5.0
5/5

SEO & SEA

Bij On The Rocks optimaliseren we jouw online zichtbaarheid met onze doordachte SEO-strategieën. We zorgen ervoor dat jouw website prominent aanwezig is in zoekresultaten, precies wanneer jouw doelgroep op zoek is naar wat jij te bieden hebt. Met onze SEA-technieken leveren we daarnaast gerichte advertenties op de juiste momenten, om jouw boodschap effectief over te brengen en je bereik te maximaliseren.

OTR Pitchdeck (5 of 34)

SEO & SEA wanneer zetten we wat in en waarom? 

Bij On The Rocks begrijpen we dat de inzet van SEO en SEA afhangt van de specifieke doelen en de context van jouw bedrijf.

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is een langdurig proces dat zich richt op het verbeteren van de organische (niet-betaalde) zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines. We zetten SEO in als we streven naar duurzame groei op lange termijn. Het is uiterst effectief voor het opbouwen van jouw merkreputatie en het aantrekken van kwalitatief hoogwaardig verkeer naar jouw website.

SEA, of Search Engine Advertising, daarentegen, is gericht op direct resultaat. Dit houdt in dat we advertenties plaatsen in zoekmachines, waarvoor betaald wordt per klik. SEA is bijzonder nuttig als je snel zichtbaarheid wilt creëren, bijvoorbeeld voor een productlancering, een tijdelijke promotie, of wanneer je onmiddellijk verkeer naar jouw website wilt leiden.

In de ideale situatie werken SEO en SEA samen. SEO zorgt voor een solide basis en constante stroom van organisch verkeer, terwijl SEA wordt ingezet voor onmiddellijke resultaten en het bereiken van specifieke doelen. Door deze twee strategieën slim te combineren, kunnen we een sterke online aanwezigheid voor jouw bedrijf creëren en je helpen om jouw doelen te bereiken.

Onze werkwijze SEO & SEA Sprints


Bij On The Rocks zien we SEO en SEA niet als eindeloze processen, in tegenstelling tot wat veel bureaus suggereren. Veel van het werk dat we doen voor zoekmachineoptimalisatie en -advertenties is inderdaad eenmalig en zou daarom niet moeten leiden tot langdurige, starre contracten.

Het is belangrijk te begrijpen dat veel acties binnen SEO en SEA een keer worden uitgevoerd. Het zou niet eerlijk zijn om te betalen voor de tijd die verstrijkt terwijl we wachten op resultaten.

Bij On The Rocks zijn we specialisten in SEO en SEA, en we geloven in het werken met korte, efficiënte sprints. Dit zorgt ervoor dat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk nodig hebt en dat je duidelijk weet wanneer ons werk voltooid is.

Onze aanpak zorgt voor effectieve, inzichtelijke en snel uitgevoerde werkzaamheden, zodat je alleen betaalt voor wat je echt nodig hebt. Wij zijn er om jouw digitale aanwezigheid te optimaliseren, zonder onnodige kosten of wachttijden.

Waar we

trots

op zijn

Laat je inspireren. Trots! Dat is wat we zijn op onze partners. En nog belangrijker: op de resultaten die we hebben geboekt met ze.