5.0
5/5

Bedrijfsvideo Ede: 4 Baanbrekende Strategieën voor Jouw Visuele Identiteit

Met een bedrijfsvideo Ede van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Jouw bedrijfsvideo laten maken in Ede

Welkom bij On The Rocks, waar we gespecialiseerd zijn in het maken van professionele bedrijfsvideo’s en bedrijfsfilms. Heb je een bedrijf in Ede en overweeg je een bedrijfsvideo te laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We begrijpen het belang van een overtuigende bedrijfsfilm voor jouw bedrijf in Ede en daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw wensen en doelen.

bedrijfsvideo ede

Wat zijn de mogelijkheden?

In de regio Ede onderscheidt On The Rocks zich als een ervaren videoproductiepartner, gespecialiseerd in een scala aan bedrijfsfilms. Van creatieve bedrijfsvideo’s en professionele commercials tot meeslepende aftermovies en gedetailleerde evenementregistraties, ons team van deskundige videografen en creatieve professionals maakt het mogelijk. Wij staan bekend om onze nauwgezette aanpak en aandacht voor detail, gericht op het afstemmen van elke productie op jouw unieke bedrijf en doelgroep.

Ons portfolio in Ede varieert van animatiefilms tot pakkende commercials, elk met de kracht om jouw bedrijf te onderscheiden. We bedienen zowel kleine startups als gevestigde bedrijven, met een op maat gemaakte aanpak die jouw verhaal effectief overbrengt en een sterke connectie met je klanten creëert. Kies voor On The Rocks voor videoproducties die jouw merk versterken en je een voorsprong geven op de concurrentie.

Waarom kiezen voor een bedrijfsvideo Ede?

Een bedrijfsvideo laten maken voor jouw bedrijf in Ede biedt talloze voordelen en kansen om te groeien. Het is een krachtig middel om jouw boodschap over te brengen, jouw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie en een diepere connectie te maken met jouw doelgroep in Ede. Kortom, het is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt in termen van naamsbekendheid, merkpositionering en conversie.

Naast het vergroten van de naamsbekendheid brengt een professionele bedrijfsvideo Ede nog vele andere voordelen met zich mee. Denk hierbij aan het verstevigen van de band met jouw doelgroep, het overtuigen van potentiële klanten, het verbeteren van de online vindbaarheid en het verhogen van de conversie. Kortom, het is een krachtig marketinginstrument dat positieve impact heeft op diverse aspecten van jouw bedrijf in Ede.

Wat zijn de kosten van het laten maken van een bedrijfsvideo Ede?

De kosten van het laten maken van een bedrijfsvideo Ede zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de complexiteit van de videoproductie, de duur van de video en eventuele extra’s zoals animaties, special effects en voice-overs. 

Wij bieden transparantie in onze prijsstelling en zorgen ervoor dat je vooraf inzicht hebt in de kosten, zodat je weet waar je aan toe bent en geen verrassingen tegenkomt.

Hoe ons team jouw bedrijfsvideo Ede tot een succes maakt

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse blik en ervaring in videoproductie. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke bedrijfsvideo’s die de kern van jouw bedrijf raken. Onze aanpak is modern, dynamisch en perfect afgestemd op de huidige trends. Neem een kijkje in ons portfolio voor een indruk van onze veelzijdigheid: van energieke aftermovies tot diepgaande bedrijfsvideo’s. 

Elk project dat we aanpakken, krijgt onze volledige aandacht en creativiteit. Onze ervaring in Ede betekent dat we weten hoe we jouw boodschap kunnen omzetten in een boeiende video die jouw doelgroep aanspreekt. We begrijpen de uitdagingen van bedrijven in Ede en streven ernaar om met elke videoproductie de essentie van jouw merk te vangen en te presenteren op een manier die echt indruk maakt.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties.

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo Ede brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsfilm biedt een unieke kans om  jouw bedrijf  te presenteren aan potentiële klanten en stakeholders. Het  media  is een krachtig middel dat de  creativiteit  van jouw  team  toont en de boodschap op een  professionele  manier overbrengt. Door een  bedrijfsvideo  te  laten maken  in  Ede , kun je een  passende  en unieke  videoproductie  laten produceren die aansluit bij jouw  wensen  en doelstellingen. Dit kan resulteren in meer betrokkenheid en conversies.

Onze professionals bieden een breed scala aan diensten voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat onder andere het filmen en monteren van de beelden, het toevoegen van animaties en het creëren van een passende optie voor jouw bedrijf.

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de film, de benodigde apparatuur, eventuele extra diensten zoals drone-shots of animaties, en de complexiteit van het concept.

Een bedrijfsfilm kan jouw communicatie verbeteren door je in staat te stellen jouw verhaal op een visueel aantrekkelijke manier te vertellen. Het kan ook helpen om jouw boodschap duidelijker over te brengen en de betrokkenheid van jouw publiek te vergroten.

On The Rocks Media biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat het gebruik van drone-shots, creativiteit in het concept, professionele montage, en het leveren van een kwaliteitsvolle bedrijfsfilm die jouw bedrijf op de kaart zet.

Het laten maken van een bedrijfsfilm door professionals garandeert een hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Zij brengen creativiteit en ervaring met zich mee, waardoor jouw bedrijfsfilm de juiste indruk achterlaat bij jouw publiek.

Een bedrijfsvideo kan een enorme meerwaarde bieden voor jouw marketingstrategie. Door visueel aantrekkelijke en boeiende content te creëren, kun je de aandacht van potentiële klanten trekken en hen overtuigen van de waarde van jouw producten of diensten. Met een bedrijfsvideo kun je jouw merkverhaal op een krachtige en emotionele manier overbrengen, waardoor klanten een sterke band met jouw merk kunnen opbouwen.

Bovendien is video een effectieve manier om complexe informatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier te communiceren, wat de betrokkenheid van jouw doelgroep kan vergroten. Daarnaast vergroot een bedrijfsvideo de online zichtbaarheid van jouw merk, wat kan resulteren in hogere naamsbekendheid en meer verkeer naar jouw website. Kortom, een bedrijfsvideo kan jouw marketingstrategie versterken door het genereren van leads, het verhogen van conversies en het verbeteren van de algehele klantbetrokkenheid. 

Bij het laten maken van een bedrijfsfilm in Ede is het essentieel om uw wensen en doelstellingen te bespreken. Een professionele videoproductie team zal jouw bedrijf en jouw bedrijf goed leren kennen voordat ze met de opnames beginnen.

Een videoproductiebedrijf in Ede kan diverse soorten video’s produceren, waaronder animatiefilms, commercials, evenementenregistratie, aftermovies, en meer.

De tijdsduur voor het produceren van een bedrijfsfilm of videopresentatie hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de inhoud, de lengte van de film, de beschikbaarheid van acteurs en locaties, en de post-productie vereisten. Over het algemeen kan het produceren van een bedrijfsfilm of videopresentatie variëren van enkele dagen tot enkele weken. Voor een eenvoudige productie met een kortere looptijd kan het proces binnen een paar dagen worden voltooid, terwijl een meer complexe productie met uitgebreide post-productie en speciale effecten langer kan duren. Het is belangrijk om een realistische tijdslijn te plannen en rekening te houden met alle aspecten van het productieproces om ervoor te zorgen dat de gewenste kwaliteit wordt behaald binnen de gestelde deadline. 

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.