5.0
5/5

Bedrijfsvideo Harderwijk: 5 Impactvolle Redenen voor Professionele Videoproducties

Met een bedrijfsvideo Harderwijk van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Jouw bedrijfsvideo laten maken in Harderwijk

Welkom bij On The Rocks, waar we gespecialiseerd zijn in het maken van professionele bedrijfsvideo’s en bedrijfsfilms. Wil je jouw bedrijf professioneel presenteren met een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze videoproducties leveren wij unieke beelden die jouw klanten zullen inspireren.

bedrijfsvideo harderwijk

Waarom een bedrijfsvideo Harderwijk laten maken?

Videomarketing is essentieel voor het succes van jouw bedrijf. On The Rocks Media versterkt jouw online aanwezigheid met professionele bedrijfsvideo’s, ideaal voor het presenteren van je producten of diensten. Deze video’s verbeteren je website en sociale media-kanalen met een professionele uitstraling.

Wij vertellen jouw unieke verhaal op een boeiende manier, met hoogwaardige content die cruciaal is voor effectieve promotie. Onze video’s introduceren jouw merk dynamisch, verrijkt met unieke beelden, animaties en een overtuigend verhaal.

We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte bedrijfsvideo’s die jouw identiteit weerspiegelen, met elementen zoals filmopnames, animaties en voice-overs. Elk aspect van jouw video wordt zorgvuldig samengesteld om jouw bedrijf optimaal te vertegenwoordigen. Onze professionele video’s maken een blijvende indruk. Laat On The Rocks Media jouw merk omtoveren tot een visueel aantrekkelijk verhaal, klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Hoe kan jouw bedrijfsvideo eruit zien?

Een bedrijfsvideo kan er op verschillende manieren uitzien. Met unieke beelden en maatwerk bieden wij een videoproductie die jouw bedrijf op een professionele manier vertegenwoordigt. Onze professionele montage zorgt ervoor dat de beelden perfect aansluiten bij jouw doel en boodschap.

Stel je een bedrijfsvideo voor die niet alleen jouw merk vertegenwoordigt, maar ook een onvergetelijke indruk achterlaat bij je klanten. Bij On The Rocks Media specialiseren we ons in het creëren van unieke beelden die jouw verhaal vertellen op een manier die opvalt en resoneert met je doelgroep. Wij leveren maatwerk en zorgen voor een professionele montage die naadloos aansluit bij jouw bedrijfsvideo Harderwijk. 

Wij brengen jouw boodschap tot leven

Onze aanpak is persoonlijk en afgestemd op jouw behoeften. Vanaf het script tot aan de uiteindelijke video, onze producties zijn ontworpen om jouw bedrijfsidentiteit en boodschap perfect te weerspiegelen. Wij besteden aandacht aan elk detail, zodat jouw bedrijfsvideo precies voldoet aan jouw verwachtingen.

Maar het gaat niet alleen om beelden; wij brengen jouw boodschap tot leven met animaties en content die echt aanspreken. Door creativiteit te combineren met vakmanschap, creëren we een bedrijfsvideo die niet alleen de aandacht trekt, maar ook inspireert en engageert. Met On The Rocks Media kies je voor een bedrijfsvideo Harderwijk die zowel indrukwekkend als effectief is.

Hoe ons team jouw bedrijfsfilm tot een succes maakt

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse blik en ervaring in videoproductie. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke bedrijfsvideo’s die de kern van jouw bedrijf raken. Onze aanpak is modern, dynamisch en perfect afgestemd op de huidige trends. Neem een kijkje in ons portfolio voor een indruk van onze veelzijdigheid: van energieke aftermovies tot diepgaande bedrijfsvideo’s.

Elk project dat we aanpakken, krijgt onze volledige aandacht en creativiteit. Onze ervaring in Harderwijk betekent dat we weten hoe we jouw boodschap kunnen omzetten in een boeiende video die jouw doelgroep aanspreekt. We begrijpen de uitdagingen van bedrijven in Harderwijk en streven ernaar om met elke videoproductie de essentie van jouw merk te vangen en te presenteren op een manier die echt indruk maakt.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo Harderwijk brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsvideo is een krachtig medium waarmee je jouw verhaal kunt vertellen en jouw boodschap over kunt brengen aan klanten. In Harderwijk, waar media steeds meer draait om content en online aanwezigheid, kan een hoogwaardige bedrijfsfilm een essentieel onderdeel van jouw marketingstrategie zijn.

Onze professionals bieden een breed scala aan diensten voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat onder andere het filmen en monteren van de beelden, het toevoegen van animaties en het creëren van een passende optie voor jouw bedrijf.

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de film, de benodigde apparatuur, eventuele extra diensten zoals drone-shots of animaties, en de complexiteit van het concept.

Een bedrijfsfilm kan jouw communicatie verbeteren door je in staat te stellen jouw verhaal op een visueel aantrekkelijke manier te vertellen. Het kan ook helpen om jouw boodschap duidelijker over te brengen en de betrokkenheid van jouw publiek te vergroten.

On The Rocks Media biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat het gebruik van drone-shots, creativiteit in het concept, professionele montage, en het leveren van een kwaliteitsvolle bedrijfsfilm die jouw bedrijf op de kaart zet.

Het laten maken van een bedrijfsfilm door professionals garandeert een hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Zij brengen creativiteit en ervaring met zich mee, waardoor jouw bedrijfsfilm de juiste indruk achterlaat bij jouw publiek.

Een bedrijfsvideo kan een enorme meerwaarde bieden voor jouw marketingstrategie. Door visueel aantrekkelijke en boeiende content te creëren, kun je de aandacht van potentiële klanten trekken en hen overtuigen van de waarde van jouw producten of diensten. Met een bedrijfsvideo kun je jouw merkverhaal op een krachtige en emotionele manier overbrengen, waardoor klanten een sterke band met jouw merk kunnen opbouwen.

Bovendien is video een effectieve manier om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier te communiceren, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep kan vergroten. Daarnaast vergroot een bedrijfsvideo de online zichtbaarheid van jouw merk, wat kan resulteren in hogere naamsbekendheid en meer verkeer naar jouw website. Kortom, een bedrijfsvideo kan jouw marketingstrategie versterken door het genereren van leads, het verhogen van conversies en het verbeteren van de algehele klantbetrokkenheid. 

Wanneer je ervoor kiest om jouw bedrijfsfilm in Harderwijk te laten maken, zullen wij bij On The Rocks unieke beelden van jouw bedrijf en product leveren, met een script dat specifiek op jouw maat en behoeften is afgestemd. Dit zal resulteren in een professionele bedrijfsfilm die jouw klanten zal inspireren en jouw merk op een unieke manier zal presenteren.

Het maken van een bedrijfsfilm in Harderwijk biedt de mogelijkheid om jouw product of dienst op een creatieve manier te presenteren, met animaties en drone-opnames die een uniek en professioneel tintje aan jouw videoproductie toevoegen. Deze elementen kunnen jouw videomarketing naar een hoger niveau tillen en jouw publiek op een boeiende manier trekken.

De tijdsduur voor het produceren van een bedrijfsfilm of videopresentatie hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de inhoud, de lengte van de film, de beschikbaarheid van acteurs en locaties, en de post-productie vereisten. Over het algemeen kan het produceren van een bedrijfsfilm of videopresentatie variëren van enkele dagen tot enkele weken. Voor een eenvoudige productie met een kortere looptijd kan het proces binnen een paar dagen worden voltooid, terwijl een meer complexe productie met uitgebreide post-productie en speciale effecten langer kan duren. Het is belangrijk om een realistische tijdslijn te plannen en rekening te houden met alle aspecten van het productieproces om ervoor te zorgen dat de gewenste kwaliteit wordt behaald binnen de gestelde deadline. 

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.