5.0
5/5

Video Laten Maken Kosten: Ontdek de Beste Tarieven voor 2024

Met een professionele videoproductie van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Video afspelen

Wij zijn jouw partner in het laten maken van professionele videoproducties

Welkom bij On The Rocks Media, jouw partner in het laten maken van krachtige en effectieve video’s voor jouw bedrijf of product. Ben je op zoek naar de kosten voor het laten maken van een professionele video? Bij On The Rocks zijn wij transparant naar onze klanten. Het is belangrijk om te begrijpen welke factoren de videoproductietarieven in 2024 beïnvloeden en of er bijvoorbeeld extra kosten zijn voor een voice-over bij de videoproductie.

video laten maken kosten

Video laten maken kosten

Wat zijn de gemiddelde tarieven voor videoproductie in 2024?

Bij het berekenen van de kosten voor het maken van een professionele video in 2023 zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Deze kosten variëren afhankelijk van de complexiteit van het project, de opnameduur en het niveau van videobewerking. Het is belangrijk te weten dat naast de gebruikelijke productiekosten, het inhuren van een voice-over extra uitgaven met zich kan meebrengen, die een aanzienlijk deel van je budget kunnen innemen.

Verschillende elementen beïnvloeden de totale kosten van het maken van een bedrijfsfilm. De kwaliteit van de gebruikte apparatuur speelt een grote rol, net als de ervaring van de videomakers. Ook de complexiteit van het script is van invloed. Het is essentieel om deze aspecten zorgvuldig te overwegen bij het opstellen van je videoproductiebudget om onverwachte uitgaven te voorkomen.

Wat zijn de verschillende soorten video's die je kunt laten maken?

Ons team bij On The Rocks specialiseert zich in het transformeren van unieke concepten naar visuele meesterwerken. Animatie staat centraal in onze videoproducties, perfect voor het duidelijk en boeiend weergeven van complexe thema’s. Door animatie toe te passen in je video’s, vergroten we niet alleen de impact, maar maken we ook abstracte ideeën toegankelijk voor een breed publiek.

Geavanceerde montagetechnieken zijn een ander sterk punt van ons team. We zorgen ervoor dat elke aftermovie, videoclip of promotievideo visueel aantrekkelijk en naadloos is, met elke shot en overgang nauwkeurig afgestemd om je verhaal te versterken. De kracht van audio wordt ook niet onderschat; we verrijken elke video met kwalitatieve geluidseffecten, soundtracks en voice-overs, waardoor we een meeslepende ervaring creëren die de aandacht van het publiek vasthoudt.

Bij On The Rocks leveren we meer dan alleen mooie video’s; we creëren ervaringen die jouw merkverhaal effectief en memorabel overbrengen. Of het nu gaat om levendige animaties, strakke montages of boeiende audio, wij zorgen ervoor dat jouw video indruk maakt en een blijvende impact heeft.

Welke elementen spelen een rol bij het opnemen van een video?

Bij het maken van een professionele video in 2024 zijn meerdere cruciale factoren van invloed op het uiteindelijke resultaat. Ondertiteling is van essentieel belang voor de toegankelijkheid van je video, waardoor je boodschap begrijpelijk blijft, zelfs voor kijkers zonder geluid. Hierdoor vergroot je je publiek en versterk je de boodschap.

De keuze van een ervaren cameraman is eveneens van grote waarde. Door deskundige belichting en shotcompositie kan een cameraman de visuele impact van je video aanzienlijk verbeteren, waardoor de juiste beelden worden vastgelegd om je verhaal te ondersteunen en verrijken.

Daarnaast speelt de toevoeging van een voice-over een cruciale rol bij het versterken van de verhaallijn. Het voegt diepte en engagement toe aan je video, waardoor je boodschap helder en boeiend wordt overgebracht. Tot slot is het editen van de video, inclusief feedbackrondes met opdrachtgevers, een belangrijk onderdeel van het proces. Elke bewerking draagt bij aan het verfijnen van de video, zodat het eindproduct niet alleen aan je verwachtingen voldoet, maar ook een professionele uitstraling heeft.

Hoe ons team jouw productie tot een succes maakt

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse blik en ervaring in videoproductie. We zijn gepassioneerd over het creëren van unieke video’s die de kern van jouw bedrijf raken. Onze aanpak is modern, dynamisch en perfect afgestemd op de huidige trends. Neem een kijkje in ons portfolio voor een indruk van onze veelzijdigheid: van energieke aftermovies tot diepgaande bedrijfsvideo’s. Elk project dat we aanpakken, krijgt onze volledige aandacht en creativiteit. 

Onze ervaring betekent dat we weten hoe we jouw boodschap kunnen omzetten in een boeiende video die jouw doelgroep aanspreekt. We begrijpen de uitdagingen van bedrijven in Nederland en streven ernaar om met elke videoproductie de essentie van jouw merk te vangen en te presenteren op een manier die echt indruk maakt.

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn hier om een productie te maken die jouw verhaal vertelt zoals het verteld moet worden – authentiek, boeiend en effectief.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw commercial te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

promotiefilmpje maken

CASES

Videoproducties door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Hoe kan jouw bedrijf profiteren van het laten maken van een video?

Het laten maken van een video productie kan een gamechanger zijn voor jouw bedrijf. De toegevoegde waarde van een promotievideo is enorm: het vergroot niet alleen de betrokkenheid van je doelgroep, maar versterkt ook jouw merkidentiteit en trekt potentiële klanten aan. Een goed uitgevoerde promotievideo is een krachtig instrument om jouw bedrijf te promoten en jouw zakelijke doelen te bereiken.

Investeren in professionele videoproductie betekent investeren in de toekomst van jouw bedrijf. Het biedt de mogelijkheid om opvallende content te creëren die een blijvende impact heeft. Wil je weten wat het kost? Ons uurtarief en pakketopties zijn transparant en op maat gemaakt voor jouw specifieke behoeften. Bekijk hier onze verschillende diensten om een idee te krijgen van wat we kunnen doen.

Een overtuigende bedrijfsvideo kan jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie. Met een unieke verhaallijn, visuele aantrekkingskracht en een impactvolle boodschap, biedt het een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een productdemonstratie, een bedrijfsverhaal of een klanttestimonial, elk type video is zorgvuldig ontworpen om de unieke kenmerken van jouw merk te benadrukken. We zijn trots op het werk dat we hebben gedaan voor onze opdrachtgevers en streven ernaar om elk project uniek en impactvol te maken.

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

De kosten voor het laten maken van een professionele video kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals videolengte, benodigde apparatuur, locatie en eventuele extra diensten zoals voice-over of ondertiteling. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Een bedrijfsfilm is een professionele video die jouw bedrijf, producten of diensten in de schijnwerpers zet. Het is een krachtig marketinginstrument dat kan helpen bij het vergroten van naamsbekendheid, het aantrekken van potentiële klanten en het versterken van je merkimago.

De kosten voor het laten maken van een promotievideo omvatten meestal services zoals conceptontwikkeling, videomontage, opnames, eventuele voice-over en de uiteindelijke video-editing. Neem contact met ons op voor specifieke details.

Ja, wij bieden ook ondertitelingsdiensten voor de video’s die we maken. Ondertiteling kan helpen om je video toegankelijk te maken voor een bredere doelgroep en kan ook bijdragen aan de SEO van je videocontent.

Een videomaker is verantwoordelijk voor het vastleggen en bewerken van videocontent. Ze spelen een cruciale rol bij het creëren van een visueel boeiende en professionele video die aansluit bij de doelstellingen van jouw bedrijf.

Wij kunnen verschillende soorten opnames verzorgen, waaronder interviews, productdemonstraties, bedrijfsevenementen, sfeerbeelden en meer. Neem contact met ons op om te bespreken welke opnames het beste passen bij jouw videoproject.

De duur van een videoproductie kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het project en de benodigde opnames en editing. Voor een nauwkeurige tijdsinschatting, raden wij aan om contact met ons op te nemen zodat we je project kunnen bespreken.

Ja, we hebben ervaring met het integreren van voice-overs in commercials om de boodschap te versterken. Of je nu een voice-over wilt gebruiken voor een tv-commercial of online video, wij kunnen hierin voorzien.

Onze klanten variëren van kleine en middelgrote bedrijven tot grote internationale merken. We hebben ervaring in het werken met diverse sectoren en zijn in staat om commercials te maken die aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf, ongeacht de branche.

Bij On The Rocks Media kun je een creatieve en uitgebreide aanpak verwachten bij het maken van jouw video. We zorgen ervoor dat jouw boodschap effectief en opvallend wordt overgebracht om een succesvolle commercial te realiseren die jouw doelgroep raakt

De doorlooptijd voor het maken van een video hangt af van verschillende factoren, zoals de complexiteit van het project en productieplanning. We streven ernaar om een efficiënte en nauwkeurige productie te realiseren, zodat jouw video binnen een redelijke termijn gereed is voor uitzending.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.