5.0
5/5

Professionele bedrijfsfilm laten maken?
Dé Bedrijfsvideo voor 2024

Met een bedrijfsfilm van On The Rocks breng je het unieke verhaal van jouw onderneming tot leven. Hiermee laat je zien wat je doet en waarom je erin uitblinkt, op een wijze die echt indruk maakt en bijblijft.

Video afspelen

Jouw partner in het laten maken van een bedrijfsfilm

Welkom bij On The Rocks, de specialist in het creëren van bedrijfsfilms die jouw onderneming op de kaart zetten. Een bedrijfsfilm laten maken is een effectieve manier om je bedrijf te presenteren aan de wereld. Het dient als een visueel krachtig instrument om te laten zien wie je bent, wat je aanbiedt, en waarom jouw bedrijf de ideale keuze is voor potentiële klanten. 

bedrijfsfilm laten maken

Wat is een bedrijfsfilm en waarom zou ik er een laten maken?

Een bedrijfsfilm is een krachtig middel in de wereld van video marketing. Deze film is een op maat gemaakte visuele presentatie die het unieke verhaal van jouw bedrijf, jouw producten of diensten en jouw corporate identity op een boeiende manier vertelt. Het gaat hier om meer dan alleen content van hoge kwaliteit; het is een strategische tool die helpt bij het versterken van jouw merk en het aanspreken van jouw doelgroep.

Bij het maken van een bedrijfsfilm wordt vaak gebruik gemaakt van geavanceerde technieken zoals drone-opnames en motion graphics, om zo een dynamische en visueel aantrekkelijke ervaring te creëren. Deze benadering zorgt ervoor dat jouw verhaal niet alleen wordt verteld, maar ook echt wordt beleefd door de kijker. Inzetten van een bedrijfsfilm in jouw marketingstrategie kan leiden tot verhoogde zichtbaarheid en betrokkenheid bij jouw doelgroep. Het is een effectieve manier om een blijvende indruk te maken en jouw merk te presenteren als innovatief en professioneel. Bij On The Rocks helpen we je graag met het realiseren van deze doelen door het creëren van een bedrijfsfilm die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

video agency nijmegen

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm laten maken voor mijn bedrijf?

Het laten maken van een professionele bedrijfsfilm is een waardevolle stap voor elk bedrijf. Met een goed doordachte corporate video kan je jouw merk significant versterken. Het proces start met een gedetailleerd bedrijfsfilm script, waarin van begin tot eind jouw unieke boodschap en huisstijl centraal staan. Zo’n goede bedrijfsfilm dient niet alleen voor het vergroten van naamsbekendheid, maar helpt ook bij het aantrekken van nieuwe klanten en het versterken van de geloofwaardigheid van jouw bedrijf.

In het traject van goede video’s maken, is het essentieel om een verhaal te vertellen dat boeit en resoneert. Dit bereik je door storytelling, animatie, en een overtuigende voice-over te integreren. Een recruitment video die op deze wijze gecreëerd wordt, kan zowel informeren als inspireren.

Bij On The Rocks begrijpen we het belang van video content in de huidige markt. Wij helpen je graag verder met het maken van een professionele film die echt impact maakt. Van het initiële concept tot de uiteindelijke realisatie, ons team is toegewijd aan het tot leven brengen van jouw unieke verhaal. Wil je een video laten maken? Laat ons je begeleiden in dit creatieve proces, waarin de gehele bedrijfsfilm jouw huisstijl weerspiegelt. 

Hoe kies ik het juiste videoproductiebedrijf voor mijn bedrijfsfilm?

Het kiezen van On The Rocks als jouw videoproductiebedrijf is de slimme en strategische beslissing om een indrukwekkende bedrijfsfilm te produceren. Onze uitgebreide ervaring en bewezen staat van dienst zorgen ervoor dat we jouw verwachtingen kunnen overtreffen en jouw visie op de best mogelijke manier kunnen vertalen naar een krachtige video.

Bij On The Rocks werken we nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat jouw project een succes wordt. Onze betrokkenheid bij jouw bedrijfsfilm is ongeëvenaard, en we bieden vrijblijvend advies om jouw bedrijfsverhaal te transformeren tot een overtuigende online video.

Onze eerdere bedrijfsvideo’s spreken voor zich. We leveren keer op keer hoogwaardige resultaten met verbluffende beeld- en geluidskwaliteit en een creatieve benadering die perfect aansluit bij jouw visie. Wij begrijpen welke bedrijfsfilm het beste bij jouw doelen past en zijn toegewijd om samen met jou te werken om een professioneel product te creëren dat potentiële klanten aantrekt.

Kies On The Rocks als jouw videoproductiepartner, en je zult zien dat samenwerken met professionals die jouw visie delen, leidt tot een bedrijfsfilm die de essentie van jouw bedrijf vastlegt en indruk maakt op jouw doelgroep. Laat ons jouw bedrijfsverhaal tot leven brengen en je zult versteld staan van het resultaat.

Wat zijn de kosten van een bedrijfsfilm laten maken?

De kosten van een bedrijfsfilm laten maken kunnen variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Bij het overwegen van de prijs van jouw bedrijfsvideo is het belangrijk om te kijken naar de complexiteit van de productie, de duur van de bedrijfsfilm, het gebruik van animatie, voice-over en de algehele kwaliteit van de beelden.

De exacte kosten worden bepaald door de omvang van de productie, de creatieve elementen die je wilt opnemen, de postproductievereisten en de duur van de bedrijfsfilm. Videoproductiebedrijven hanteren verschillende prijsmodellen, variërend van pakketten met vaste prijzen tot maatwerkoplossingen op basis van jouw specifieke wensen.

Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijfsfilm binnen jouw budget past, is het raadzaam om jouw budget en wensen openlijk te bespreken met het videoproductiebedrijf. Bij On The Rocks, bijvoorbeeld, werken we graag samen met onze klanten om oplossingen te vinden die zowel aan hun financiële mogelijkheden voldoen als professionele video’s van hoge kwaliteit opleveren. 

Neem contact met ons op via onze website, en we kijken graag met je mee om een bedrijfsfilm te maken die jouw doelstellingen bereikt zonder de bank te breken. Met onze ervaring en expertise kunnen we samenwerken om jouw visie tot leven te brengen binnen jouw budget.

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Wat zijn de stappen om een bedrijfsfilm te laten maken?

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse inzichten en expertise om boeiende bedrijfsfilms te maken. Onze passie ligt in het creëren van unieke video’s die de essentie van jouw onderneming vastleggen in beknopte, maar krachtige verhalen. Onze aanpak is modern en dynamisch, perfect afgestemd op de trend van vlot verteerbare en impactvolle videocontent.

Duik in ons portfolio en ontdek onze veelzijdigheid: van dynamische bedrijfsfilms tot uitgebreide corporate video’s. Elk project krijgt onze volledige aandacht, creativiteit en toewijding.

Een cruciale stap in dit proces is het schrijven van een doeltreffend corporate video script. Een goed script zorgt ervoor dat jouw boodschap niet alleen helder, maar ook effectief bij de kijker overkomt. Belangrijk hierbij is de afstemming op de boodschap die je wilt overbrengen, je doelgroep en het platform waarop de bedrijfsfilm gebruikt wordt.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

shortform content laten maken
bedrijfsvideo uden

Hoe kan ik mijn bedrijfsverhaal effectief vertellen in een bedrijfsfilm?

Het effectief vertellen van jouw bedrijfsverhaal in een bedrijfsfilm is een kunst die de kern vormt van succesvolle videomarketing. Om dit te bereiken, zijn er enkele belangrijke overwegingen en technieken die je kunt toepassen.

Allereerst is het cruciaal om de missie, visie en waarden van jouw bedrijf duidelijk en overtuigend te communiceren. Deze vormen de ruggengraat van jouw bedrijfsverhaal en moeten op een authentieke manier naar voren worden gebracht. Het integreren van storytelling is een krachtig middel om dit te doen. Vertel een verhaal dat de kijker meeneemt op een reis, waarbij je uitdagingen, oplossingen en de transformatie die jouw producten of diensten bieden, illustreert. Op deze manier kun je een emotionele band creëren met jouw doelgroep, waardoor je niet alleen informeert maar ook boeit.

Het gebruik van een professionele voice-over kan de boodschap versterken en de kijker in het verhaal trekken. Kies de stem zorgvuldig om de gewenste toon en emotie over te brengen.

Bovendien moet de visuele stijl, kleuren en algehele vormgeving van de bedrijfsfilm in lijn zijn met jouw merkidentiteit en boodschap. Consistentie in beeldtaal versterkt de herkenbaarheid van jouw merk.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze video’s brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

De gemiddelde kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals de lengte van de film, het gebruik van speciale effecten en de complexiteit van de productie. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. 

Een goede bedrijfsfilm vertelt jouw verhaal op een overtuigende en boeiende manier. Ons videoproductiebedrijf werkt nauw met jou samen om het juiste script en de beste storytelling technieken te ontwikkelen die jouw boodschap effectief overbrengen.

Een professionele bedrijfsvideo vertegenwoordigt jouw bedrijf op een krachtige manier, waardoor potentiële klanten een positieve indruk krijgen. Het kan helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid, het aantrekken van nieuwe klanten en het versterken van de band met bestaande klanten.

Storytelling is essentieel in een bedrijfsfilm omdat het jouw boodschap op een emotionele en impactvolle manier communiceert. Het stelt je in staat om een connectie te maken met jouw doelgroep en jouw merkverhaal op een gedenkwaardige manier te presenteren.

Als je met ons videoproductiebedrijf samenwerkt, kun je verwachten dat wij nauw met jou samenwerken om jouw visie te realiseren. Wij denken goed met je mee, bieden betaalbare tarieven en leveren een bedrijfsfilm die jouw bedrijf op de best mogelijke manier vertegenwoordigt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Een goede bedrijfsfilm is professioneel geproduceerd, heeft een sterk script, maakt gebruik van boeiende beelden en geluiden, en weet de aandacht van de kijkers vast te houden. Onze video-editors zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfilm aan al deze kenmerken voldoet.

Een bedrijfsfilm speelt een cruciale rol in de corporate branding van een bedrijf omdat het de kernwaarden, visie en cultuur van het bedrijf kan communiceren. Het draagt bij aan de merkidentiteit en helpt bij het opbouwen van een sterke band met de doelgroep.

Het gebruik van drone-opnames in een bedrijfsfilm voegt een spectaculaire en indrukwekkende dimensie toe aan de videoproductie. Het biedt unieke perspectieven en adembenemende beelden die de kijkers boeien en een blijvende indruk achterlaten.

Veelgestelde vragen bij het laten maken van een bedrijfsvideo omvatten onderwerpen zoals de kosten, de productieprocessen, de tijdslijn en de verwachtingen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden door het hele proces.

Als je op zoek bent naar een videoproductiebedrijf dat past bij jouw bedrijf, let dan op zaken zoals eerdere klantbeoordelingen, voorbeelden van eerdere projecten, de mate van betrokkenheid bij het proces en de mate van maatwerk die ze kunnen bieden. Ons videoproductiebedrijf, On The Rocks, staat bekend om het meedenken met klanten en het leveren van hoogwaardige bedrijfsvideo’s die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.