5.0
5/5

Professionele WordPress Webshop Laten Maken

Jouw webshop kan meer zijn dan alleen een verkooppunt. Het is een dynamisch platform om jouw producten, merkverhaal en unieke waarde te presenteren en directe transacties te faciliteren met je doelgroep.

Jouw eigen webshop laten maken in Nijmegen

Bij On The Rocks Media bouwen we jouw webshop op topniveau en maken we jouw online business een succes.

Ons team werkt samen om de best gevonden webshops van Nederland te bouwen. Onze webshops zijn 100% zoekmachinevriendelijk en bevatten een sterk staaltje designwerk en backoffice. Knallen met die sales!

Webshops met impact

We bouwen je webshop in één van de meest gebruiksvriendelijke content-management-systemen (CMS) die er bestaan: WordPress. Hiermee kun je eenvoudig je producten aanpassen, toevoegen en finetunen!

Het belang van een professionele webshop

Het bouwen van een webshop is tegenwoordig van essentieel belang voor elk bedrijf. Door een webshop te laten bouwen, vergroot je je bereik en maak je het mogelijk om 24/7 producten of diensten aan te bieden aan een wereldwijd publiek. Een webshop biedt onbegrensde mogelijkheden voor groei en succes.

Het stelt je in staat om je producten te presenteren op een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier, wat de klanttevredenheid en conversie verhoogt. Bovendien kun je met een webshop eenvoudig je online marketingstrategieën implementeren en analyseren. Je kunt de prestaties van je webshop meten en optimaliseren om zo je bedrijf continu te laten groeien.

Daarnaast biedt een webshop ook de mogelijkheid om nieuwe klanten te bereiken buiten je lokale markt, waardoor je potentiële klantenkring exponentieel toeneemt. Kortom, het bouwen van een webshop is een slimme investering voor elk bedrijf dat streeft naar groei, online aanwezigheid en het vergroten van de klantenkring. 

Voordelen van onze professionele webshops

Professionele Uitstraling: Het eerste dat jouw klanten opmerken wanneer ze jouw webshop bezoeken, is het ontwerp. Gecreëerd door experts, garanderen wij een aantrekkelijk design, gemakkelijke navigatie en een herkenbare branding die jouw bedrijf onderscheidt van de rest. Op deze manier zullen klanten direct vertrouwen hebben om bij jouw webshop te kopen.

Geavanceerde Functionaliteit: Het gaat niet alleen om looks. Een professionele webshop biedt functionaliteiten die je zelf niet zou kunnen toevoegen, zoals jouw online winkel of geïntegreerde betalingssystemen. Al deze geavanceerde features verbeteren de ervaring voor jouw gebruikers en kunnen naadloos worden geïntegreerd.

Perfect op elk Apparaat: In een tijd waarin smartphones en tablets de overhand nemen, is responsiviteit geen luxe meer; het is een noodzaak. Een professionele webshop past zich automatisch aan elk scherm aan, of het nu een desktop, mobiel of tablet is, en zorgt zo voor een vlekkeloze ervaring voor jouw bezoekers.

Altijd Ondersteund: Technische problemen kunnen op elk moment optreden. Met een professionele webshop sta je er nooit alleen voor. Je kunt altijd rekenen op technische ondersteuning die klaar staat om eventuele hiccups snel te verhelpen, waardoor jouw webshop altijd soepel blijft draaien.

Gebouwd in WordPress: WordPress is zeer gebruiksvriendelijk, zodat je snel aan de slag kunt. Daarbij is het zeer zoekmachine-vriendelijk, wat betekent dat je gemakkelijk gevonden kunt worden in zoekmachines zoals Google.

Snelle oplevering

Opdracht bevestigd? Geen uitgestelde start: we gaan direct aan de slag met jouw nieuwe webshop.

Altijd online

Op onze supersnelle servers zorgen we ervoor dat je webshop snel is, altijd online is en veilig is.

Transparante werkwijze

Bij ons hoef je niet bang te zijn voor kosten achteraf. Alles vanaf het begin duidelijk, daar houden wij van!

Webshops met goede content

Je webshop valt of staat met goede content. Niet voor niets dat we voor de meeste klanten het gehele traject op ons nemen en ons óók sterk maken voor een sterk staaltje productfotografie of een spraakmakende video. Samen voor succes!

WordPress webshop laten maken: ons stappenplan

Tijdens de intake, staan jouw wensen en doelen centraal. We willen immers je visie begrijpen om een webshop te creëren die precies past bij jouw behoeften.

In de planning en ontwerpfase gaan we enthousiast aan de slag om alle ideeën tot leven te brengen. Ons team van experts zorgt ervoor dat de webshop er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is voor jouw klanten.

Tijdens de ontwikkelfase houden we je constant op de hoogte van de voortgang, zodat je altijd betrokken blijft bij het proces. Na uitvoerige eindcontroles zorgen we ervoor dat de webshop klaar is om gelanceerd te worden.

Na de lancering stopt onze betrokkenheid niet. We bieden volledige ondersteuning en houden de webshop up-to-date met de nieuwste technologische ontwikkelingen.

First, there was good coffee…

Jouw webshop partner in Nijmegen

Een goede webshop laten maken in Nijmegen valt of staat met de juiste content. Graag gaan we het gesprek aan: we zijn benieuwd naar jouw verhaal. We gaan voor 100% tevredenheid, half werk houden we niet van. Wat je doel ook is, we gaan hem halen met jouw nieuwe webshop. Waarom een webshop laten maken bij On The Rocks Media:

Wij werken doelgericht: of het nu gaat om sales genereren, lokaal gevonden worden of wereldwijde aandacht trekken met jouw webshop.

We brengen je frisse wind: bij On The Rocks Media werken marketeers van staal maar nog belangrijker creatieve ondernemers. We denken met je mee!

We gaan voor snelheid: je webshop staat binnen no-time online zodat jij direct kan gaan knallen en de wereld in kan met jouw webshop.

We zijn transparant: niemand houdt van kleine lettertjes en wij zéker niet. Geen verrassingen achteraf, geen gedoe, gewoon goed.

We zijn altijd betaalbaar: wat je budget ook is, we gaan voor een goede investering die past bij wat jij wilt bereiken.

We werken lokaal: onze deur staat altijd open, we hebben goede koffie en je kunt altijd bij ons terecht voor al je vragen rondom jouw webshop en andere marketing vraagstukken.

Veelgestelde vragen

Een professionele webshop laten maken biedt tal van voordelen. Ten eerste zorgt het voor een professionele uitstraling van jouw webwinkel, wat het vertrouwen van potentiële klanten vergroot. Daarnaast kan een professionele webshop worden geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor je beter vindbaar bent. Bovendien biedt een professionele webshop vaak meer functionaliteiten en mogelijkheden om jouw producten of diensten te presenteren.

Er is geen verschil tussen een webshop en een webwinkel. Deze termen worden door elkaar gebruikt en verwijzen naar dezelfde online winkelomgeving waar producten of diensten te koop worden aangeboden.

Het laten bouwen van een professionele webshop biedt meer flexibiliteit en maatwerkopties dan het gebruik van een bestaande webshop. Met een op maat gemaakte webshop kun je jouw eigen design en functionaliteiten kiezen, waardoor je een unieke webwinkel kunt creëren die past bij jouw specifieke behoeften en doelen.

WordPress in combinatie met WooCommerce is een populair en veelgebruikt platform voor het bouwen van webshops. WordPress biedt een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem, terwijl WooCommerce uitgebreide mogelijkheden biedt voor het beheren en verkopen van producten online. Dit platform is geschikt voor zowel kleine als grote webshops.

De kosten voor het laten maken van een professionele webshop kunnen variëren, afhankelijk van jouw specifieke wensen en vereisten. Factoren zoals het aantal producten, gewenste functionaliteiten en maatwerkopties kunnen van invloed zijn op de totale kosten. Het is het beste om een offerte op maat aan te vragen bij een webdesignbureau om een beter idee te krijgen van de kosten.

Ja, het is mogelijk om jouw bestaande website uit te breiden met een webshop. Je kunt ervoor kiezen om een webshopmodule toe te voegen aan jouw website, zoals WooCommerce. Hiermee kun je een online winkelomgeving toevoegen en producten of diensten verkopen zonder de volledige website te vernieuwen.

Ja, meestal wordt verwacht dat je zelf de content voor jouw webshop aanlevert, zoals productbeschrijvingen, afbeeldingen en prijzen. Een professioneel webdesignbureau kan je echter wel adviseren en ondersteunen bij het optimaliseren van de content voor zoekmachines en conversies.

a, het is vaak mogelijk om jouw webshop later uit te breiden met extra functionaliteiten en modules. WordPress en WooCommerce bieden tal van plugins en extensies die je kunt toevoegen aan jouw webshop om deze verder te optimaliseren en aan te passen aan jouw groeiende behoeften.

Ja, met WordPress en WooCommerce kun je zelf jouw webshop beheren. Het contentmanagementsysteem is gebruiksvriendelijk en biedt een intuïtieve interface waarmee je producten kunt toevoegen, bewerken en verwijderen, voorraad kunt beheren, prijzen kunt aanpassen en nog veel meer.