Ons verhaal

Gek van online/offline beleving

MERKBOOSTERS & MEDIA CREATORS

What we do

Wij zijn On The Rocks.

On The Rocks is een klein, gedreven team van jonge, frisse ondernemers met een enorme bewijsdrang. Succes is onze drijfveer, succesvol maken vinden we awesome. Dáár kunnen we van genieten: organisaties helpen om successen te behalen. Want dan smaakt dat biertje op de vrij-mi-bo zoveel lekkerder, toch?

We zitten in een klein, hip kantoortje in Weurt bij Nijmegen. Daar maken we iedere dag de deur los met de sleutel tot succes. Genieten van een lekkere bak koffie, goede muziek en een sfeer waarin we elkaar continu uitdagen om het beter te doen zorgt ervoor dat de behaalde successen alleen maar groter en groter worden. Dat de klanten waarvoor we werken veel beter af zijn met ons dan zonder ons. Dat ze het leuk vinden om met ons te werken. En dat die vrij-mi-bo écht een reden is om succes te vieren.

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Dit maakt ons uniek!

Starting from the bottom

Never waste a good crisis

Of wij al decennia bestaan? Nee, zeker niet. De geboorte van ons bedrijf vond plaats in een crisis, de meest recente zelfs: Corona. Van oorsprong zijn wij marketeers en ondernemers maar vooral: evenementenbeesten. ‘Never waste a good crisis’, zeggen ze. Het was dé uitgelezen kans om andere ondernemers en organisaties te helpen met iets wat wij al jaren deden. Ons grote zakelijke netwerk zag hier ook kracht in: binnen no-time hebben we een portfolio op kunnen bouwen waar we apetrots op zijn en krijgen we de vraag vanuit opdrachtgevers door het hele land of we óók hun kunnen helpen met het boosten van hun merk.

Beleving = key

Gestart vanuit B11 Media, nu On The Rocks. Schrijf B11 voluit en je krijgt ‘beleven’, onze kernfactor. Stopkracht realiseren, afremmen en laten ervaren. Websites maken die blijven hangen of conversie genereren, content maken die écht onderscheidend is en marketingoplossingen bieden met keihard resultaat. We laten jouw doelgroep je merk beleven en doen dat met 100% passie en plezier.

Rise by lifting others

Bij On The Rocks werken geen mensen die iets maken, opleveren en ‘succes d’r mee’. We vinden dat passé, verleden tijd. Diep van binnen denken we stiekem ook: daar zijn er al teveel van. Maar daarnaast vinden we dat ook helemaal niet leuk. Veel liever helpen we écht met het behalen van doelen, maken we merken sterker en dragen we bij aan groei. We hebben zelf als geen ander ervaren dat je het met elkaar moet doen, een crisis is daar het ultieme schoolvoorbeeld van. En eerlijk gezegd vinden we dat het mooiste aan ons vakgebied: Rise by lifting others.

Heb jij al een idee?

Wij helpen je graag met je
project!

Wij helpen je graag met je project!

Samen voor succes!

Onze werkwijze

Het begint met koffie! We kijken samen met jou wat je wilt bereiken en waar je hulp bij nodig hebt. Wij geloven in strategisch denken, out-of-the-box. De inzet van media moet op elkaar aansluiten, het moet één geheel zijn. Je merk moet staan als een huis, met een fundering van staal. Dáárvoor kom je bij On The Rocks. We dagen je uit, we zijn één team, alle neuzen dezelfde richting op.

Belevenismakers

Ons team

Dit team enthousiastelingen staat klaar om jouw merk te voorzien van een sterk staaltje marketing.

Thijs Geertsen

Verpakt jouw merk op beeld

Ritchie van de Graaf

Schrijft jouw verhaal en laat je groeien

Bas Peperzak

Is jouw video- en contentmarketeer

Job van den Heuvel

Ontwikkelt en codeert jouw applicatie

Laure van Oudenhoven

Bedenkt jouw creatieve marketingoplossing

Jet Dillerop

Branding & Design

Bram van Roosmalen

Bouwt en geeft vorm aan je website

Joeri van Leeuwen

SEO & SEA expert

Kom jij ons team versterken?

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Stage lopen bij OTR

Een kijkje in de keuken!

Thijs Geertsen

Verpakt jouw merk op beeld

Ritchie van de Graaf

Schrijft jouw verhaal en laat je groeien

Bas Peperzak

Is jouw video- en contentmarketeer

Bram van Roosmalen

Bouwt en geeft vorm aan je website

Laure van Oudenhoven

Bedenkt jouw creatieve marketingoplossing

Job van den Heuvel

Ontwikkelt en codeert jouw applicatie

Joeri van Leeuwen

SEO & SEA expert

Jet Dillerop

Branding & Design

Kom jij ons team versterken?

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Stage lopen bij OTR

Een kijkje in de keuken!

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Fotografie en videografie daar kan...

Thijs
Geertsen

Thijs is dé guy van de lenzen. Wij hebben soms het gevoel dat hij liever door zijn lens kijkt dan zonder een camera voor z’n ogen. Expert op het gebied van foto- en videografie, gecombineerd met een sterke visie op marketing maakt het dat Thijs jouw investering op het gebied van foto of video het waard maakt, maar écht. Cheers! 

Schrijft jouw verhaal

Ritchie van
de Graaf

De kunst achter marketingcommunicatie zit in tekst! Althans, dat vindt hij natuurlijk. Onze story-teller schrijft hoe jij wilt dat je doelgroep jou moet beleven. De manier waarop iemand schrijft zegt alles. Je doelgroep wilt jouw merk leren kennen, alsof ze samen in de kroeg zitten. De tijd van enkel informatie verschaffen is passé. It’s all about the story!

Alles over video ask Bas...

Bas
Peperzak

Marketeer, contentmaker en jongleur in spé Bas zorgt er pas écht voor dat je groeit, zowel online als offline. Met een passie voor foto- en videografie, een sterke drang om het maximale uit iedere opdracht te houden en een goeie vrijdagmiddagborrel houdt Bas het wel uit op ons knusse kantoor. 

Ontwikkelt en codeert jouw applicatie

Job van den
Heuvel

Job codeert ‘als een gek’. Diep van binnen een wizzkid, maar van buiten een DJ en zéér vlotte developer die van aanpakken weet! Job begrijpt welke IT werkt voor jouw organisatie, is op de hoogte van nagenoeg álles wat er speelt op het gebied van (business)applicaties en zorgt er maar al te graag voor dat het werk om 16:00 klaar is op vrijdag: hij is vaak de eerste die er eentje opentrekt. Cheers!

Bedenkt jouw creatieve marketingoplossing

Laure van
Oudenhoven

Laure weet als geen ander creatieve input te geven aan jouw marketingvraagstuk. Dé outside-the-box denker van ons bedrijf, die altijd met 200% energie klaarstaat om jou te laten groeien. Tevens is ze de aangewezen persoon als het gaat om een ijzersterke social media strategie en een creatief stukje vormgeving.

Knutselt zich een ongans

Bram van
Roosmalen

Waar het écht om draait is natuurlijk vormgeving! Dat is in ieder geval wat hij zegt. Onze designer brengt dynamiek rondom jouw merk. Hij zorgt ervoor dat je website een lust is voor het oog, je content straalt als Helene Fischer op een zonnige dag en dat je gevonden wordt. Hij praat je bij over hoe je zelf aan de slag kunt met je website en houdt je up-to-date. Fijne vent, die Bram!

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?