5.0
5/5

Website laten maken Nijmegen

Jouw website kan meer zijn dan een visitekaartje. Het is een krachtig platform om jouw merk, verhaal en diensten te presenteren en direct contact te leggen met je doelgroep.

OTR Pitchdeck (28 of 34)

Jouw eigen website laten
maken in Nijmegen

Bij On The Rocks Media in Nijmegen kun je jouw website laten maken als je op zoek bent naar een partner in crime die jouw merk gaat boosten.

Onze websites zijn betaalbaar, supersnel en worden goed gevonden op Google. Daarnaast zijn onze websites 100% future-proof, voorzien van de laatste snufjes en worden ze geoptimaliseerd voor alles devices (desktop, tablet, telefoon).

WordPress website

We maken je website in één van de meest gebruiksvriendelijke content-management-systemen (CMS) die er bestaan: WordPress. En bouwen hem zó dat jij hem eenvoudig kunt bijwerken en bijhouden. Natuurlijk doen wij dit ook met liefde voor je als je dit wilt.

Q-broadcasting-porfolio website

Het belang van een professionele website

Een professionele website is cruciaal voor bedrijven in de moderne digitale wereld. Het is niet langer voldoende om alleen aanwezig te zijn op social media platforms. Het hebben van een goed ontworpen website geeft je bedrijf geloofwaardigheid en professionaliteit. Het is je online visitekaartje en de eerste indruk die potentiële klanten van je bedrijf krijgen. Een professionele website zorgt voor een positieve gebruikerservaring en trekt potentiële klanten naar je toe. Het biedt ook de mogelijkheid om je merkidentiteit te versterken en je unieke verkoopproposities te benadrukken.

Bovendien biedt een professionele website eindeloze mogelijkheden voor marketing en het genereren van leads. Het is een investering die zichzelf zal terugbetalen doordat het je in staat stelt om je producten en diensten effectief te presenteren en je doelgroep rechtstreeks te bereiken. 

Fourcars made by OTR

Voordelen van onze websites

Professionele Uitstraling: Het eerste dat jouw klanten opmerken wanneer ze jouw website bezoeken, is het ontwerp. Gecreëerd door experts, garanderen wij een aantrekkelijk design, gemakkelijke navigatie en een herkenbare branding die jouw bedrijf onderscheidt van de rest. 

Geavanceerde Functionaliteit: Het gaat niet alleen om looks. Een professionele website biedt functionaliteiten die je zelf niet zou kunnen toevoegen. Een online winkel, geïntegreerde betalingssystemen of misschien een reserveringssysteem? Al deze geavanceerde features verbeteren de ervaring voor jiuw gebruikers en kunnen naadloos worden geïntegreerd.

Perfect op elk Apparaat: In een tijd waarin smartphones en tablets de overhand nemen, is responsiviteit geen luxe meer; het is een noodzaak. Een professionele website past zich automatisch aan elk scherm aan, of het nu een desktop, mobiel of tablet is, en zorgt zo voor een vlekkeloze ervaring voor jouw bezoekers.

Altijd Ondersteund: Technische problemen kunnen op elk moment optreden. Met een professionele website sta je er nooit alleen voor. Je kunt altijd rekenen op technische ondersteuning die klaar staat om eventuele hiccups snel te verhelpen, waardoor jouw website altijd soepel blijft draaien.

Gevonden Worden: In de immense oceaan van het internet wil je dat jouw website opvalt. Een professioneel gebouwde website is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), waardoor jouw bedrijf beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten. 

Bespaar tijd, geld en gedoe

Lekker helder vanaf het begin! That's the way we work: geen addertjes onder het gras.

24/7 bereikbaar bij nood

We zorgen ervoor dat je online blijft: wij doen er alles aan je altijd in de lucht te houden.

We blijven je ondersteunen

Graag gaan we samen voor succes en dragen we bij aan jouw groei.

First, there was good coffee…

Jouw website partner in Nijmegen

Een goede website laten maken in Nijmegen valt of staat met de juiste content. Graag gaan we het gesprek aan: we zijn benieuwd naar jouw verhaal. We gaan voor 100% tevredenheid, half werk houden we niet van. Wat je doel ook is, we gaan hem halen met jouw nieuwe website. Waarom een website laten maken bij On The Rocks Media.

Wij werken doelgericht: of het nu gaat om sales genereren, lokaal gevonden worden of wereldwijde aandacht trekken met jouw website.

We brengen je frisse wind: bij On The Rocks Media werken marketeers van staal maar nog belangrijker creatieve ondernemers. We denken met je mee!

We gaan voor snelheid: je website staat binnen no-time online zodat jij direct kan gaan knallen en de wereld in kan met jouw website.

We zijn transparant: niemand houdt van kleine lettertjes en wij zéker niet. Geen verrassingen achteraf, geen gedoe, gewoon goed.

We zijn altijd betaalbaar: wat je budget ook is, we gaan voor een goede investering die past bij wat jij wilt bereiken.

We werken lokaal: onze deur staat altijd open, we hebben goede koffie en je kunt altijd bij ons terecht voor al je vragen rondom marketing.

Veelgestelde vragen

Bij On The Rocks Media ontwikkelen wij professionele en gebruiksvriendelijke websites voor jouw bedrijf, wij zijn gevestigd in Nijmegen. Onze websites zijn responsive, wat betekent dat ze zich aanpassen aan verschillende schermformaten. Daarnaast zorgen we ervoor dat de website aansluit bij jouw huisstijl en voorzien is van de nodige functionaliteiten, zoals SEO-optimalisatie en gebruiksvriendelijke content.

Als je in Nijmegen gevestigd bent, is het handig om een lokale partner te hebben die jouw wensen begrijpt en hierop kan inspelen. Door een website te laten maken in Nijmegen bij ons bureau, profiteer je van onze kennis van de regio en ons netwerk. Wij kunnen jou adviseren over de beste online marketing strategieën en zorgen ervoor dat jouw website of webshop optimaal presteert in de regio.

Ja, het is mogelijk om een WordPress website te laten maken bij ons bureau in Nijmegen. WordPress is een populair CMS (Content Management Systeem) met veel mogelijkheden en flexibiliteit. Wij hebben ervaring met het bouwen van professionele WordPress websites en kunnen de website volledig afstemmen op jouw wensen en doelen.

Een maatwerk website biedt vele voordelen. Het stelt ons in staat om de website volledig af te stemmen op jouw specifieke behoeften en doelgroep. Hierdoor krijg je een unieke website die zich onderscheidt van de concurrentie. Daarnaast kunnen we maatwerk functionaliteiten en designs implementeren die perfect aansluiten bij jouw bedrijf.

Als je een nieuwe website wilt laten maken, beginnen we met een persoonlijk gesprek om jouw wensen en doelen te bespreken. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerp en de ontwikkeling van de website. We zorgen ervoor dat de website past bij jouw huisstijl en doelgroep. Door middel van regelmatige communicatie en feedbackmomenten houden we je op de hoogte van de voortgang. Na de ontwikkeling van de website testen we deze grondig om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Als alles naar wens is, zetten we de website live. Ook na oplevering blijven we beschikbaar voor onderhoud, updates en eventuele aanpassingen aan de website. 

Een nieuwe website is essentieel om online relevant te blijven. Jouw website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Een professionele website helpt bij het aantrekken van nieuwe klanten en het vergroten van jouw online bereik. Daarnaast kunnen wij ook WordPress websites en webshops ontwikkelen, afhankelijk van jouw behoeften.

Een professionele website zorgt ervoor dat jouw bedrijf betrouwbaar en geloofwaardig overkomt bij potentiële klanten. Daarnaast zal een professionele website ook hoger scoren in zoekmachines dankzij onze SEO optimalisatie. Dit resulteert in meer organisch verkeer naar jouw website en een hogere conversie.

De tijd die nodig is om een website te laten maken is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang en functionaliteiten van de website. Gemiddeld duurt het proces tussen de 4 en 8 weken. Wij streven er altijd naar om jouw website zo snel mogelijk op te leveren zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen.