5.0
5/5

Bedrijfsvideo Tilburg: 6 Essentiële Voordelen voor Jouw Merkverhaal

Met een bedrijfsvideo Tilburg van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Wij zijn jouw partner voor een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo Tilburg

Welkom bij On The Rocks, waar we gespecialiseerd zijn in het maken van professionele bedrijfsvideo’s en bedrijfsfilms. Wil je jouw bedrijf professioneel presenteren met een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze videoproducties leveren wij unieke beelden die jouw klanten zullen inspireren.

bedrijfsvideo tilburg

Waarom kiezen voor een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo Tilburg?

Een bedrijfsvideo is cruciaal voor jouw bedrijf in Tilburg, een stad met een bruisende creatieve en ondernemende geest. Het vertegenwoordigt meer dan een marketinginstrument; het is een verlengstuk van jouw merkidentiteit en biedt een dynamische wijze om jouw bedrijfscultuur, waarden en uniciteit te showcase. Visuele storytelling heeft de unieke kracht om niet alleen jouw doelgroep te bereiken maar hen ook diep te raken.

In Tilburg helpt een bedrijfsfilm je op een visueel aantrekkelijke manier in contact te komen met je doelgroep, of het nu gaat om het uitlichten van jouw producten of diensten, of het delen van jouw unieke bedrijfsverhaal. Het laat een onuitwisbare indruk achter.

Zoek je naar hoogwaardige videoproductie in Tilburg? Ons ervaren team specialiseert zich in het creëren van op maat gemaakte videoproducties die perfect aansluiten bij jouw merk en visie. We begrijpen het belang van een bedrijfsvideo die jouw merk echt vertegenwoordigt en versterkt en brengen graag jouw visie tot leven.

Concepten en ideeën voor bedrijfsfilm en bedrijfsvideo Tilburg

In Tilburg bieden we professionele bedrijfsvideo-ontwikkelingsdiensten aan. Ons team excelleert in het vertalen van ideeën naar video’s die doelgroepen doeltreffend aanspreken. Wij begrijpen dat elke organisatie een uniek verhaal heeft en streven ernaar dit in onze video’s te weerspiegelen. De mogelijkheden voor bedrijfsvideo Tilburg zijn divers. We kunnen informatieve video’s creëren om complexe onderwerpen te verhelderen, commerciële video’s om de essentie van een merk vast te leggen, of instructievideo’s om processen helder te presenteren. 

Onze aanpak is volledig afgestemd op de specifieke wensen en doelstellingen van elk bedrijf. Onze creatieve mogelijkheden variëren van boeiende commercials tot het visualiseren van informatieve inhoud en het ontwerpen van sfeervolle animaties. We specialiseren ons in het maken van video’s die de aandacht trekken en een blijvende indruk achterlaten. 

Wat maakt onze videoproducties uniek in Tilburg?

Bij On The Rocks blinken onze videoproducties uit in creativiteit en detail. We zijn gedreven om content te maken die echt raakt en beklijft, gericht op het verbinden met jouw doelgroep. Naast commercials, animaties en instructievideo’s, produceren we ook documentaires, klanttestimonials, evenement samenvattingen, en ‘achter de schermen’ video’s, elk ontworpen om jouw merkverhaal uniek en boeiend te vertellen.

Hoe ons team jouw bedrijfsvideo tot een succes maakt

Bij On The Rocks in Nijmegen combineren we jouw visie met onze vernieuwende videoproductie-ervaring. Gepassioneerd creëren we bedrijfsvideo’s die de essentie van jouw merk raken, met een moderne en dynamische aanpak afgestemd op de laatste trends. Ons portfolio toont onze veelzijdigheid: van levendige aftermovies tot diepgaande bedrijfsvideo’s, elk project krijgt onze volledige creativiteit. We begrijpen Tilburg’s bedrijfsuitdagingen en zetten jouw boodschap om in boeiende content die indruk maakt op je doelgroep.

Geïnteresseerd in wat we specifiek voor jou kunnen doen? Neem contact op. Wij staan klaar om een authentieke, boeiende bedrijfsvideo te maken die jouw verhaal effectief vertelt, aansluitend bij jouw unieke merkidentiteit.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

bedrijfsvideo eindhoven

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo Tilburg brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsvideo kan je helpen om je bedrijf te presenteren, je doelgroep te bereiken en je boodschap effectief over te brengen.

Door een bedrijfsfilm in Tilburg te laten maken, kun je lokaal je doelgroep bereiken, de lokale sfeer benadrukken en mogelijk kosten besparen op reiskosten van een videoproductiebedrijf.

Bij On The Rocks ben je aan het juiste adres voor jouw bedrijfsvideo in Tilburg. Wij creëren unieke concepten gebaseerd op jouw wensen en budget. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via: 085 060 0290 of ons contactformulier. 

Je kunt verschillende soorten bedrijfsvideo’s laten maken, zoals een promotievideo, een documentaire, een commercial of een eventvideo, afhankelijk van je doel en boodschap.

De duur van het maken van een bedrijfsvideo kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de video, het filmen op locatie, en de tijd die nodig is voor de montage en nabewerking.

Om een bedrijfsvideo te laten maken, zul je waarschijnlijk moeten input leveren zoals je boodschap, eventuele scripts, branding-elementen en beeldmateriaal van je bedrijf of producten.

Een goede bedrijfsvideo bevat pakkende content, visueel aantrekkelijke beelden, een duidelijke boodschap en professionele montage.

Een bedrijfsvideo kan potentiële klanten aantrekken door je bedrijf en producten op een overtuigende manier te presenteren, waardoor potentiële klanten een beter beeld krijgen van wat je te bieden hebt.

Een bedrijfsvideo is over het algemeen breder en kan verschillende aspecten van je bedrijf belichten, terwijl een commercial gericht is op het promoten van een specifiek product of dienst.

Je kunt contact opnemen met ons team van On The Rocks  door ons telefonisch te benaderen, een e-mail te sturen, of door het contactformulier op de website in te vullen.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.