ONLINE

Domineren op het web

FIRE!

Full service partner op online gebied

Bij On The Rocks weten we van aanpakken als het gaat om websites en webshops met impact, online adverteren en gevonden worden met rendement, IT-systemen waar je écht beter van wordt en beschikken we over de meest stabiele servers van Nederland. We begeleiden je in ieder traject van
A-tot-Z en gaan samen voor succes. 

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Website ontwikkeling & design

Shine bright like a diamond! Wij vertalen jouw merk in een superstrakke, snelle en goed vormgegeven website!

Webshop ontwikkeling

Knallen met die online sales! We ontwikkelen een strakke webshop met alles erop en eraan, die gevonden wordt door jouw doelgroep.

SEO/SEA (Online marketing)

We optimaliseren je website voor de zoekmachines en dragen zorg voor je online advertenties.

IT-systemen, koppelingen, voorraadbeheer & applicaties

We maken je bedrijf slimmer en efficiënter met onze IT-systemen en bouwen apps die écht onderscheidend zijn.

Hosting, domein registratie & SSL

Het kloppend hart van je website of IT-systeem. Met ons eigen hostingplatform, geoptimaliseerd voor jouw website, garanderen we je 99,9% uptime. Altijd online!

Wist je dit al?

Veelgestelde vragen

Natuurlijk weet je niet alles over online marketing. Wij ook niet, maar we komen een heel eind! Lees hier de meest gestelde vragen van onze klanten.

Je website valt en staat met content. Hiermee bedoelen we tekst, foto– en videografie en huisstijl items, zoals je logo, typografie en kleuren. Denk je nu: dit heb ik niet? No stress: ook voor het maken van content en huisstijl zit je bij ons goed. 

Dit is afhankelijk van een aantal factoren! Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal pagina’s van je website, de verschillende elementen zoals blogs of inlogmogelijkheden voor bezoekers, de vormgeving en copywriting. Een website heb je bij OTR al vanaf €995,- excl. BTW. Vraag gerust een vrijblijvend voorstel aan!

We begeleiden je in het hele traject en beginnen met een intake. Hierin leren we elkaar kennen en krijgen we inzage in jouw organisatie. Daarnaast krijgen we helder wat je wilt bereiken met je website en wie je wilt bereiken. Hier maken we een voorstel voor, die na akkoord omgezet wordt in een projectplan. Je ontvangt een planning en kunt op ieder moment zien waar we mee bezig zijn. In meerdere feedbackrondes werken we naar de oplevering toe. Zijn we online? Dan blijven we je website of webshop onderhouden en monitoren. 

Vlot! Een landingspagina kunnen we binnen 1 dag online hebben. Zit er spoed achter je website, treuzel dan niet en geef ons een belletje. Normaliter betekent een opdracht bevestigd bij ons: direct aan de slag. Inclusief feedbackrondes en het maken van content is je website al binnen 6 weken online, soms zelfs eerder. 

Online adverteren is gericht adverteren op jouw doelgroep. Dit kan bij zoekmachines zoals Google, maar ook via social media zoals Facebook en Instagram. Graag horen we wat je wilt bereiken en doen we een concreet voorstel om het maximale rendement te behalen uit jouw marketingbudget. 

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?