5.0
5/5

Bedrijfsvideo Arnhem: Laat jouw ultieme bedrijfsfilm maken door de beste in de regio

Met een bedrijfsvideo Arnhem van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Ontdek de kracht van visuele verhalen, ga je voor een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm?

Ben jij klaar om de unieke verhalen van jouw bedrijf te delen met de wereld? Bij On The Rocks begrijpen we dat elke keuze in storytelling belangrijk is. Dus, wat past beter bij jou: een bedrijfsvideo of een bedrijfsfilm?

Kies voor een bedrijfsvideo Arnhem wanneer je kortere en meer specifieke boodschappen wilt communiceren. Een bedrijfsvideo is meestal tussen de 1 en 3 minuten lang en richt zich op een specifiek onderwerp of aspect van het bedrijf. Het wordt vaak gebruikt voor promotionele of informatieve doeleinden, zoals het introduceren van een nieuw product of het uitleggen van een specifieke dienst.

Ga voor een Bedrijfsfilm Arnhem wanneer je een breder beeld wilt geven van het bedrijf als geheel. Een bedrijfsfilm is meestal tussen de 5 en 15 minuten lang en behandelt verschillende aspecten van het bedrijf, zoals de geschiedenis, werknemers, producten en bedrijfscultuur. Het heeft meestal een meer documentaire-achtige stijl en wordt vaak gebruikt voor branding en het tonen van de waarden en identiteit van het bedrijf.

Kortom, een bedrijfsvideo Arnhem is meer gericht op specifieke boodschappen en doelen, terwijl een bedrijfsfilm een breder beeld van het bedrijf als geheel neerzet. De keuze hangt af van het doel dat je wilt bereiken en de boodschap die je wilt overbrengen. 

bedrijfsvideo arnhem

Een bedrijfsvideo Arnhem, wat zijn de voordelen?

Bij On The Rocks zijn we gespecialiseerd in het produceren van bedrijfsvideo’s Arnhem, waarbij we diep duiken in jouw unieke verhaal om een boodschap over te brengen die niet alleen boeiend is maar ook daadwerkelijk impact maakt. Als experts in storytelling binnen de regio Arnhem, passen we onze benadering specifiek aan op jouw doelgroep, zodat de video perfect aansluit bij hun behoeften en interesses.

Ons doel is om jouw bedrijfsvideo veelzijdig inzetbaar te maken, waardoor het een sleutelcomponent wordt van je marketingstrategie. Of het nu gaat om het tonen van producten, het uitleggen van diensten, of simpelweg het versterken van je merkidentiteit, ons team zorgt ervoor dat jouw boodschap helder en memorabel overkomt.

Van het initiële concept tot de finale realisatie, ons team in Nijmegen werkt nauw met jou samen, gebruikmakend van hoogwaardige videotechnieken om je verhaal tot leven te brengen. We verzekeren dat elke euro die je investeert effectief bijdraagt aan het behalen van je zakelijke ambities.

Laat On The Rocks jouw bedrijf in Arnhem en verder helpen opvallen met een professionele video die echt het verschil maakt. Samen creëren we een video die jouw merkessentie perfect vangt en uitdraagt.

Hoe kan ik een goede bedrijfsvideo maken die de juiste doelgroep aanspreekt?

Het creëren van een impactvolle bedrijfsvideo Arnhem start bij On The Rocks. Wij zijn experts in het omzetten van jouw bedrijfsfilm in een boeiende video van topkwaliteit. Onze service biedt een totaalpakket: van conceptbespreking tot het produceren van commerciële video’s die jouw boodschap effectief overbrengen. We duiken diep in de behoeften van je doelgroep om een video te maken die niet alleen jouw boodschap duidelijk overbrengt, maar ook jouw unieke stijl en merkidentiteit benadrukt.

Met een focus op het trekken en vasthouden van de aandacht, selecteren we zorgvuldig beelden die jouw verhaal ondersteunen en ronden af met een overtuigende call-to-action. Zo garanderen we dat jouw video niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook de gewenste doelgroep bereikt en aanzet tot actie. Contacteer ons voor een offerte en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijfsvideo Arnhem. We zijn klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

Hoe kan ik videocontent inzetten voor mijn bedrijf?

In het dynamische landschap van videomarketing is On The Rocks het juiste adres voor high-end video productie. Onze studio biedt de mogelijkheid om vrijblijvend de toekomst van video voor jouw merk te bespreken. Of je nu een standaard bedrijfsfilm wilt laten maken of je boodschap wilt verheffen met adembenemende dronebeelden, wij zorgen ervoor dat jouw video pakkend en onvergetelijk is voor jouw potentiële klanten. 

Achter de schermen werken onze professionals aan het creëren van content die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook jouw bedrijfsidentiteit versterkt en de naamsbekendheid vergroot. Met videomarketing, een strategie van groot belang, kun je de aandacht van je doelgroep trekken en hen overtuigen van de waarde van jouw producten of diensten. Laat ons jouw verhaal vertellen door middel van krachtige videobeelden die resoneren met jouw publiek.

Hoe wij jouw bedrijfsvideo Arnhem tot een succes maken

On The Rocks specialiseert zich in het creëren van bedrijfsvideo’s die naadloos aansluiten bij jouw doelgroep. Onze aanpak begint met een diepgaand begrip van de interesses, waarden en behoeften van jouw kijkers, waardoor we een boodschap en tone of voice ontwikkelen die echt resoneren. We focussen op duidelijke, bondige content, versterkt door visueel aantrekkelijke beelden die jouw verhaal verlevendigen.

Onze video’s zijn niet alleen visueel boeiend, maar bevatten ook een effectieve call-to-action die kijkers aanzet tot actie. Van traditionele bedrijfsfilms tot innovatieve drone- en animatievideo’s, wij bieden diverse opties om jouw boodschap te versterken en je merk te laten groeien.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

bedrijfsvideo cuijk. bedrijfsvideo tiel

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van videoproducties.

Drone video's

On The Rocks tilt jouw bedrijfsvideo naar ongekende hoogten met geavanceerde drone-technologie, waarmee we luchtbeelden en toegang tot anders onbereikbare locaties vastleggen. Hoe dat eruit ziet.

Animatie technieken

In onze bedrijfsvideo’s in Arnhem brengen we verhalen tot leven met pakkende animatie technieken: van de levendige en kleurrijke wereld van 2D-animatie tot de heldere en begrijpelijke taal van motion graphics.

Interactieve video's

Interactieve video, de nieuwste trend in videoproductie, brengt kijkers middenin de actie door hen controle te geven over het verloop van het verhaal. Hierdoor wordt jouw boodschap niet alleen gezien, maar ook echt ervaren. 

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsfilm is dé visuele introductie van jouw organisatie. Of je nu leads wilt genereren, je product, dienst of verhaal wilt overbrengen, of simpelweg de aandacht van jouw doelgroep wilt grijpen: met een bedrijfsfilm bereik je dit. Deze video’s zijn niet alleen perfect voor het introduceren van je bedrijf of producten, maar kunnen ook ingezet worden voor doeleinden als het aantrekken van nieuw personeel, klanttestimonials of aftermovies van zakelijke events. Een sterke bedrijfsfilm verhoogt de bezoektijd op je website of app, fungeert als het ultieme uithangbord voor je organisatie en roept precies de juiste emoties op bij je doelgroep.

Een bedrijfsvideo en een bedrijfsfilm zijn beide vormen van videoproducties die worden gebruikt voor zakelijke doeleinden. Het verschil zit hem voornamelijk in de lengte en de inhoud. Een bedrijfsvideo is meestal korter en richt zich op het overbrengen van een specifieke boodschap of het laten zien van een product of dienst. Een bedrijfsfilm daarentegen is vaak langer en heeft meer ruimte voor storytelling en het tonen van de identiteit en cultuur van het bedrijf.

Een goede bedrijfsvideo of bedrijfsfilm kan een krachtig middel zijn om jouw boodschap over te brengen op jouw doelgroep. Video’s worden steeds populairder op het internet en kunnen een grote impact hebben op de kijker. Met een professionele bedrijfsvideo of bedrijfsfilm kun je jouw content op een creatieve en overtuigende manier presenteren, waardoor je de aandacht van jouw doelgroep kunt trekken en jouw boodschap beter kunt overbrengen.

Bij On The Rocks ben je aan het juiste adres voor jouw videoproducties in Arnhem en omgeving.

Bij de productie van jouw bedrijfsfilm maken we gebruik van vier stappen. We beginnen met een passend advies op basis van jouw marketingdoelstelling, vervolgens bedenken wij een passend concept dat aansluit bij jouw doelgroep. Als het idee staat, beginnen we met de productie, in deze fase gaat onze videocrew aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Nadat we alles hebben gemonteerd en de eventuele feedback is doorgevoerd, leveren we de video op. Hij is dan helemaal van jou!

Videomarketing biedt verschillende voordelen voor jouw bedrijf. Ten eerste is het een effectieve manier om de aandacht van je doelgroep te trekken. Mensen zijn meer geneigd om een video te bekijken dan een lange tekst te lezen. Daarnaast kan een goed geproduceerde video je boodschap op een creatieve en memorabele manier overbrengen. Het gebruik van visuals, geluidseffecten en muziek kan de impact van je boodschap vergroten. Bovendien kan videomarketing helpen om je bedrijf beter vindbaar te maken op zoekmachines zoals Google. Videocontent wordt steeds belangrijker in de zoekresultaten en kan je ranking verbeteren.

Doorgaans start een bedrijfsfilm op €4.000.

Betaalbaar én kwalitatief? Dat is waar wij, als jong en wendbaar videoproductiebedrijf, voor staan. Onze scherpe prijzen? Die komen doordat we alle topapparatuur en software zelf bezitten. We streven altijd naar topkwaliteit, maar houden je budget en wensen scherp in het oog. We geloven er sterk in om binnen jouw budget het optimale product te creëren dat je verder brengt. De kosten voor een bedrijfsfilm variëren naar gelang de complexiteit, locatie, apparatuur, eventuele acteurs en specifieke wensen zoals animaties of sounddesign. Wil je weten wat een film voor jou kost? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor advies op maat.

Afhankelijk van het script’s complexiteit en de beschikbaarheid van middelen zoals locatie en eventueel acteurs, is ons doel om binnen 10 dagen je bedrijfsfilm te leveren. Wij zijn ook in het weekend actief, dus spreken niet van “werkdagen” zoals vele andere filmbedrijven. Na onze kick-off meeting krijg je een heldere planning, zodat je precies weet wat wanneer gebeurt.

We nemen meestal het hele project voor onze rekening, zodat jij zorgeloos verder kunt. Natuurlijk zijn er momenten voor feedback, zodat alles perfect op jouw wensen aansluit. Geef ons vooraf wel even je logo, lettertypes en kleurcodes, vaak te vinden in je brand guide of huisstijl. 

  • 10 jaar expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.