doet, waardoor je gegarandeerd een indruk achterlaat bij je doelgroep.

Is een bedrijfsvideo laten maken in Uden iets voor jou?

Als je gespecialiseerd bent in het maken van effectieve marketing en op zoek bent naar een bedrijfsfilm die jouw onderneming onderscheidt, dan zijn onze bedrijfsvideo’s Uden de ideale keuze. Wij zijn experts in het creëren van een unieke bedrijfsvideo, waarbij we gebruikmaken van innovatieve drone opnames om elk bijzonder moment vast te leggen. Ons klantcontact is intensief en persoonlijk, wat van cruciaal belang is voor het ontwikkelen van een stevig concept dat precies past bij jouw marketingstrategie.

Onze ervaring stelt ons in staat om samen met marketeers te werken aan strategieën die niet alleen jouw verhaal vertellen, maar ook effectief nieuwe klanten werven. Of je nu krachtige shots nodig hebt of een volledige videoproductie, wij leveren precies wat je zoekt. Als je dus op zoek bent naar een bedrijfsfilm in Uden, zijn wij de aangewezen partner.

Wij begrijpen dat het kiezen voor een bedrijfsvideo een belangrijke marketingbeslissing is. Daarom staan wij klaar om samen met jou te werken aan een videoproductie die de essentie van jouw bedrijf vangt en jouw doelgroep aanspreekt. Als je op zoek bent naar een team dat jouw ideeën kan omzetten in een indrukwekkende en professionele bedrijfsvideo, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor onze bedrijfsvideo in Uden?

Kiezen voor onze bedrijfsvideo Uden betekent samenwerken met een betrouwbare en ervaren audiovisuele partner. Bij ons staat ‘wij maken’ centraal, omdat we jouw verhaal en marketingdoelen begrijpen. Of het nu gaat om het vastleggen van evenementen, het lanceren van een nieuw product, of het verbeteren van jouw online zichtbaarheid als ondernemer, wij zetten ons volledig in.

Onze drone-opnames en kwalitatieve videoproducties zorgen dat jouw bedrijf straalt, zelfs onder de stralende zon. Met een team van ervaren professionals zorgen wij ervoor dat jouw verhaal goed en overtuigend overkomt. We bieden persoonlijke aandacht en maatwerk, zodat elke bedrijfsvideo perfect aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en doelstellingen.

Wij komen graag met jou in contact om te bespreken hoe onze expertise jouw bedrijf kan helpen groeien. Onze aanpak garandeert dat elke videoproductie niet alleen voldoet aan jouw verwachtingen, maar deze zelfs overtreft. Kies voor ons en ervaar hoe wij met passie en toewijding de essentie van jouw bedrijf in een indrukwekkende bedrijfsfilm kunnen vangen.

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsfilm en een bedrijfsvideo worden vaak door elkaar gebruikt, maar er is een subtiel verschil. Een bedrijfsfilm is meestal langer en vertelt het verhaal van jouw bedrijf op een meer uitgebreide manier, terwijl een bedrijfsvideo vaak korter is en zich richt op specifieke aspecten of evenementen.

 

Een bedrijfsfilm biedt een krachtige manier om jouw boodschap over te brengen. Het kan helpen om jouw onderneming online zichtbaar te maken, je te onderscheiden van de concurrentie en potentiële klanten aan te trekken met visueel aantrekkelijke inhoud.

Een professionele bedrijfsfilm kan jouw onderneming helpen om meer aandacht te krijgen, jouw merk te versterken en vertrouwen op te bouwen bij jouw doelgroep. Het kan ook dienen als een effectief marketinginstrument om jouw producten of diensten te promoten.

De stappen voor het maken van een bedrijfsfilm kunnen variëren, maar over het algemeen omvatten ze conceptontwikkeling, scriptschrijven, opnamen, bewerking en uiteindelijke oplevering. Het is belangrijk om samen te werken met een videoproductiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van bedrijfsfilms.

Je kunt vrijblijvend contact opnemen met ons videoproductiebedrijf via het formulier op onze website of telefonisch. We helpen je graag verder en sturen je een gepersonaliseerde offerte op basis van jouw wensen en behoeften.

Bedrijven van allerlei groottes en sectoren kunnen profiteren van het laten maken van een bedrijfsfilm. Van kleine lokale ondernemingen tot grote internationale bedrijven, een bedrijfsfilm kan helpen om de boodschap en het imago van de onderneming te versterken.

Een professionele bedrijfsfilm wordt gekenmerkt door hoogwaardige videokwaliteit, een boeiend verhaal, passende muziek en een doeltreffende boodschap die de kijkers aanspreekt. Het is essentieel dat de bedrijfsfilm afgestemd is op de doelgroep en de gewenste uitstraling van jouw onderneming weergeeft.

Videoproductie is essentieel bij het maken van een bedrijfsfilm, aangezien het proces omvat om ideeën om te zetten in visueel aantrekkelijke inhoud. Een ervaren videoproductiebedrijf kan jou helpen om jouw bedrijfsverhaal op een meeslepende en overtuigende manier te vertellen.

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van de opnamen, de duur van de film, het gebruik van speciale effecten en meer. Voor een gepersonaliseerde offerte kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor voorbeelden van onze eerdere bedrijfsfilms kun je terecht op ons Vimeo-kanaal of op onze website. We hebben bedrijfsvideo’s gemaakt voor diverse ondernemingen, van lokale bedrijven tot internationaal gerenommeerde merken, en laten je graag de kwaliteit van ons werk zien.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.