5.0
5/5

Bedrijfsvideo Zutphen: 5 Topredenen om met On The Rocks Media te Werken

Met een bedrijfsfilm van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Jouw bedrijfsvideo laten maken in Zutphen

Welkom bij On The Rocks Media, dé expert op het gebied van professionele bedrijfsvideo’s en bedrijfsfilms in Zutphen. Wij helpen jouw bedrijf om indruk te maken op potentiële klanten en de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten. Met onze creatieve en professionele aanpak leveren wij onderscheidende videocontent om jouw doelgroep te bereiken en een blijvende impact te creëren.

bedrijfsvideo zutphen

Waarom heeft jouw bedrijf een professionele bedrijfsfilm nodig?

Een bedrijfsfilm is een krachtig middel om nieuwe klanten aan te trekken en de impact van jouw bedrijf op social media en andere online platforms te vergroten. Het is essentieel voor het genereren van content die jouw doelgroep aanspreekt en jouw bedrijf op een professionele manier presenteert. Door een professionele bedrijfsvideo te laten maken, vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf en trek je potentiële klanten aan.

De voordelen van een bedrijfsvideo zijn enorm. Het biedt de mogelijkheid om jouw doelgroep op een effectieve manier te bereiken, jouw verhaal te vertellen en emotie over te brengen. Het is een essentieel onderdeel van jouw contentstrategie en marketing om de zichtbaarheid van jouw bedrijf te vergroten en een blijvende indruk achter te laten.

Onze diensten voor bedrijven in Zutphen en Deventer

Bij On The Rocks Media in Nijmegen bieden we een uitgebreid aanbod aan diensten om jouw bedrijf te ondersteunen in het maken van impact en het bereiken van je doelgroep. Onze professionele benadering in het produceren van bedrijfsvideo’s stelt ons in staat om op maat gemaakte video’s te leveren die naadloos aansluiten bij jouw wensen en de behoeften van je doelgroep.

We zijn gespecialiseerd in het creëren van online video’s voor een breed scala aan bedrijven, waarbij we geavanceerde technieken en creatief talent inzetten om jouw bedrijf professioneel en opvallend te presenteren. Dit helpt om de zichtbaarheid van jouw onderneming te vergroten.

Onze dienstverlening strekt zich ook uit tot Deventer, waar we met oog voor detail en passie werken aan de productie van bedrijfsfilms. 

Waarom kiezen voor On The Rocks voor jouw bedrijfsvideo Zutphen?

Bij On The Rocks Media hebben wij bewezen bij te dragen aan het succes van vele bedrijven door middel van onze impactvolle bedrijfsfilms. Onze tevreden klanten getuigen van de effectiviteit van onze bedrijfsvideo’s en de positieve impact die dit heeft gehad op hun zichtbaarheid en klantbetrokkenheid.

 Bij On The Rocks Media gaan wij verder dan alleen het maken van een bedrijfsfilm. Wij creëren een onvergetelijke visuele ervaring die jouw doelgroep raakt en jouw bedrijf op een professionele manier presenteert. 

Hoe ons team jouw bedrijfsfilm tot een succes maakt

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse blik en ervaring in videoproductie. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke bedrijfsvideo’s die de kern van jouw bedrijf raken. Onze aanpak is modern, dynamisch en perfect afgestemd op de huidige trends. Neem een kijkje in ons portfolio voor een indruk van onze veelzijdigheid: van energieke aftermovies tot diepgaande bedrijfsvideo’s. 

Elk project dat we aanpakken, krijgt onze volledige aandacht en creativiteit. Onze ervaring in Zutphen betekent dat we weten hoe we jouw boodschap kunnen omzetten in een boeiende video die jouw doelgroep aanspreekt. We begrijpen de uitdagingen van bedrijven in Zutphen en streven ernaar om met elke videoproductie de essentie van jouw merk te vangen en te presenteren op een manier die echt indruk maakt.

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn hier om een bedrijfsvideo te maken die jouw verhaal vertelt zoals het verteld moet worden – authentiek, boeiend en effectief.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

promotiefilmpje maken

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo’s Zutphen brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

Werken met The Rocks!

Expertise: van start-ups tot multinationals.

Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.

Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.

Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.

Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.

Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsvideo is een krachtig medium waarmee je jouw verhaal kunt vertellen en jouw boodschap over kunt brengen aan klanten. In Zutphen, waar media steeds meer draait om content en online aanwezigheid, kan een hoogwaardige bedrijfsfilm een essentieel onderdeel van jouw marketingstrategie zijn.

Onze professionals bieden een breed scala aan diensten voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat onder andere het filmen en monteren van de beelden, het toevoegen van animaties en het creëren van een passende optie voor jouw bedrijf.

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de film, de benodigde apparatuur, eventuele extra diensten zoals drone-shots of animaties, en de complexiteit van het concept.

Een bedrijfsfilm kan jouw communicatie verbeteren door je in staat te stellen jouw verhaal op een visueel aantrekkelijke manier te vertellen. Het kan ook helpen om jouw boodschap duidelijker over te brengen en de betrokkenheid van jouw publiek te vergroten.

On The Rocks Media biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat het gebruik van drone-shots, creativiteit in het concept, professionele montage, en het leveren van een kwaliteitsvolle bedrijfsfilm die jouw bedrijf op de kaart zet.

Het laten maken van een bedrijfsfilm door professionals garandeert een hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Zij brengen creativiteit en ervaring met zich mee, waardoor jouw bedrijfsfilm de juiste indruk achterlaat bij jouw publiek.

Een bedrijfsvideo kan een enorme meerwaarde bieden voor jouw marketingstrategie. Door visueel aantrekkelijke en boeiende content te creëren, kun je de aandacht van potentiële klanten trekken en hen overtuigen van de waarde van jouw producten of diensten. Met een bedrijfsvideo kun je jouw merkverhaal op een krachtige en emotionele manier overbrengen, waardoor klanten een sterke band met jouw merk kunnen opbouwen.

Bovendien is video een effectieve manier om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier te communiceren, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep kan vergroten. Daarnaast vergroot een bedrijfsvideo de online zichtbaarheid van jouw merk, wat kan resulteren in hogere naamsbekendheid en meer verkeer naar jouw website. Kortom, een bedrijfsvideo kan jouw marketingstrategie versterken door het genereren van leads, het verhogen van conversies en het verbeteren van de algehele klantbetrokkenheid. 

Wanneer je ervoor kiest om jouw bedrijfsfilm in Zutphen te laten maken, zullen wij bij On The Rocks unieke beelden van jouw bedrijf en product leveren, met een script dat specifiek op jouw maat en behoeften is afgestemd. Dit zal resulteren in een professionele bedrijfsfilm die jouw klanten zal inspireren en jouw merk op een unieke manier zal presenteren.

Het maken van een bedrijfsfilm in Zutphen biedt de mogelijkheid om jouw product of dienst op een creatieve manier te presenteren, met animaties en drone-opnames die een uniek en professioneel tintje aan jouw videoproductie toevoegen. Deze elementen kunnen jouw videomarketing naar een hoger niveau tillen en jouw publiek op een boeiende manier trekken.

De tijdsduur voor het produceren van een bedrijfsfilm of videopresentatie hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de inhoud, de lengte van de film, de beschikbaarheid van acteurs en locaties, en de post-productie vereisten.

 Over het algemeen kan het produceren van een bedrijfsfilm of videopresentatie variëren van enkele dagen tot enkele weken. Voor een eenvoudige productie met een kortere looptijd kan het proces binnen een paar dagen worden voltooid, terwijl een meer complexe productie met uitgebreide post-productie en speciale effecten langer kan duren. 

Het is belangrijk om een realistische tijdslijn te plannen en rekening te houden met alle aspecten van het productieproces om ervoor te zorgen dat de gewenste kwaliteit wordt behaald binnen de gestelde deadline. 

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.