5.0
5/5

Promotievideo Laten Maken: Boost Je Event of Product met Onze Top-1 Professionele Service

Ontketen de essentie van jouw onderneming met een dynamische promotiefilm van On The Rocks. Wij transformeren het unieke verhaal van jouw bedrijf naar een boeiende en gedenkwaardige filmervaring. 

Video afspelen

Jouw partner in een promotievideo laten maken

Welkom bij On The Rocks, jouw expert in het produceren van promotievideo’s die jouw onderneming in de spotlight zetten. Het laten maken van een promotievideo is een uiterst doeltreffende manier om je bedrijf wereldwijd te presenteren. Deze video’s fungeren als een visueel aantrekkelijke tool om te tonen wie je bent, wat je biedt, en waarom jouw bedrijf de perfecte keuze is voor toekomstige klanten.

bedrijfsvideo wijchen

Promotievideo laten maken

Wat maakt een goede promotiefilm?

Een goede promotiefilm heeft duidelijke doelstellingen, een pakkende boodschap en een goed verhaal. Het moet de kijker direct aanspreken en interesse wekken en duidelijk maken wat het product, de dienst of het idee inhoudt. Een goede promotievideo maakt gebruik van beeld en geluid om de boodschap over te brengen en houdt rekening met de beoogde doelgroep. De film moet professioneel overkomen en goed geproduceerd zijn. Het belangrijkste is dat de film de kijker overtuigt en inspireert om actie te ondernemen.

Hoe zorg ik dat mijn doelgroep bereikt wordt?

Om ervoor te zorgen dat je doelgroep bereikt wordt, zijn er verschillende stappen die je kunt nemen. Het is belangrijk om een marketingplan te maken en via verschillende kanalen te communiceren met je doelgroep. Hierbij kun je denken aan social media marketing, zoekmachine optimalisatie en content marketing. Het testen en meten van je activiteiten is ook essentieel om te weten welke activiteiten het beste werken om je doelgroep te bereiken. Daarnaast is het belangrijk om je boodschap te personaliseren en aan te laten sluiten op de behoeften en interesses van je doelgroep. Door deze stappen te volgen kun je ervoor zorgen dat je doelgroep op de juiste manier en op het juiste moment wordt bereikt.

Wat zijn de kosten van het maken van een promotiefilm?

De prijs voor een unieke promotiefilm is variabel en hangt af van meerdere factoren. Denk hierbij aan de lengte van de video, de gekozen filmlocatie(s), en de complexiteit van het project. Bij On The Rocks begrijpen we dat elk project uniek is, en daarom bieden we offertes aan die specifiek op jouw behoeften en wensen zijn afgestemd. We nodigen je uit om vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte op te vragen. Zo kunnen we samen de mogelijkheden verkennen en een promotiefilm creëren die perfect aansluit bij jouw budget en visie.

Wat zijn de stappen om een promotievideo te laten maken?

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse inzichten en expertise om een boeiende promotievideo te maken. Onze passie ligt in het creëren van unieke video’s die de essentie van jouw onderneming vastleggen in beknopte, maar krachtige verhalen. Onze aanpak is modern en dynamisch, perfect afgestemd op de trend van vlot verteerbare en impactvolle videocontent.

Duik in ons portfolio en ontdek onze veelzijdigheid: van dynamische bedrijfsfilms tot uitgebreide corporate video’s. Elk project krijgt onze volledige aandacht, creativiteit en toewijding.

Een cruciale stap in dit proces is het schrijven van een doeltreffend corporate video script. Een goed script zorgt ervoor dat jouw boodschap niet alleen helder, maar ook effectief bij de kijker overkomt. Belangrijk hierbij is de afstemming op de boodschap die je wilt overbrengen, je doelgroep en het platform waarop de bedrijfsfilm gebruikt wordt.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw promotievideo te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

shortform content laten maken

CASES

Videoproducties door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final
promotievideo laten maken

Waar moet ik op letten als ik een promotievideo wil laten maken?

Hoe maak ik mijn video geschikt voor verschillende media kanalen?

Om je video geschikt te maken voor verschillende media kanalen, moet je rekening houden met verschillende factoren, zoals de lengte, het formaat en de inhoud van de video. Het is belangrijk om te weten welk platform je wilt gebruiken en welke specificaties dit platform vereist. Voor elk platform moet je mogelijk de video opnieuw bewerken om te zorgen dat het goed past bij de doelgroep en de context van dat specifieke platform. Zorg ervoor dat de video is geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele weergave, en test de video op verschillende apparaten om ervoor te zorgen dat het goed werkt. Ten slotte moet je ervoor zorgen dat de metadata, zoals titels, beschrijvingen en tags, geschikt zijn voor elk platform om de zichtbaarheid van de video te garanderen.

bedrijfsvideo uden

Wat zijn de voordelen van het laten maken van een promotievideo?

Hoe kan een promotievideo mijn bedrijf helpen groeien?

Een promotievideo is essentieel voor de groei van je bedrijf, vergroot online zichtbaarheid en trekt meer klanten aan via sociale media en websites. Professioneel geproduceerde video’s versterken merkherkenning en verhogen naamsbekendheid. Ze zijn ook cruciaal voor het aantrekken van investeerders, door een dynamische presentatie van je bedrijfsvisie en -model.

Promotievideo’s faciliteren directe klantinteractie, ideaal voor vloggen of livestreams op platforms zoals YouTube of Facebook. Ze zijn bovendien onmisbaar op conferenties en beurzen, waar ze je bedrijf professioneel en memorabel presenteren. Met een promotievideo van On The Rocks maak je een overtuigende indruk en positioneer je je onderneming sterk in de markt. Deze video’s zijn niet alleen een middel tot groei maar ook een manier om een loyale klantenbasis op te bouwen en diepgaande relaties te ontwikkelen, essentieel voor langdurig succes.

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een promotiefilm is een video die doorgaans wordt gebruikt om een product of dienst te promoten, een evenement of product te adverteren, of om een bedrijfsfilm te maken voor jouw bedrijf.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten maken van jouw promotiefilm. We bespreken jouw wensen en maken een script op basis van jouw doelgroep en jouw boodschap.

Onze aanpak omvat meestal de volgende stappen: het opstellen van een script, filmen, montage, en het opleveren van de promotiefilm. Na oplevering zijn er twee feedback rondes mogelijk.

Het gebruik van een drone biedt een uniek perspectief bij het maken van promotiefilms en kan de esthetische waarde van jouw film vergroten. Onze videoproductie-experts bepalen of het gebruik van een drone geschikt is voor jouw project.

Video’s zijn tegenwoordig een veelgebruikt medium op social media en andere online platforms, en het promoten van jouw product of dienst met video content verhoogt de zichtbaarheid en de aantrekkelijkheid van jouw merk. Met een professionele promotiefilm laten maken, zorg je voor een effectieve en krachtige manier om jouw doelgroep te bereiken.

Met een professionele promotiefilmpje laten maken, kun je jouw product of dienst op een overtuigende manier aan jouw doelgroep presenteren en jouw merkidentiteit versterken. Dit kan helpen om de verkoop te stimuleren, de zichtbaarheid te vergroten en klantloyaliteit te bevorderen.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.