5.0
5/5

Bedrijfsvideo Helmond: Ontgrendel de Kracht van Visuele Marketing

Met een bedrijfsvideo Helmond biedt je  jouw onderneming de kans om met een boeiende visuele vertelling de lokale markt te veroveren en je merkverhaal effectief over te brengen.
Video afspelen

Wij zijn dé partner voor jouw bedrijfsvideo Helmond

Welkom bij On The Rocks, dé plek waar jouw bedrijfsvideo tot leven komt. Ben je op zoek naar een professionele bedrijfsfilm in Helmond die jouw boodschap op een creatieve en effectieve manier kan overbrengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in videoproductie en helpen jou graag bij het maken van een krachtige bedrijfsfilm die jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes zal tillen.

bedrijfsvideo helmond

Ontdek de voordelen van een bedrijfsvideo Helmond

Ontdek hoe een bedrijfsvideo Helmond van On The Rocks jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen. Deze krachtige tool verrijkt de content op jouw website en verhoogt engagement op social media, door interactief en effectief potentiële klanten te bereiken en jouw merk te versterken. Onze gespecialiseerde videografen creëren boeiende video’s die jouw producten of diensten in de spotlight zetten en de kijker aanspreken.

Ons proces start met een afspraak om jouw ideeën, doelen en verwachtingen te verkennen. Daarna leggen we met professionele beeldopnames jouw bedrijf en boodschap op een aantrekkelijke wijze vast, gericht op het weerspiegelen van jouw visie in het eindresultaat.

Wil je de impact van visuele content op jouw onderneming ervaren? Neem contact op met On The Rocks voor een samenwerking die jouw bedrijf laat groeien door visuele storytelling. We zijn toegewijd aan jouw succes en geven jouw bedrijf de aandacht die het verdient.

Waarom kiezen voor On The Rocks voor jouw bedrijfsfilm in Helmond?

Kies voor On The Rocks als jouw partner voor bedrijfsfilms en ervaar het verschil dat professionele videoproductie maakt. Onze ervaren videografen, met jarenlange expertise, begrijpen hoe ze de kern van jouw bedrijf moeten vastleggen en uitlichten. We werken nauw met je samen om een bedrijfsfilm te produceren die perfect aansluit bij jouw wensen en jouw doelgroep raakt.

Een sterke online presentatie is essentieel, en onze diepgaande kennis zorgt ervoor dat jouw video opvalt en je online zichtbaarheid verhoogt. We zijn uitgerust met de nieuwste technologie, inclusief professionele camera’s en drones, om jouw verhaal tot leven te brengen met oog voor detail en creativiteit.

On The Rocks biedt meer dan videoproductie; we vertellen jouw verhaal met beeld en geluid die samen een onvergetelijke indruk achterlaten. Ontdek de kracht van een professionele bedrijfsfilm en hoe deze jouw onderneming kan onderscheiden. Met ons aan je zijde beschik je over de expertise, ervaring, en apparatuur om jouw bedrijf visueel te transformeren.

Neem contact op voor jouw bedrijfsvideo in Helmond

 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een bedrijfsfilm op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Bij On The Rocks staan we klaar om te luisteren naar jouw wensen en ideeën, zodat we een perfect passende bedrijfsvideo voor jou kunnen realiseren. 

Onze ervaren videografen hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen en jouw bedrijf te laten schitteren. Of je nu een ervaren videograaf zoekt, een bedrijfsfilm wilt laten maken, of gewoon nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, wij staan voor je klaar.

Ontdek hoe we samen jouw bedrijfsfilm tot een succes kunnen maken. Wij maken graag kennis met jou en jouw bedrijf, en we kijken ernaar uit om de mogelijkheden voor jouw bedrijfsvideo te bespreken. Laat ons weten wat jouw behoeften zijn, en we zullen ervoor zorgen dat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw Gen Z content te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

CASES

Bedrijfsvideo's door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsfilm is over het algemeen langer en kan meer diepgaande informatie bevatten, terwijl een bedrijfsvideo korter en krachtig is om een boodschap snel en effectief over te brengen.

Een bedrijfsfilm helpt je om je bedrijf te presenteren op een visueel aantrekkelijke manier en kan een krachtig marketinginstrument zijn om potentiële klanten te trekken.

Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via onze website om een afspraak te maken om de mogelijkheden voor het maken van een bedrijfsfilm te bespreken.

Een professionele videograaf heeft de expertise en ervaring om jouw bedrijf op de best mogelijke manier in beeld te brengen, waardoor de kwaliteit van je bedrijfsfilm wordt gewaarborgd.

In jouw bedrijfsfilm kunnen verschillende soorten beelden worden gebruikt, afhankelijk van de boodschap en stijl die je wilt overbrengen, zoals drone-opnames, commerciële beelden en meer.

Door je bedrijfsfilm online te publiceren, kun je een breder publiek bereiken en potentiële klanten aantrekken die jouw bedrijf en diensten nog niet kennen.

Het laten maken van een bedrijfsfilm is een investering in de marketing van jouw bedrijf. De kosten zijn afhankelijk van de vorm en complexiteit van de film en kunnen verschillen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Je kunt voorbeelden van bedrijfsfilms bekijken op onze website om een idee te krijgen van onze stijl en kwaliteit van werk.

Dit hangt af van de inhoud en boodschap van de film. Soms kan het betrekken van medewerkers de authenticiteit en menselijke kant van het bedrijf benadrukken, maar het is niet altijd noodzakelijk.

Bij On The Rocks zorgen we voor een professionele aanpak en leveren we maatwerk om jouw bedrijf op de best mogelijke manier in beeld te brengen, zodat jouw bedrijfsfilm de aandacht trekt die het verdient.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.