5.0
5/5

Bedrijfsvideo 's-Hertogenbosch: 4 Unieke Redenen voor Meeslepende Videoproducties

Met een bedrijfsvideo ‘s-Hertogenbosch van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Jouw bedrijfsvideo laten maken in 's-Hertogenbosch

Welkom bij On The Rocks, waar we gespecialiseerd zijn in het maken van professionele bedrijfsvideo’s en bedrijfsfilms. Ben je op zoek naar een professionele bedrijfsvideo of bedrijfsfilm die je bedrijf op een unieke en krachtige manier kan presenteren? Overweeg dan om een bedrijfsvideo te laten maken in Den Bosch, Noord-Brabant. Een deskundige video productie kan een krachtige impact hebben op zowel je website als je sociale media kanalen, waardoor je merk versterkt wordt en je de aandacht van jouw doelgroep trekt.

Bedrijfsvideo 's-Hertogenbosch

Waarom een professionele bedrijfsvideo 's-Hertogenbosch laten maken?

Stap nu in de wereld van professionele bedrijfsvideo’s en zie hoe het de dynamiek van jouw online aanwezigheid volledig transformeert. Deze tool is meer dan marketing; het vergroot de tijd die bezoekers op je site doorbrengen, verhoogt de kans op loyale klanten en laat een onvergetelijke indruk achter.

Jouw unieke bedrijfsverhaal verdient een boeiende vertelling. Een bedrijfsvideo brengt dit tot leven, benadrukt wat jouw merk speciaal maakt, en bouwt een sterke merkidentiteit op. Het gaat om het vertellen van een verhaal dat emoties oproept en je boodschap krachtig overbrengt.

Daarnaast verbetert een geoptimaliseerde bedrijfsvideo je SEO, trekt meer verkeer naar je website en genereert potentiële klanten. Investeer in de toekomst en het succes van je bedrijf met een professionele bedrijfsvideo. Zo niet alleen verhoog je je klantenbestand, maar ook je online zichtbaarheid.

Professionele videoproductie door On The Rocks in
's-Hertogenbosch

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse blik en ervaring in videoproductie. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke bedrijfsvideo’s die de kern van jouw bedrijf raken. Onze aanpak is modern, dynamisch en perfect afgestemd op de huidige trends. Neem een kijkje in ons portfolio voor een indruk van onze veelzijdigheid: van energieke aftermovies tot diepgaande bedrijfsvideo’s. Elk project dat we aanpakken, krijgt onze volledige aandacht en creativiteit. 

Onze ervaring in Den Bosch betekent dat we weten hoe we jouw boodschap kunnen omzetten in een boeiende video die jouw doelgroep aanspreekt. We begrijpen de uitdagingen van bedrijven in Den Bosch en streven ernaar om met elke videoproductie de essentie van jouw merk te vangen en te presenteren op een manier die echt indruk maakt.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

bedrijfsvideo eindhoven

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo ‘s-Hertogenbosch brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsvideo kan je helpen om je merk te versterken, je producten of diensten te presenteren en je website te verbeteren.

Met een bedrijfsfilm kun je jouw verhaal op een creatieve en boeiende manier presenteren, waardoor je doelgroep wordt geboeid en meer betrokken raakt bij je merk of bedrijf.

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de film, de benodigde apparatuur, eventuele extra diensten zoals drone-shots of animaties, en de complexiteit van het concept.

Neem vrijblijvend contact op met On The Rocks voor een offerte op maat die aansluit bij jouw wensen en budget.

On The Rocks Media biedt een totaalpakket aan diensten, van conceptontwikkeling tot het maken van de video, waardoor je van A tot Z wordt begeleid.

On The Rocks Media biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat het gebruik van drone-shots, creativiteit in het concept, professionele montage, en het leveren van een kwaliteitsvolle bedrijfsfilm die jouw bedrijf op de kaart zet.

Het laten maken van een bedrijfsfilm door professionals garandeert een hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Zij brengen creativiteit en ervaring met zich mee, waardoor jouw bedrijfsfilm de juiste indruk achterlaat bij jouw publiek.

Een bedrijfsvideo kan een enorme meerwaarde bieden voor jouw marketingstrategie. Door visueel aantrekkelijke en boeiende content te creëren, kun je de aandacht van potentiële klanten trekken en hen overtuigen van de waarde van jouw producten of diensten. Met een bedrijfsvideo kun je jouw merkverhaal op een krachtige en emotionele manier overbrengen, waardoor klanten een sterke band met jouw merk kunnen opbouwen.

Bovendien is video een effectieve manier om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier te communiceren, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep kan vergroten. Daarnaast vergroot een bedrijfsvideo de online zichtbaarheid van jouw merk, wat kan resulteren in hogere naamsbekendheid en meer verkeer naar jouw website. Kortom, een bedrijfsvideo kan jouw marketingstrategie versterken door het genereren van leads, het verhogen van conversies en het verbeteren van de algehele klantbetrokkenheid. 

Met een aftermovie of eventvideo kun je de sfeer van je evenement vastleggen en deze beelden gebruiken om toekomstige evenementen te promoten.

Ja, bij On The Rocks wordt elke video op maat gemaakt, zodat deze aansluit bij jouw merkidentiteit, doelstellingen en boodschap.

 Ja, On The Rocks kan je assisteren bij het maken van een video in het kader van speciale acties, jubilea of evenementen om jouw boodschap op een professionele manier te communiceren.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.