5.0
5/5

Video Testimonial Laten Maken: 3 Redenen Waarom Échte Verhalen Vertellen Werkt

Met een professionele testimonial video van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Wij zijn jouw partner in video testimonial laten maken

Welkom bij On The Rocks, waar we gespecialiseerd zijn in het maken van professionele video testimonials. Wij weten hoe belangrijk jouw verhaal is. Wil je dat unieke verhaal van jouw product of dienst vertellen? Overweeg dan een testimonial video, gecreëerd door onze professionals. Een video testimonial is een ijzersterk middel om de tevredenheid van je klanten in beeld te brengen en potentiële klanten te overtuigen van de unieke voordelen van jouw aanbod.

bedrijfsvideo uden

Wat is een video testimonial en waarom is het belangrijk?

Een testimonial video is een essentiële marketingtool die vertrouwen in jouw merk opbouwt. Echte klanten delen hun verhalen over jouw product of dienst, wat een authentiek en overtuigend beeld geeft van jouw aanbod. Deze gefilmde recensies zijn bijzonder waardevol; ze laten zien hoe jouw product of dienst het leven van mensen verbetert, waardoor potentiële klanten geïnspireerd raken om dezelfde keuze te maken.

Waarom zijn video testimonials zo effectief? Ze brengen een menselijk element in jouw marketing, waardoor de geloofwaardigheid van jouw organisatie toeneemt. Klanten die hun positieve ervaringen delen, worden ambassadeurs die jouw merk aanprijzen. Dit versterkt niet alleen jouw reputatie, maar verbetert ook jouw zichtbaarheid in zoekmachines.

Bij het laten maken van een testimonial video integreren we jouw huisstijl en klantverhaal naadloos. Onze ervaring in videoproductie zorgt ervoor dat we precies weten hoe we de essentie van wat jouw bedrijf zich kan wensen, kunnen vastleggen. Het resultaat is een krachtige tool die niet alleen de geloofwaardigheid van jouw product of dienst vergroot, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij jouw doelgroep.

Hoe werkt een video testimonial laten maken?

Bij On The Rocks specialiseren we ons in het creëren van testimonial films die jouw merkidentiteit versterken. Ons proces begint met een strategische visie: we ontwikkelen een script en bepalen de centrale boodschap. We zorgen ervoor dat de video niet alleen boeiend, maar ook authentiek is door de juiste vragen te stellen en jouw verhaal op een unieke manier te vertellen.

In elke video testimonial nodigen we jouw tevreden klanten uit om hun ervaringen te delen. Dit zorgt voor een persoonlijke touch en maakt het eindproduct niet alleen samenhangend, maar ook zeer overtuigend. Wij gaan verder dan alleen filmen; we betrekken actief jouw klanten om zich op hun gemak te stellen voor de camera en hun authentieke verhalen vast te leggen.

Onze professionele aanpak omvat alles van productie tot distributie. Je profiteert van onze expertise in het creëren van video’s waarin echte verhalen op een effectieve manier worden verteld. Dit zorgt ervoor dat het eindproduct niet alleen jouw merk authentiek weergeeft, maar ook jouw doelgroep aanspreekt en activeert.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw testimonial te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

promotiefilmpje maken

CASES

Videoproducties door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final
video testimonial laten maken

Waarom zijn video testimonials laten maken en klantverhalen belangrijk voor jouw bedrijf?

Klant testimonials zijn enorm goed bij het aanprijzen van jouw bedrijf of product. Ze maken de impact en waarde van wat je aanbiedt tastbaar en echt. Deze authentieke verhalen bieden potentiële klanten een duidelijk beeld van de resultaten die ze kunnen verwachten. Door het delen van deze positieve ervaringen, bouw je vertrouwen op bij jouw doelgroep, waardoor zij sneller geneigd zijn om voor jouw aanbod te kiezen.

De kracht van storytelling in deze testimonials kan niet worden onderschat. Ze verhogen de geloofwaardigheid van je bedrijf en versterken de perceptie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Klanten die hun ervaringen delen, worden ambassadeurs van jouw merk. Ze helpen niet alleen bij het aantrekken van nieuwe klanten, maar overtuigen hen ook om over te gaan tot aankoop.

De impact van klant testimonials op de geloofwaardigheid van jouw bedrijf

Testimonial video’s zijn een essentieel instrument in het digitale tijdperk om de geloofwaardigheid van je bedrijf te verhogen. Elk van deze korte films, meestal tussen 1 en 2 minuten lang, vertelt het verhaal van de klant centraal, waarbij beeld en geluid samenkomen om een authentieke en overtuigende ervaring te creëren. Het laten maken van deze video’s verandert jouw klanten in merkambassadeurs, die hun positieve ervaringen met jouw bedrijf delen. Deze strategie versterkt jouw online aanwezigheid en merkidentiteit.

Bij het produceren van een testimonial video wordt elke lengte zorgvuldig gekozen om de maximale impact te waarborgen, wat uiteraard invloed heeft op de prijs. Maar, het is de authentieke vertelling die telt. Wij weten precies hoe we jouw klanten hun ervaring met jouw product of dienst kunnen laten delen op een manier die resoneert met jouw doelgroep. Het eindresultaat is een video die niet alleen jouw bereik vergroot, maar ook een betrouwbare en authentieke merkbeleving voor jouw klanten creëert. Met een testimonial video, zorgvuldig opgeleverd door ons team, zet je het verhaal van jouw klanten in de schijnwerpers.

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Een testimonial video is een krachtige manier om geloofwaardigheid op te bouwen voor jouw producten of diensten. Het laat tevreden klanten aan het woord en versterkt het vertrouwen van potentiële klanten.

Testimonial video’s bieden sociale bewijskracht, verhogen de geloofwaardigheid, tonen echte tevreden klanten, en kunnen de conversie verhogen.

Het proces begint meestal met een briefing waarin we jouw wensen en doelen bespreken. Vervolgens vinden er opnames plaats met jouw klanten of ambassadeurs, gevolgd door editing en productie van de testimonial video.

Goede testimonials zijn authentiek, relevant voor jouw doelgroep, en benadrukken specifieke voordelen of resultaten die jouw potentiële klanten zouden aanspreken.

De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de lengte van de testimonial, het aantal locaties, de benodigde apparatuur en editing. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Vertel jouw klanten over de voordelen van een testimonial video en nodig hen uit om deel te nemen. Zorg ervoor dat zij zich op hun gemak voelen en vrij zijn om hun ervaringen te delen.

Een testimonial video kan een krachtig instrument zijn in jouw online marketingstrategie omdat het de geloofwaardigheid van jouw merk vergroot en potentiële klanten overtuigt van de kwaliteit van jouw producten of diensten.

Een goede testimonial video toont de ervaringen en tevredenheid van jouw klanten, en benadrukt de positieve aspecten en unieke kenmerken van jouw product of dienst. is afgestemd. Dit zal resulteren in een professionele bedrijfsfilm die jouw klanten zal inspireren en jouw merk op een unieke manier zal presenteren.

Ja, de lengte van de testimonial video kan worden afgestemd op jouw wensen en doelstellingen. We kunnen samen bekijken wat het meest effectief is voor jouw situatie.

Veelgestelde vragen kunnen gaan over de inhoud en lengte van de testimonials, welke klanten geschikt zijn voor een testimonial, en hoe het opnameproces verloopt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.