5.0
5/5

Bedrijfsvideo Doetinchem: 3 Krachtige Redenen voor Jouw Unieke Merkverhaal

Met een bedrijfsvideo Doetinchem van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Wat is een bedrijfsvideo en hoe kan het jouw bedrijf in Doetinchem helpen?

Versterk jouw bedrijf met een op maat gemaakte bedrijfsvideo in Doetinchem! Bij On The Rocks Media begrijpen we dat elk bedrijf een uniek verhaal heeft. Daarom creëren wij bedrijfsfilms die perfect aansluiten bij jouw doelgroep en jouw merk in de schijnwerpers zetten.

Beeld je in: een bedrijfsfilm die jouw verhaal levendig vertelt. Of we nu filmen op jouw locatie, adembenemende dronebeelden van jouw werk maken, een professionele voice-over toevoegen of meeslepende content combineren, wij garanderen dat jouw verhaal de aandacht trekt die het verdient.

Waarom een bedrijfsvideo? Het is de ideale manier om jouw bereik te vergroten, nieuwe klanten te boeien en jouw merk krachtiger te presenteren. Onze focus ligt op het creëren van een video die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook echt resultaten oplevert.

bedrijfsvideo doetinchem

Wij brengen jouw verhaal tot leven

Ons team van professionals heeft de expertise om jouw unieke verhaal op een impactvolle manier te vertellen. Door het juiste gebruik van beeld, geluid en content zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsfilm een blijvende indruk achterlaat bij jouw doelgroep. 

Bij On The Rocks Media begrijpen we dat elk budget anders is. Daarom bieden wij passende oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke budget en wensen. Naast het maken van de bedrijfsvideo Doetinchem bieden wij slimme communicatie- en leveringsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw video op de juiste kanalen én platformen terechtkomt.

Hoe ons team jouw bedrijfsvideo Doetinchem tot een succes maakt

On The Rocks specialiseert zich in het creëren van bedrijfsvideo’s die naadloos aansluiten bij jouw doelgroep. Onze aanpak begint met een diepgaand begrip van de interesses, waarden en behoeften van jouw kijkers, waardoor we een boodschap en tone of voice ontwikkelen die echt resoneren. We focussen op duidelijke, bondige content, versterkt door visueel aantrekkelijke beelden die jouw verhaal verlevendigen.

Onze video’s zijn niet alleen visueel boeiend, maar bevatten ook een effectieve call-to-action die kijkers aanzet tot actie. Van traditionele bedrijfsfilms tot innovatieve drone- en animatievideo’s, wij bieden diverse opties om jouw boodschap te versterken en je merk te laten groeien.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

bedrijfsvideo doetinchem

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties.

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo Doetinchem naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo Doetinchem brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Het maken van een bedrijfsfilm biedt verschillende voordelen. Het stelt je in staat om jouw bedrijf op een slimme manier te promoten, je verhaal te vertellen en meer zichtbaarheid te genereren. Daarnaast kan het helpen om potentiële klanten te overtuigen en de waarde van jouw bedrijf te verkopen.

Onze professionals bieden een breed scala aan diensten voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat onder andere het filmen en monteren van de beelden, het toevoegen van animaties en het creëren van een passende optie voor jouw bedrijf.

De kosten voor het laten maken van een bedrijfsfilm zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de film, de benodigde apparatuur, eventuele extra diensten zoals drone-shots of animaties, en de complexiteit van het concept.

Een bedrijfsfilm kan jouw communicatie verbeteren door je in staat te stellen jouw verhaal op een visueel aantrekkelijke manier te vertellen. Het kan ook helpen om jouw boodschap duidelijker over te brengen en de betrokkenheid van jouw publiek te vergroten.

On The Rocks Media biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsfilm. Dit omvat het gebruik van drone-shots, creativiteit in het concept, professionele montage, en het leveren van een kwaliteitsvolle bedrijfsfilm die jouw bedrijf op de kaart zet.

Het laten maken van een bedrijfsfilm door professionals garandeert een hoge kwaliteit en een professionele uitstraling. Zij brengen creativiteit en ervaring met zich mee, waardoor jouw bedrijfsfilm de juiste indruk achterlaat bij jouw publiek.

Een bedrijfsfilm kan jou helpen jouw doelgroep te bereiken door op een visueel aantrekkelijke en overtuigende manier jouw boodschap over te brengen. Het kan kansen creëren om jouw bedrijf in de kijker te zetten en jouw doelgroep te prikkelen.

Een bedrijfsfilm kan op verschillende slimme manieren worden geïntegreerd in jouw marketingstrategie. Denk aan het delen van de video op social media, het toevoegen van de film aan jouw portfolio of het gebruik van testimonials om de waarde van jouw bedrijf te benadrukken.

On The Rocks Media onderscheidt zich door het leveren van creatieve en professionele videoproducties, inclusief het gebruik van drone-shots, hoogwaardige animaties en een unieke benadering om jouw bedrijf in beeld te brengen. We helpen je graag om een passende optie te realiseren die aansluit bij waar jouw bedrijf voor staat.

Neem contact met ons op en laat je inspireren door de mogelijkheden die wij bieden voor het maken van een bedrijfsfilm die jouw bedrijf doeltreffend in beeld brengt. Onze professionals staan klaar om jou te helpen jouw videomarketing naar een hoger niveau te tillen.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.