5.0
5/5

Video Agency Nijmegen: Boost Jouw Merk met On The Rocks in 2024

Met een videoproductie van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Jouw creatieve video partner in Nijmegen

Welkom bij On The Rocks Media, jouw toonaangevende next generation video agency in Nijmegen. De in Nijmegen gevestigd award-winning video agency, dat krachtige visuele content creëert voor de merken van morgen. Ontdek hoe wij creativiteit combineren met strategie om jouw merk naar een hoger niveau te tillen. 

bedrijfsvideo wijchen

Wat doen wij binnen On The Rocks?

On The Rocks Media is jouw go-to creatieve en innovatieve marketingbureau in Nijmegen. We zijn meesters in het maken van video’s die perfect aansluiten op wat jij nodig hebt. Onze specialiteit? Op maat gemaakte marketingcampagnes die écht indruk maken. Dankzij onze coole animaties en indrukwekkende droneshots tillen we jouw content naar een hoger niveau. Zo valt jouw bedrijf op tussen de massa!

We zijn ook helemaal into interactieve video’s. Hiermee trekken we de kijker erbij voor een onvergetelijke ervaring. En onze short form content? Die is ideaal voor snelle, pakkende boodschappen die eruit springen in deze drukke wereld.

Bij On The Rocks Media zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends. Zo zorgen we ervoor dat jouw content niet alleen geweldig is, maar ook relevant blijft. Wij geloven in het maken van content die krachtig en inspirerend is, content die jouw publiek beweegt en tot actie aanzet. Met onze creatieve oplossingen leveren we niet zomaar video’s; we leveren resultaten die tellen. Dus, klaar om samen iets geweldigs te maken? Let’s rock!

Onze diensten in Nijmegen

Wij zijn er voor lokale bedrijven die op zoek zijn naar frisse content voor online campagnes en een creatieve benadering van merkbeleving. We werken samen met jou om te ontdekken wat jouw bedrijf uniek maakt. Zo zorgen we ervoor dat onze videocontent perfect aansluit bij jouw doelgroep.

Ons aanbod is breed: van krachtige brandmovies, dynamische campagnes, tot aan korte, maar krachtige short-form content. We maken ook videoclips, aftermovies, overtuigende productvideo’s en we hebben een scherp oog voor fotografie. En heb je iets speciaals in gedachten, zoals een interactieve video? Ook daar draaien we onze hand niet voor om.

Neem gerust een kijkje naar ons volledige aanbod voor meer informatie. Bij On The Rocks Media staan we klaar om jouw ideeën om te zetten in boeiende content. Laten we samen aan de slag gaan en jouw merk op de kaart zetten!

Waarom kiezen voor On The Rocks als video agency Nijmegen?

On The Rocks Media onderscheidt zich door een jong, creatief team met een diepe passie voor videomarketing, gespecialiseerd in het bereiken van de juiste doelgroep en het versterken van merkidentiteit. 

Wij hebben een bewezen staat van dienst in het leveren van resultaatgerichte videomarketingoplossingen die de merken van morgen helpen opbloeien.

Hoe ons team jouw bedrijfsfilm tot een succes maakt

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse blik en ervaring in videoproductie. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke bedrijfsvideo’s die de kern van jouw bedrijf raken. Onze aanpak is modern, dynamisch en perfect afgestemd op de huidige trends. Neem een kijkje in ons portfolio voor een indruk van onze veelzijdigheid: van energieke aftermovies tot diepgaande bedrijfsvideo’s. 

Elk project dat we aanpakken, krijgt onze volledige aandacht en creativiteit. Onze ervaring in Nijmegen betekent dat we weten hoe we jouw boodschap kunnen omzetten in een boeiende video die jouw doelgroep aanspreekt. We begrijpen de uitdagingen van bedrijven in Nijmegen en streven ernaar om met elke videoproductie de essentie van jouw merk te vangen en te presenteren op een manier die echt indruk maakt.

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn hier om een bedrijfsvideo te maken die jouw verhaal vertelt zoals het verteld moet worden – authentiek, boeiend en effectief.

Onze werkwijze

Als video agency Nijmegen streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

video agency nijmegen

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo’s in Nijmegen brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsvideo is een krachtig medium waarmee je jouw verhaal kunt vertellen en jouw boodschap over kunt brengen aan klanten. In Nijmegen, waar media steeds meer draait om content en online aanwezigheid, kan een hoogwaardige bedrijfsfilm een essentieel onderdeel van jouw marketingstrategie zijn.

Onze professionals bieden een breed scala aan diensten voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat onder andere het filmen en monteren van de beelden, het toevoegen van animaties en het creëren van een passende optie voor jouw bedrijf.

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de film, de benodigde apparatuur, eventuele extra diensten zoals drone-shots of animaties, en de complexiteit van het concept.

On The Rocks Media biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat het gebruik van drone-shots, creativiteit in het concept, professionele montage, en het leveren van een kwaliteitsvolle bedrijfsfilm die jouw bedrijf op de kaart zet.

Het laten maken van een bedrijfsfilm door professionals garandeert een hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Zij brengen creativiteit en ervaring met zich mee, waardoor jouw bedrijfsfilm de juiste indruk achterlaat bij jouw publiek.

Een bedrijfsvideo kan een enorme meerwaarde bieden voor jouw marketingstrategie. Door visueel aantrekkelijke en boeiende content te creëren, kun je de aandacht van potentiële klanten trekken en hen overtuigen van de waarde van jouw producten of diensten. Met een bedrijfsvideo kun je jouw merkverhaal op een krachtige en emotionele manier overbrengen, waardoor klanten een sterke band met jouw merk kunnen opbouwen.

Bovendien is video een effectieve manier om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier te communiceren, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep kan vergroten. Daarnaast vergroot een bedrijfsvideo de online zichtbaarheid van jouw merk, wat kan resulteren in hogere naamsbekendheid en meer verkeer naar jouw website. Kortom, een bedrijfsvideo kan jouw marketingstrategie versterken door het genereren van leads, het verhogen van conversies en het verbeteren van de algehele klantbetrokkenheid. 

Wanneer je ervoor kiest om jouw bedrijfsfilm in Nijmegen te laten maken, zullen wij bij On The Rocks unieke beelden van jouw bedrijf en product leveren, met een script dat specifiek op jouw maat en behoeften is afgestemd. Dit zal resulteren in een professionele bedrijfsfilm die jouw klanten zal inspireren en jouw merk op een unieke manier zal presenteren.

Het maken van een bedrijfsfilm in Nijmegen biedt de mogelijkheid om jouw product of dienst op een creatieve manier te presenteren, met animaties en drone-opnames die een uniek en professioneel tintje aan jouw videoproductie toevoegen. Deze elementen kunnen jouw videomarketing naar een hoger niveau tillen en jouw publiek op een boeiende manier trekken.

Je kunt contact opnemen met onze experts door simpelweg naar onze website te gaan en het contactformulier in te vullen of ons direct te bellen. Wij staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken.

Onze passie voor video en creatieve storytelling gecombineerd met onze expertise op het gebied van marketing en strategie stelt ons in staat om merken naar een hoger niveau te tillen. We werken nauw samen met onze klanten om de juiste strategie te ontwikkelen die aansluit bij hun doelgroep en bedrijfsdoelstellingen.

Ons team van creatieve professionals bij On The Rocks weet hoe ze aansprekende content kunnen creëren die de aandacht van jouw doelgroep trekt. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, animatie of social media content – we zoeken altijd naar de juiste manier om jouw merkverhaal te vertellen.

Absoluut! On The Rocks beschikt over de benodigde expertise en creatieve vaardigheden om effectieve en opvallende video producties te creëren. 

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.