5.0
5/5

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken?
Van prijzen tot werkwijze 2024

Met een bedrijfsfilm van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Professionele videoproductie voor jouw budget

Welkom bij On The Rocks, waar we gespecialiseerd zijn in het maken van professionele bedrijfsvideo’s en bedrijfsfilms. Wil je jouw bedrijf professioneel presenteren met een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze videoproducties leveren wij unieke beelden die jouw klanten zullen inspireren.

bedrijfsvideo uden

Wat kost een bedrijfsfilm laten maken bij ons?

De kosten van een bedrijfsfilm zijn een veelbesproken onderwerp. Vaak wordt gedacht dat het maken van een bedrijfsfilm een eenvoudige taak is, maar de realiteit toont aan dat het een complex proces is waarbij verschillende factoren de prijs beïnvloeden. De gemiddelde kosten voor het produceren van een bedrijfsfilm hangen af van meerdere aspecten, zoals de lengte van de video, de draaidag(en) met een professionele cameraploeg, en de mate van editing en post-productie services die nodig zijn.

Bij het overwegen van een videoproductie is het belangrijk om te bedenken wat het doel van de video is. Dit bepaalt mede de omvang en het soort productie. De kosten voor het maken van video’s kunnen variëren van betaalbare tarieven voor kleinere projecten tot hogere bedragen voor uitgebreide producties. Factoren zoals ondertiteling, het aantal draaidagen, en de inzet van een ervaren cameraploeg kunnen de prijs beïnvloeden.

Bij On The Rocks begrijpen we dat de prijsindicatie een belangrijke rol speelt bij het maken van jouw keuze. We raden je aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo krijg je een duidelijk beeld van de bedrijfsfilm kosten en kun je een beslissing nemen die aansluit bij jouw wensen en financiële mogelijkheden. Ons doel is om kwalitatieve videoproducties te leveren die de essentie van jouw bedrijf perfect weergeven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het budget.

Hoe wordt een bedrijfsfilm gemaakt?

Bij On The Rocks Media brengen we jouw ideeën tot leven door het creëren van professionele filmproducties die echt impact maken. Of het nu gaat om een spraakmakende commercial of een indrukwekkende corporate film, wij zetten ons volledig in om video content te leveren die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook jouw verhaal op een unieke manier vertelt.

Ons proces om jouw video te laten schitteren is zorgvuldig samengesteld en uitgevoerd. Van het initiële concept tot de uiteindelijke oplevering, wij nemen je mee aan de hand van een aantal cruciale stappen. Deze stappen zorgen ervoor dat we jouw visie niet alleen begrijpen, maar deze ook omzetten in een video die resoneert met jouw doelgroep en een blijvende indruk achterlaat.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen in een compleet script en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Tijd voor de montage. Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt. Misschien nog een voice-over-stem erbij?

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. It’s time to shine!

promotiefilmpje maken

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo’s brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final
bedrijfsvideo cuijk. bedrijfsvideo tiel

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsfilm?

Een bedrijfsfilm is een krachtig medium om jouw merk en jouw verhaal op een aantrekkelijke manier uit te dragen. Met de expertise van een professionele cameraman en onze ervaring in het creëren van bedrijfsvideo’s, transformeren we jouw unieke verhaal in een meeslepende video. Het laten maken van een video biedt aanzienlijke voordelen, van het verbeteren van de online aanwezigheid tot het versterken van je merkidentiteit.

Een bedrijfsvideo laten maken met maatwerk animaties biedt een uitstekende kans om complexe informatie over jouw product of dienst op een eenvoudige en boeiende manier te presenteren. Dit type content spreekt een breed publiek aan en maakt jouw verhaal toegankelijk voor een divers publiek, inclusief gebruikers op platforms zoals TikTok.

Door teksten in beeld te combineren met dynamische visuals, creëren we een professionele video die jouw boodschap memorabel maakt. Of het nu gaat om een evenement, een productlancering of een bedrijfspresentatie, een op maat gemaakte bedrijfsvideo varieert in stijl en inhoud, maar blijft consistent in het effectief overbrengen van jouw verhaal. Bij ons kun je rekenen op maatwerk leveren, perfect afgestemd op de unieke eisen en wensen van jouw bedrijf. 

Wat zijn de mogelijke opties voor een bedrijfsvideo?

Bij het ontwikkelen van een bedrijfsfilm zijn de mogelijkheden eindeloos, en elk aspect speelt een cruciale rol in hoe jouw bedrijf of evenement wordt gepresenteerd. Een populaire optie is het integreren van animatie, waarmee je complexe onderwerpen helder en aantrekkelijk kunt weergeven. Animatie voegt een creatieve dimensie toe aan je videocontent, waardoor je verhaal op een unieke manier tot leven komt.

Een andere sleutelfactor is de keuze van een voice-over stem. Een professionele voice-over kan de boodschap van je bedrijfsfilm versterken en zorgt voor extra diepgang en professionaliteit. Deze stem zie je terug in de hele video en is vaak de leidende factor in het overbrengen van je boodschap.

Wat betreft de kosten van een bedrijfsfilm, het is goed om te weten dat kwalitatieve video’s maken niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Onze tarieven zijn ontworpen om betaalbaar en transparant te zijn, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Of het nu gaat om een enkele opnamedag of een uitgebreidere corporate video, onze editors en crew werken binnen een passend uurtarief om je de beste kwaliteit te leveren. De prijzen van een bedrijfsfilm bij ons reflecteren onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit, waarbij jouw verhaal en visie centraal staan.

Hoe kan ik een bedrijfsfilm laten maken?

Het laten maken van een bedrijfsfilm bij ons videoproductiebedrijf is een gestroomlijnd en klantgericht proces. Van het eerste contact tot aan de uiteindelijke videomontage, wij begeleiden je stap voor stap. Onze benadering is erop gericht om jouw visie te vertalen naar een professionele film die jouw evenement of bedrijf perfect in beeld brengt.

Vervolgens kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. We bespreken samen het concept en de gemiddelde duur van een bedrijfsfilm, zodat je een helder beeld krijgt van wat mogelijk is binnen jouw budget en tijdlijn.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk animaties en motion graphics, die jouw verhaal op een dynamische manier kunnen verbeelden. Onze video editor zorgt ervoor dat elk element van de film – of deze nu één dag of meerdere dagen is opgenomen – naadloos samenkomt in een eindproduct dat je trots online kunt delen. Het eindresultaat is een professionele bedrijfsvideo die jouw bedrijf of evenement op een unieke en impactvolle manier presenteert.

Bij ons staat jouw tevredenheid voorop. We streven ernaar om binnen een dag na jouw aanvraag een reactie te geven, zodat het proces van jouw videoproductie zo snel en soepel mogelijk verloopt.

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm voor jouw bedrijf, kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de film, de complexiteit van de productie, het type apparatuur dat wordt gebruikt en de ervaring van het videoproductiebedrijf. Gemiddeld liggen de kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm tussen 3000 en 6000 euro.

Om een offerte aan te vragen voor het laten maken van een bedrijfsfilm, kun je contact opnemen met On The Rocks via 085 0600290 of hello@ontherocksmedia.nl

Wij zullen je vragen stellen over jouw wensen, doelstellingen en budget, waarna wij een op maat gemaakte offerte voor je kunnen opstellen.

Het gemiddelde uurtarief van een videoproductiebedrijf kan variëren, maar ligt doorgaans tussen 50 en 250 euro per uur. Dit tarief is afhankelijk van factoren zoals de ervaring van het bedrijf, het type diensten dat wordt geboden en de complexiteit van de opdracht.

De werkwijze voor het laten maken van een bedrijfsfilm kan per videoproductiebedrijf verschillen, bij On The Rocks omvat het proces pre-productie, productie en post-productie. Tijdens de pre-productiefase worden de doelstellingen en planning besproken, gevolgd door de daadwerkelijke opnames en tot slot de montage en nabewerking in de post-productiefase.

Een goede bedrijfsfilm biedt jou een uitstekende gelegenheid om jouw merk te presenteren in een visueel aantrekkelijke en overtuigende vorm. Het stelt je in staat om jouw boodschap op een impactvolle wijze over te brengen, waardoor je je kunt onderscheiden en een blijvende indruk kunt achterlaten bij jouw doelgroep.

Videocontent is essentieel voor moderne bedrijven omdat het je een krachtige en effectieve manier biedt om te communiceren met je doelgroep. Met video kun je complexe onderwerpen op een eenvoudige manier uitleggen, emotie overbrengen en je merkverhaal tot leven brengen.

Een bedrijfsfilm kan een waardevol onderdeel vormen van je marketingstrategie omdat het je boodschap op een boeiende manier kan overbrengen en je merk kan versterken. Door je bedrijfsfilm te delen op verschillende online platforms, kun je je bereik vergroten en een band opbouwen met je doelgroep.

Enkele voorbeelden van bedrijfsfilms die je kunt laten maken zijn onder andere promotievideo’s, productdemonstraties, klantgetuigenissen, bedrijfspresentaties, wervingsvideo’s en instructievideo’s. Deze films kunnen op maat worden gemaakt om aan te sluiten bij je specifieke bedrijfsdoelen en doelgroep.

De kosten voor het maken van een bedrijfsfilm kunnen verschillen afhankelijk van de complexiteit van de productie, de gebruikte apparatuur en de ervaring van het videoproductiebedrijf.  

Bij het selecteren van een videoproductiebedrijf is het belangrijk om te letten op aspecten zoals de ervaring en portfolio van het bedrijf, de professionaliteit van het team, hun creatieve aanpak, de kwaliteit van eerdere projecten en de communicatievaardigheden.

Door referenties te controleren en portfolio’s te bekijken, krijg je een goed beeld van wat het bedrijf te bieden heeft. Dit helpt je bij het kiezen van een partner die het beste past bij je behoeften en die je visie effectief kan vertalen naar een krachtige bedrijfsfilm.

Wat dacht je van On The Rocks? 😉

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.