5.0
5/5

Webshop laten maken
bij On The Rocks

Met een op maat gemaakte webshop van On The Rocks vertel je het verhaal van jouw online bedrijf. Zo presenteer je wat je verkoopt en waarom jouw producten of diensten uitblinken, op een manier die klanten écht raakt.

Wij zijn jouw partner in het laten maken van een webshop

Welkom bij On The Rocks, waar we jouw webshop-droom waarmaken! Onzeker over de start? Geen stress, wij zijn er voor je van ontwerp tot lancering. Jouw webshop wordt méér dan een verkooppunt: een dynamische showcase van jouw producten en merk, klaar om jouw doelgroep te boeien en te bedienen. Met On The Rocks wordt jouw webshop een waar succesverhaal!

video testimonial laten maken

Het belang van een professionele webshop

Een WordPress webshop laten maken is vandaag de dag een game-changer voor elk bedrijf. Door een goede webshop te laten ontwerpen, vergroot je niet alleen je bereik, maar zet je jouw producten of diensten 24/7 in de spotlight voor een wereldwijd publiek. Jouw nieuwe webshop bij On The Rocks? Dat betekent onbegrensde mogelijkheden voor groei en succes, en dat allemaal tegen zeer scherpe kosten!

Visualiseer een platform waar je producten schitteren in een gebruiksvriendelijke en visueel aantrekkelijke setting. Dit verhoogt niet alleen klanttevredenheid en conversie, maar maakt het ook een eitje om je online marketingstrategieën te implementeren en de vruchten ervan te plukken. Met jouw nieuwe webshop kun je de prestaties monitoren en optimaliseren, waardoor jouw bedrijf voortdurend blijft groeien.

Onze ontwerpers denken met je mee, van de tekentafel tot het live gaan van de site, zodat jij uiteindelijk super tevreden bent met de website. En het mooiste? We doen dit allemaal voor een hele goede prijs. Kortom, een WordPress webshop laten maken bij On The Rocks is dé slimme zet voor elk bedrijf dat wil uitbreiden, schitteren online, en zijn klantenkring wil vergroten.

Webshops met impact

We bouwen je webshop in één van de meest gebruiksvriendelijke content-management-systemen (CMS) die er bestaan: WordPress. Hiermee kun je eenvoudig je producten aanpassen, toevoegen en finetunen!

Voordelen van onze professionele webshops

Stap in de wereld van On The Rocks, waar het bouwen van een succesvolle webshop realiteit wordt. Jouw nieuwe website, ontworpen met een professionele WordPress touch, springt eruit met zijn stijlvolle design en vloeiende navigatie, perfect afgestemd op jouw wensen.

Bij ons draait het om meer dan alleen esthetiek. Onze webshops zijn rijk aan geavanceerde functionaliteiten. Denk aan slimme e-commerce oplossingen en geïntegreerde betalingsgateways, allemaal naadloos verweven voor een superieure gebruikerservaring.

In het digitale tijdperk is responsiviteit essentieel. Jouw webshop, gebouwd met professionele WordPress expertise, past zich naadloos aan elk apparaat aan, van desktop tot mobiel, om je klanten altijd de perfecte shopervaring te bieden.

Bij technische uitdagingen staat onze ondersteuning altijd klaar om je te helpen, zodat jouw webshop vlekkeloos blijft functioneren.

Met On The Rocks wordt jouw nieuwe website niet alleen een digitale showcase, maar een echte Google-magneet, klaar om succesvol te zijn in de online wereld

Snelle oplevering

Opdracht bevestigd? Geen uitgestelde start: we gaan direct aan de slag met jouw nieuwe webshop.

Altijd online

Op onze supersnelle servers zorgen we ervoor dat je webshop snel is, altijd online is en veilig is.

Transparante werkwijze

Bij ons hoef je niet bang te zijn voor kosten achteraf. Alles vanaf het begin duidelijk, daar houden wij van!

WordPress webshop laten maken: ons stappenplan

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze expertise in het creëren van aantrekkelijke webshops. Onze passie ligt in het bouwen van unieke online winkels die de kern van jouw bedrijf weerspiegelen in gebruiksvriendelijke, doch indrukwekkende designs. Onze benadering is fris en dynamisch, perfect afgestemd op de trends van het digitale tijdperk.

Duik in ons portfolio en ontdek onze veelzijdigheid: van stijlvolle e-commerce sites tot uitgebreide webshopplatforms. Elk project krijgt onze volledige aandacht en een creatieve twist.

Met onze ervaring transformeren we jouw ideeën in succesvolle webshops die resoneren bij je doelgroep. We begrijpen de uitdagingen van Nederlandse ondernemers en zetten ons in om in elke webshop het hart van jouw merk te vatten en dit met impact te presenteren. Jouw nieuwe website wordt een mix van stijl, functionaliteit en gebruiksgemak, allemaal ontworpen om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw verhaal te vertellen

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Intake

Tijdens de intake, staan jouw wensen en doelen centraal. We willen immers je visie begrijpen om een webshop te creëren die precies past bij jouw behoeften.

In de planning en ontwerpfase gaan we enthousiast aan de slag om alle ideeën tot leven te brengen. Ons team van experts zorgt ervoor dat de webshop er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is voor jouw klante

Tijdens de ontwikkelfase houden we je constant op de hoogte van de voortgang, zodat je altijd betrokken blijft bij het proces. Na uitvoerige eindcontroles zorgen we ervoor dat de webshop klaar is om gelanceerd te worden. 

Drie, twee, een… ACTIE! Hier komt alle voorbereiding samen, jouw webshop staat live!

Na de lancering stopt onze betrokkenheid niet. We bieden volledige ondersteuning en houden de webshop up-to-date met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

promotiefilmpje maken

Webshops met goede content

Je webshop valt of staat met goede content. Niet voor niets dat we voor de meeste klanten het gehele traject op ons nemen en ons óók sterk maken voor een sterk staaltje productfotografie of een spraakmakende video. Samen voor succes!

CASES

Videoproducties door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een professionele webshop laten maken biedt tal van voordelen. Ten eerste zorgt het voor een professionele uitstraling van jouw webwinkel, wat het vertrouwen van potentiële klanten vergroot. Daarnaast kan een professionele webshop worden geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent. Bovendien biedt een professionele webshop vaak meer functionaliteiten en mogelijkheden om jouw producten of diensten te presenteren.

Er is geen verschil tussen een webshop en een webwinkel. Deze termen worden door elkaar gebruikt en verwijzen naar dezelfde online winkelomgeving waar producten of diensten te koop worden aangeboden.

Het laten bouwen van een professionele webshop biedt meer flexibiliteit en maatwerkopties dan het gebruik van een bestaande webshop. Met een op maat gemaakte webshop kun je jouw eigen design en functionaliteiten kiezen, waardoor je een unieke webwinkel kunt creëren die past bij jouw specifieke behoeften en doelen.

WordPress in combinatie met WooCommerce is een populair en veelgebruikt platform voor het bouwen van webshops. WordPress biedt een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem, terwijl WooCommerce uitgebreide mogelijkheden biedt voor het beheren en verkopen van producten online. Dit platform is geschikt voor zowel kleine als grote webshops.

De kosten voor het laten maken van een professionele webshop kunnen variëren, afhankelijk van jouw specifieke wensen en vereisten. Factoren zoals het aantal producten, gewenste functionaliteiten en maatwerkopties kunnen van invloed zijn op de totale kosten. Het is het beste om een offerte op maat aan te vragen bij een webdesignbureau om een beter idee te krijgen van de kosten.

Ja, het is vaak mogelijk om jouw webshop later uit te breiden met extra functionaliteiten en modules. WordPress en WooCommerce bieden tal van plugins en extensies die je kunt toevoegen aan jouw webshop om deze verder te optimaliseren en aan te passen aan jouw groeiende behoeften.

Ja, meestal wordt verwacht dat je zelf de content voor jouw webshop aanlevert, zoals productbeschrijvingen, afbeeldingen en prijzen. Een professioneel webdesignbureau kan je echter wel adviseren en ondersteunen bij het optimaliseren van de content voor zoekmachines en conversies.

Ja, het is vaak mogelijk om jouw webshop later uit te breiden met extra functionaliteiten en modules. WordPress en WooCommerce bieden tal van plugins en extensies die je kunt toevoegen aan jouw webshop om deze verder te optimaliseren en aan te passen aan jouw groeiende behoeften.

Ja, met WordPress en WooCommerce kun je zelf jouw webshop beheren. Het contentmanagementsysteem is gebruiksvriendelijk en biedt een intuïtieve interface waarmee je producten kunt toevoegen, bewerken en verwijderen, voorraad kunt beheren, prijzen kunt aanpassen en nog veel meer.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.