5.0
5/5

Shortform Content Laten Maken: Top 3 Inspirerende Video's bij On The Rocks

Met een shortform video van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen
Video afspelen

Wij zijn jouw partner in shortform content laten maken

Welkom bij On The Rocks, waar we de kracht van short-form video content omarmen om jouw marketingstrategieën te versterken. Met onze expertise helpen we je om aantrekkelijke, effectieve en virale videocontent te creëren die past bij de behoeften van jouw organisatie en jouw doelgroep. Ontdek hoe short-form videocontent jouw merk naar een hoger niveau kan tillen en impact kan hebben op verschillende platforms. 

bedrijfsvideo wijchen

Wat is short-form video content?

Shortform content laten maken is dé trend in de online wereld – snelle, pakkende video’s van 15 tot 60 seconden, perfect voor social media. Deze compacte video’s zijn gemaakt om direct de aandacht te grijpen in de snel bewegende online cultuur. Ze zijn kort, krachtig en super effectief.

De voordelen? Ze zijn enorm! Short-form video’s zijn perfect voor het snel overbrengen van jouw boodschap, het vergroten van je merkbekendheid en het boosten van engagement. In de drukke online marketingwereld zorgen ze voor een snelle en impactvolle connectie met je doelgroep.

Een succesvolle short-form video strategie vereist een mix van creativiteit en slimme planning. Samenwerken met getalenteerde content creators en slimme SEO-strategieën gebruiken zijn key om het maximale uit deze content te halen. Een helder script en slimme content strategieën zijn onmisbaar om écht op te vallen. In de dynamische wereld van online marketing kan short-form video jouw merk naar het volgende niveau tillen.

Hoe kun je aantrekkelijke shortform video content laten maken?

De kunst van het maken van aantrekkelijke short-form video content zit hem in een combinatie van pakkende visuals, creatieve storytelling, en het leveren van waardevolle content in een kort tijdsbestek. Deze elementen samen zorgen ervoor dat je kijkers geboeid blijven en een indrukwekkende ervaring opdoen.

Voor het maken van top-notch short-form content is het gebruik van de juiste technologie en platforms cruciaal. Denk hierbij aan gebruiksvriendelijke tools voor het produceren en bewerken van korte video’s. Blijf ook experimenteren met verschillende formats en stijlen; dit helpt je de perfecte aanpak te vinden die resoneert met jouw doelgroep.

Platforms als TikTok, Instagram Reels, en YouTube Shorts zijn ideaal voor het maken en delen van jouw short-form content. Daarnaast zijn er steeds meer nieuwe platformen die opkomen en interessante mogelijkheden bieden voor 2024 en verder. Door deze tools te benutten, kun je jouw content op een dynamische en aansprekende manier aanbieden, precies afgestemd op de voorkeuren van je doelgroep. Met deze aanpak kun je gegarandeerd aantrekkelijke en effectieve short-form video content creëren die jouw merk vooruit helpt.

Waarom is short-form video content belangrijk voor marketing?

Short-form video content is een gamechanger in de snel veranderende wereld van digitale marketing. Het biedt een unieke kans om direct de aandacht van je doelgroep te grijpen en, mits goed ingezet, kan het de merkbekendheid verbeteren, betrokkenheid vergroten en sterke relaties met potentiële klanten opbouwen.

Door regelmatig waardevolle en relevante short-form video’s te delen, kun je jouw merk positioneren als een autoriteit in je branche, wat niet alleen de geloofwaardigheid vergroot maar ook nieuwe samenwerkingen en groei mogelijk maakt.

Een ander cruciaal aspect is het virale potentieel van short-form video content, waardoor het zich snel over verschillende platformen kan verspreiden en de zichtbaarheid van je merk aanzienlijk kan vergroten. De veelzijdigheid van deze contentvorm maakt het mogelijk om je boodschap effectief te verspreiden, ongeacht het gekozen platform.

In een tijdperk waarin de aandachtsspanne van kijkers steeds korter wordt, zijn korte, krachtige video’s een slimme strategie. Kortom, short-form video content is een essentieel onderdeel van moderne marketingstrategieën, vooral voor bedrijven die willen groeien en zich willen verbinden met een jong, dynamisch publiek.

Hoe ons team jouw short content tot een succes maakt

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse blik en ervaring in het creëren van pakkende short-form content. We zijn gepassioneerd over het maken van unieke video’s die de kern van jouw bedrijf in korte, boeiende stukjes vatten. Onze aanpak is modern, dynamisch en perfect afgestemd op de huidige trend van snel verteerbare video’s.

Neem een kijkje in ons portfolio en ontdek onze veelzijdigheid, van energieke korte video’s tot diepgaande bedrijfspromoties. Elk project dat we aanpakken, krijgt onze volledige aandacht en creativiteit.

Onze ervaring stelt ons in staat om jouw boodschap om te zetten in korte, krachtige video’s die jouw doelgroep aanspreken. We begrijpen de uitdagingen van bedrijven in Nederland en streven ernaar om met elke video de essentie van jouw merk vast te leggen op een manier die echt impact heeft.

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn hier om short-form content te maken die jouw verhaal authentiek, boeiend en effectief vertelt.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw short-form content te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

shortform content laten maken

CASES

Videoproducties door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Hoe kan short-form video content bijdragen aan jouw organisatie?

In de wereld van marketing is short-form video content een echte game-changer voor organisaties. Deze korte, maar krachtige video’s bieden de kans om direct en op een boeiende manier in contact te komen met jouw doelgroep. Door deze dynamische vorm van content slim in te zetten, kan je de effectiviteit van jouw marketingcampagnes aanzienlijk verhogen, wat weer leidt tot groei van jouw organisatie.

Specifiek op LinkedIn, het platform voor professionals, kan short-form video content een grote rol spelen. Gebruik het om jouw expertise te laten zien, nieuwe klanten en partners te bereiken en de betrokkenheid bij jouw merk te vergroten. Door regelmatig waardevolle en korte video’s te delen, kun je jouw professionele netwerk uitbreiden en nieuwe zakelijke kansen creëren.

Met de stijgende populariteit van video’s op sociale media, is het tijd om de kracht van shortform video content laten maken. Door strategisch gebruik te maken van de mogelijkheden die verschillende platforms bieden, kan jouw organisatie zich onderscheiden en een blijvende impact maken in de digitale wereld. Met short-form video zet je jouw merk op de kaart op een manier die zowel fris als effectief is.

video agency nijmegen

Hoe kun je short form video content effectief inzetten in 2024?

In 2024 is  shortform content laten maken essentieel voor het bereiken van een breed publiek, het vergroten van betrokkenheid en het stimuleren van merkbekendheid. Door het gebruik van platforms zoals TikTok, Instagram Reels en YouTube Shorts, kunnen bedrijven en content creators effectief hun boodschap overbrengen in korte, pakkende video’s. Het is belangrijk om creatief en innovatief te zijn bij het maken van deze video’s om de aandacht van de kijkers te trekken en vast te houden. Met de steeds kortere aandachtsspanne van het publiek is het noodzakelijk om snel tot de kern van de boodschap te komen en deze op een boeiende manier te presenteren. Door regelmatig nieuwe, relevante en kwalitatief goede short form video content te produceren, kunnen merken en individuen een loyale en betrokken volgersgroep opbouwen. 

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Shortform content verwijst naar korte video’s die zijn geoptimaliseerd voor verschillende platforms zoals TikTok, Instagram Reels, en LinkedIn. Dit type content is vaak in 60-seconden of minder en wordt gebruikt voor videomarketing en SEO.

Shortform content is cruciaal in 2024 vanwege de groeiende populariteit van korte social media video’s. Door content te creëren die past binnen de short form video content trend, profiteer je van de virale aard van deze video’s en positioneer je jezelf als een expert op het gebied van online marketing.

Als je content te creëren die is geoptimaliseerd voor short form videocontent, is het raadzaam om samen te werken met content creators. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van korte video’s en kunnen je helpen om strategieën te ontwikkelen om videomarketing te maximaliseren.

Voor shortform content kun je gebruikmaken van platforms zoals TikTok, Instagram Reels, YouTube Shorts, en LinkedIn. Deze platform en bieden gebruikers de mogelijkheid om korte, snelle en pakkende content te delen met hun volgers. Door gebruik te maken van deze platforms kunnen bedrijven en individuen hun merk opbouwen, hun bereik vergroten en engagement genereren met hun doelgroep. Met de groeiende populariteit van shortform content, is het belangrijk om deze platforms in te zetten als onderdeel van een effectieve social media strategie. 

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.