5.0
5/5

Bedrijfsvideo Cuijk: Boost je merk met On The Rocks - 2024

Met een bedrijfsfilm van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Jouw bedrijfsvideo Cuijk laten maken

Wil je je bedrijf in Cuijk laten opvallen? Bij On The Rocks Media zijn we gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte bedrijfsfilms die je boodschap effectief overbrengen naar je doelgroep. Met onze creatieve aanpak en professionele benadering zorgen we ervoor dat je verhaal niet alleen wordt gehoord, maar ook blijft hangen. Ben je klaar om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten? Let’s make it happen!

bedrijfsvideo cuijk. bedrijfsvideo tiel

Waarom zou je een bedrijfsfilm laten maken in Cuijk?

Voor bedrijven in Cuijk is het maken van bedrijfsfilms een prima manier om op te vallen en zich te onderscheiden. Onze ervaring met beeldcontent stelt ons in staat om een professionele en aansprekende bedrijfsvideo te creëren die jouw onderneming op de kaart zet. We begrijpen wat een bedrijfsvideo voor jouw onderneming kan betekenen en adviseren je graag over de beste aanpak.

Met een combinatie van foto en video brengen we jouw boodschap effectief in beeld. Dit is niet alleen zoveel waard voor jouw merkidentiteit, maar verhoogt ook je zichtbaarheid op sociale media en je website. Zo houd je de aandacht van je doelgroep vast en presenteer je jouw bedrijf in Cuijk op een professionele manier.

Wij zetten ons in om mkb’ers te helpen groeien door middel van krachtige bedrijfsvideo’s. Onze expertise in het maken van bedrijfsfilms zorgt ervoor dat jouw unieke verhaal opvalt. Een bedrijfsvideo is meer dan alleen een visuele presentatie; het is een strategisch hulpmiddel dat jouw bedrijf helpt groeien door meer klanten aan te trekken en jouw unieke waarden en diensten te benadrukken. Kortom, het laten maken van een bedrijfsvideo Cuijk is een investering die resulteert in verhoogde zichtbaarheid en groei voor jouw bedrijf.

Hoe kunnen we je helpen met jouw bedrijfsvideo Cuijk?

Bij On The Rocks, gevestigd in Nijmegen, zijn we trots op onze jarenlange expertise in het maken van bedrijfsvideo’s voor zowel grote als kleinere bedrijven in Cuijk en daarbuiten. Ons team van experts staat klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van het proces. We begrijpen dat het laten maken van een bedrijfsvideo een significante stap is voor jouw bedrijf en bieden daarom vrijblijvend advies om jou op weg te helpen naar een professionele video die jouw onderneming in de schijnwerpers zet.

In de huidige digitale wereld kan niemand ontkomen aan het belang van online zichtbaarheid. Met onze op maat gemaakte videocontent helpen we jouw bedrijf om op te vallen op diverse online platforms. Of het nu gaat om jouw website, social media kanalen, YouTube of Vimeo, we produceren bedrijfsvideo’s die niet alleen de aandacht trekken van potentiële klanten, maar ook zoveel waarde toevoegen, oftewel content die echt impact maakt.

Misschien zit jij ook te denken aan het versterken van jouw online aanwezigheid? Onze focus ligt op het leveren van hoge kwaliteit en het creëren van video’s die naadloos aansluiten bij de identiteit en doelstellingen van jouw bedrijf. Met videocontent die een verhaal vertelt, transformeren we jouw tekstuele boodschap in een dynamische en boeiende visuele ervaring. 

Wat zijn de stappen om een bedrijfsfilm te laten maken?

Samen met jou gaan we aan de slag om een bedrijfsvideo Cuijk te maken die jouw bedrijf op een unieke manier presenteert. We luisteren naar jouw wensen en ideeën en vertalen dit naar een doeltreffende video die jouw boodschap op een treffende manier overbrengt. 

Voordat we starten met jouw bedrijfsvideo, brengen wij alle benodigde informatie in kaart en bespreken we de doelen die jij wilt bereiken met jouw video. Het is belangrijk dat jij als klant volledig op de hoogte bent van het proces, daarom nemen we je stap voor stap mee en beantwoorden we al jouw vragen. 

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

promotiefilmpje maken

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final
bedrijfsvideo uden

Hoe onderscheidt onze bedrijfsvideo Cuijk zich?

Onze bedrijfsvideo’s onderscheiden zich doordat we maatwerk leveren dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en jouw doelgroep. We geloven niet in generieke video’s die hetzelfde zijn als die van andere bedrijven. Daarom gaan we verder dan alleen het produceren van een video; we denken met jou mee, brengen jouw visie tot leven en leveren een unieke bedrijfsvideo die de essentie van jouw bedrijf weerspiegelt en klanten aanspreekt. Door een bedrijfsvideo Cuijk te laten maken, ben je verzekerd van een video die jouw bedrijf op een bijzondere manier presenteert.

Bij On The Rocks laten we alleen de beste ideeën en de hoogste kwaliteit videocontent zien. We gaan verder waar anderen stoppen, waardoor jouw bedrijfsvideo Cuijk zich onderscheidt en de aandacht trekt van potentiële klanten. Onze focus ligt op het bieden van de best mogelijke videocontent die jouw bedrijf in de schijnwerpers zet en de juiste snaar weet te raken bij jouw doelgroep. Daarom laten we geen enkele kans onbenut om jouw bedrijf te laten stralen in de wereld van online media. 

Waarom kiezen voor On The Rocks voor jouw bedrijfsvideo Cuijk?

Onze ervaring in het maken van bedrijfsvideo’s in de regio Cuijk en daarbuiten is ongeëvenaard. Wij hebben al vele bedrijven geholpen om hun online zichtbaarheid te vergroten door middel van professionele bedrijfsvideo’s die aansluiten bij hun wensen en doelen. Wij begrijpen dat het laten maken van een bedrijfsvideo voor jou veel vragen met zich mee kan brengen, daarom staan wij altijd klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces.

Met onze bedrijfsvideo’s helpen wij jouw bedrijf om online zichtbaar te zijn en de aandacht te trekken van potentiële klanten. Wij bieden een scala aan mogelijkheden en voordelen voor jouw bedrijfsvideo, waardoor jij kunt rekenen op een video die perfect aansluit bij jouw bedrijf en jouw doelstellingen. Laat ons jouw bedrijf op weg helpen naar online succes met een professionele bedrijfsvideo die jou en jouw bedrijf laat stralen.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo’s Cuijk brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsfilm en een bedrijfsvideo worden vaak door elkaar gebruikt, maar over het algemeen kan een bedrijfsfilm als een meer uitgebreide en hoogwaardige productie worden beschouwd, terwijl een bedrijfsvideo meestal korter en eenvoudiger van opzet is.

Video’s zijn een krachtig middel voor online marketing. Ze kunnen je helpen om je boodschap duidelijk over te brengen, beter zichtbaar te zijn op sociale media en de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten.

Een goed geproduceerde bedrijfsfilm of bedrijfsvideo kan helpen om je bedrijf en je boodschap duidelijk te presenteren aan je publiek. Het kan ook helpen om de naamsbekendheid te vergroten en potentiële klanten te overtuigen.

Het proces kan variëren afhankelijk van de productie-eisen, maar over het algemeen omvat het stappen zoals conceptontwikkeling, script schrijven, opname, editing en distributie van de video.

Je kunt voorbeelden van bedrijfsfilms en bedrijfsvideo’s vinden op de website www.ontherocksmedia.nl waar je kunt zien wat voor soort content ze produceren en wat voor resultaten ze behalen.

 Zeker! Een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo kan een MKB’er helpen om professioneel over te komen, online zichtbaar te worden en een blijvende indruk achter te laten bij potentiële klanten.

Hoewel het mogelijk is om zelf een video te maken, kan het raadzaam zijn om een professionele videoproducent in te schakelen, vooral als je een hoogwaardige en effectieve video wilt produceren.

Ons team is bekwaam in het maken van diverse soorten videocontent, waaronder bedrijfsfilms, animaties, en professionele audiovisuele producties die specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften.

De doorlooptijd voor het maken van een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de complexiteit van het project en de benodigde post-productie. Dit kan worden besproken tijdens een afspraak met ons.

Professionele videoproducenten zoals On The Rocks hebben de expertise en ervaring om een stevig concept te ontwikkelen, aantrekkelijke visuals te creëren, en de video te produceren die jouw onderneming nodig heeft om op te vallen.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.