5.0
5/5

360Graden Video Laten Maken: Ontdek de Nummer 1 Service bij On The Rocks

Met een 360graden video van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf tot leven in een meeslepende ervaring. Laat zien wat je doet en waarom je uitblinkt, op een manier die je publiek volledig omringt en diep raakt.

Wij zijn jouw partner in een 360graden video laten maken

Welkom bij On The Rocks, waar we de boeiende wereld van 360graden video’s verkennen om jouw marketingstrategieën te verrijken. Met onze expertise in deze innovatieve technologie, helpen we je om meeslepende en impactvolle videocontent te creëren die perfect past bij de behoeften van jouw organisatie en doelgroep. Ontdek hoe 360 graden video’s jouw merk in een geheel nieuw licht zetten en een onvergetelijke indruk maken op diverse platforms.

bedrijfsvideo wijchen

Wat is een 360graden video?

Een 360graden video van On The Rocks is een innovatieve manier om je in het hart van de actie te plaatsen. Deze video’s worden opgenomen met een speciale camera die in alle richtingen opneemt, waardoor je als kijker het gevoel krijgt midden in de opname te staan. Je kunt vrij rondkijken, omhoog, omlaag, en rondom, waardoor je een uniek en meeslepend perspectief krijgt.

Het bekijken van een 360 graden video kan met een virtual reality headset voor een volledige immersieve ervaring, maar het is ook mogelijk op je computer of mobiele apparaat, waarbij je navigeert door de video met je muis of touchscreen. Deze technologie creëert een veel rijker en boeiender ervaring dan traditionele video’s en is ideaal voor interactieve marketingcampagnes. Met een 360 graden video van On The Rocks ontdek je elke hoek en elk detail van de scène, alsof je er zelf bij bent.

Voordelen van deze video

Bij On The Rocks tillen we je video-ervaring naar een hoger niveau met onze 360 graden video’s. Stel je voor: een video waarin je niet alleen kijkt, maar waar je echt in duikt. Je verkent elke hoek van de omgeving, interactief en levensecht. Dit zorgt voor een ongekend realistische en adembenemende ervaring.

Het grote pluspunt van onze 360graden video’s? Een onbeperkt gezichtsveld. De camera vangt alles om zich heen, zodat je geen enkel detail mist. Perfect voor het vastleggen van uitgestrekte landschappen, grootse evenementen of de ruimtelijkheid van een locatie. Jij ziet het allemaal, alsof je er zelf middenin staat.

En dan de interactie – jij hebt de controle. Kies waar je naar kijkt en ontdek de video op jouw manier. Deze interactieve ervaring zorgt ervoor dat elke kijker de video kan aanpassen aan zijn of haar eigen interesses. Met On The Rocks’ 360 graden video’s ben je niet alleen een toeschouwer, maar een actieve deelnemer in jouw unieke video-avontuur

Hoe ons team jouw 360graden video tot een succes maakt

Bij On The Rocks brengen we jouw visie tot leven met de betoverende kracht van 360graden video’s. Onze passie is het creëren van unieke, meeslepende video’s die de essentie van jouw bedrijf vangen in een allesomvattende, dynamische ervaring. Onze aanpak is modern en innovatief, perfect afgestemd op de huidige trend van interactieve en immersieve video’s.

Verken ons portfolio en ontdek de breedte van onze creativiteit, van energieke 360 graden belevingen tot diepgaande, ruimtelijke bedrijfspromoties. Elk project dat we onder handen nemen, krijgt onze onverdeelde aandacht en creatieve flair.

Onze ervaring stelt ons in staat om jouw boodschap te vertalen naar krachtige 360graden video’s die jouw doelgroep niet alleen aanspreken, maar hen ook volledig onderdompelen in jouw wereld. We begrijpen de dynamiek van bedrijven in Nederland en streven ernaar om met elke video een diepgaande impact te maken.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw 360 graden video te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

shortform content laten maken

CASES

Videoproducties door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Dé trend van 2023: 360 video tours

Bij On The Rocks gaan we een stap verder dan alleen video’s; we presenteren je onze 360graden tours, een fascinerende tool die nieuwe dimensies opent in educatie en training. Stel je voor: virtuele rondleidingen die je meenemen op een ontdekkingstocht, waarbij je door unieke omgevingen wandelt en onderweg alles leert over wat je ziet.

Deze 360graden tours zijn een schatkist aan kennis, ideaal voor het verkennen van alles van historische bezienswaardigheden tot wetenschappelijke wonderen. Ze bieden een ongeëvenaarde manier om leerstof te presenteren, en zijn een meeslepende ervaring voor iedereen die dieper wil duiken in een onderwerp.

Maar dat is nog niet alles. Onze tours betoveren je publiek met hun visuele schoonheid, waardoor ze geboeid blijven en actiever deelnemen. Dit maakt ze een krachtig middel voor marketing en communicatie, perfect voor een breed scala aan toepassingen.

Nieuwsgierig naar de grenzeloze mogelijkheden van onze video’s en 360graden tours? Ontdek ze hier bij On The Rocks.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo’s brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een video waarbij de kijker de mogelijkheid heeft om 360 graden om zich heen te kijken. Hierdoor wordt er een interactieve en meeslepende kijkervaring gecreëerd, waarbij de kijker in feite midden in de actie zit.

Deze video geeft je de mogelijkheid om een virtuele omgeving te creëren en de kijker daar volledig in onder te dompelen. Hierdoor is het zeer geschikt voor toepassingen zoals educatie, opleidingen, productpresentaties, enzovoorts.

Dit is een video waarbij de kijker de mogelijkheid heeft om 360 graden om zich heen te kijken. Daarentegen is Virtual reality een technologie waarbij de kijker wordt ondergedompeld in een virtuele omgeving, bijvoorbeeld door middel van een VR-bril. Daarbij kan een 360 graden video wel als onderdeel van een VR-ervaring worden gebruikt.

Ja, wij helpen graag bij het maken van deze video’s. Onze professionele videoproductie zorgt voor een meeslepende en interactieve kijkervaring voor jouw doelgroep.

Monoscopische 360 graden video wordt met één camera opgenomen en biedt hierdoor minder diepte en minder realistisch beeld. Daarentegen wordt er bij een Stereoscopische 360 graden video met twee camera’s opgenomen. Hierdoor kunnen we een meer realistischere  beeldervaring bieden. 

Bij 360 graden video heeft de kijker de mogelijkheid om om zich heen te kijken, terwijl bij VR video de kijker volledig wordt ondergedompeld in een virtuele omgeving met behulp van een VR-bril. Daarbij kan een  360 graden video wel onderdeel zijn van een VR-ervaring.

Er wordt gebruik gemaakt van meerdere camera’s die allemaal tegelijkertijd opnemen. Vervolgens worden de beelden samengevoegd en gecombineerd tot één 360 graden videobestand.

De kosten voor het maken van deze video kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de video, de locatie, het aantal camera’s dat wordt gebruikt, enzovoorts. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor jouw project.

Ja, het is mogelijk om interactie toe te voegen aan jouw video. Dit kan bijvoorbeeld door middel van hotspots, waarmee de kijker extra informatie of videocontent kan bekijken.

Bij 360 graden video heeft de kijker de mogelijkheid om om zich heen te kijken, terwijl bij VR video de kijker volledig wordt ondergedompeld in een virtuele omgeving met behulp van een VR-bril. Daarbij kan een  360 graden video wel onderdeel zijn van een VR-ervaring.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.