5.0
5/5

Bedrijfsvideo Eindhoven: 5 Baanbrekende Redenen voor Jouw Merkverhaal

Met een bedrijfsvideo Eindhoven van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Jouw partner voor een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo Eindhoven

Bij On The Rocks zijn we gespecialiseerd in het laten maken van bedrijfsvideo’s en bedrijfsfilms die een blijvende indruk achterlaten. Als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf en merk te promoten, dan ben je hier aan het juiste adres. Lees verder om te ontdekken hoe onze video’s jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

bedrijfsvideo eindhoven

Wij brengen elk verhaal tot leven

Bedrijfsvideo’s zijn krachtige tools die jouw verhaal effectief aan de doelgroep overbrengen, met name in Eindhoven, waar On The Rocks deze visuele en persoonlijke benadering inzet om een blijvende indruk te maken. Onze video’s, die storytelling met visuele content combineren, fungeren als strategische middelen om onze boodschap te versterken en verspreiden.

In het creatieve hart van Eindhoven werken we samen met lokale professionals om onze bedrijfsvideo’s een unieke dimensie te geven. Deze video’s zijn niet alleen informatief en aantrekkelijk, maar reflecteren ook de waarden en kwaliteit van ons bedrijf. Met topapparatuur en doelgerichte content bereiken we ons publiek effectief, of het nu via sociale media of directe klantcommunicatie is.

Onze bedrijfsvideo Eindhoven zijn essentieel voor het bereiken van diverse doelgroepen in een wereld gedomineerd door visuele content. Door te investeren in professionele videoproducties in Eindhoven, versterken we ons merk en breiden onze klantenkring uit. 

Wat zijn de kenmerken van effectieve bedrijfsvideo's?

Effectieve bedrijfsfilms onderscheiden zich door hun unieke vermogen om de essentie van een bedrijf over te brengen op een manier die zowel overtuigend als inspirerend is. Bij On The Rocks in Nijmegen, hanteren wij een aanpak waarbij we ons richten op de optimale kenmerken van effectieve bedrijfsfilms. Dit omvat het gebruik van boeiende storytelling, hoogwaardige visuele content, en een heldere boodschap die de waarden en uniekheid van jouw merk naar voren brengt.

Onze bedrijfsvideo’s zijn meer dan alleen een visueel medium; ze zijn een krachtige tool om een blijvende indruk achter te laten bij jouw doelgroep en hen te inspireren tot actie. We streven ernaar om films te produceren die jouw bedrijf op een unieke en meeslepende manier presenteren, waardoor jouw merk zich onderscheidt in een competitieve markt.

Ontdek hoe onze bedrijfsvideo Eindhoven jouw bedrijf kan versterken en jouw merk naar een hoger niveau kan tillen. Kiezen voor een bedrijfsfilm gemaakt door ons team betekent profiteren van onze expertise in het creëren van hoogwaardige en impactvolle producties. Deze films zijn specifiek ontworpen om jouw zakelijke boodschap effectief over te brengen en jouw doelgroep op een dieper niveau te bereiken.

Bij On The Rocks werken we aan bedrijfsfilmproducties die niet alleen jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie, maar ook een blijvende indruk achterlaten. Onze producties zijn zorgvuldig ontworpen om jouw unieke verhaal te vertellen en jouw merk op een krachtige en overtuigende manier te presenteren aan potentiële klanten.

Hoe ons team jouw bedrijfsvideo Eindhoven tot een succes maakt

On The Rocks specialiseert zich in het creëren van bedrijfsvideo’s die naadloos aansluiten bij jouw doelgroep. Onze aanpak begint met een diepgaand begrip van de interesses, waarden en behoeften van jouw kijkers, waardoor we een boodschap en tone of voice ontwikkelen die echt resoneren. We focussen op duidelijke, bondige content, versterkt door visueel aantrekkelijke beelden die jouw verhaal verlevendigen.

Onze video’s zijn niet alleen visueel boeiend, maar bevatten ook een effectieve call-to-action die kijkers aanzet tot actie. Van traditionele bedrijfsfilms tot innovatieve drone- en animatievideo’s, wij bieden diverse opties om jouw boodschap te versterken en je merk te laten groeien.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

promotiefilmpje maken

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties.

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo Eindhoven brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Het maken van een bedrijfsfilm biedt verschillende voordelen. Het stelt je in staat om jouw bedrijf op een slimme manier te promoten, je verhaal te vertellen en meer zichtbaarheid te genereren. Daarnaast kan het helpen om potentiële klanten te overtuigen en de waarde van jouw bedrijf te verkopen.

Onze professionals bieden een breed scala aan diensten voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat onder andere het filmen en monteren van de beelden, het toevoegen van animaties en het creëren van een passende optie voor jouw bedrijf.

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de film, de benodigde apparatuur, eventuele extra diensten zoals drone-shots of animaties, en de complexiteit van het concept.

Een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm laten maken in Eindhoven betekent dat je een professionele videoproductie laat produceren die specifiek gericht is op jouw bedrijf, doelgroep en content. Hierbij wordt er rekening gehouden met het overbrengen van je boodschap op een effectieve manier.

On The Rocks Media biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsfilm.

Wij maken diverse bedrijfsvideo’s en bedrijfsfilms, variërend van zakelijke promotiefilms tot aftermovies en meer. Ons doel is om jouw bedrijf te helpen met het overbrengen van je boodschap in hoge kwaliteit videoproducties.

Storytelling speelt een cruciale rol in het effectief overbrengen van jouw boodschap. Door het gebruik van een verhaal in de bedrijfsvideo wordt de kijker op een emotionele manier betrokken, waardoor de boodschap beter blijft hangen.

Neem gerust een kijkje in ons portfolio op onze website, waar je diverse voorbeelden van onze eerdere videoproducties kunt vinden. Zo krijg je een goed beeld van wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Een bedrijfsfilm kan op verschillende slimme manieren worden geïntegreerd in jouw marketingstrategie. Denk aan het delen van de video op social media, het toevoegen van de film aan jouw portfolio of het gebruik van testimonials om de waarde van jouw bedrijf te benadrukken.

On The Rocks Media onderscheidt zich door het leveren van creatieve en professionele videoproducties, inclusief het gebruik van drone-shots, hoogwaardige animaties en een unieke benadering om jouw bedrijf in beeld te brengen. We helpen je graag om een passende optie te realiseren die aansluit bij waar jouw bedrijf voor staat.

Natuurlijk, neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren door de mogelijkheden die wij bieden voor het maken van een bedrijfsfilm die jouw bedrijf doeltreffend in beeld brengt. Onze professionals staan klaar om jou te helpen jouw videomarketing naar een hoger niveau te tillen.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.