5.0
5/5

WordPress & Elementor

WordPress vormt de fundering voor jouw gloednieuwe website. Het is onze go-to keuze voor het ontwikkelen van vrijwel al onze websites. Door de jaren heen hebben we een aanzienlijke expertise opgebouwd in WordPress, waardoor er voor ons geen geheimen of beperkingen meer zijn. Als ’s werelds grootste Content Management Systeem (CMS) biedt WordPress talloze voordelen. 

In combinatie met Elementor zijn de mogelijkheden onbegrensd.

OTR Pitchdeck (5 of 34)

Maatwerk of juist met een van onze 30+ eigen templates.

Beide opties leveren een unieke website op die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Onze templates zijn een tijdbesparende en goedkopere oplossing. Ze bieden een solide basis waarop we verder kunnen bouwen. Onze templates zijn ontworpen met oog voor detail en functionaliteit en worden volledig aangepast naar jouw merk. 

Bij maatwerk daarin tegen, beginnen we vanaf nul. We starten aan de tekentafel, brainstormen over het webdesign en nemen elk element onder de loep. Maatwerk raden we aan als je al een tijdje bezig bent en er een of meerdere doelen aan je website hangen. Met maatwerk leveren we een website die volledig uniek is voor jouw bedrijf en focus heeft op conversie. 

In onze intake geven we je advies: welke richting voor jou de beste zal zijn. 

Templates, dat moet je toch vermijden?

Bij On The Rocks hebben we een reeks van eigen templates ontwikkeld die het traditionele idee van templates volledig transformeren. Waar voorheen templates soms werden gezien als beperkend of inferieur aan maatwerk, hebben we deze notie volledig omgedraaid.

Onze templates zijn gebouwd met de schoonste code, wat resulteert in een efficiënte, snelle en veilige website. We hebben ze vanaf de grond opgebouwd met de beste coderingspraktijken en een diep begrip van SEO. Dit zorgt ervoor dat jouw website niet alleen geweldig oogt en functioneert, maar ook optimaal presteert in zoekmachineresultaten.

Bovendien zijn onze templates volledig aanpasbaar. Ze bieden een solide basis die naar jouw specifieke wensen kan worden gevormd. Dit betekent dat je de efficiëntie en het gemak van een template krijgt, zonder in te boeten op individualiteit of functionaliteit.

Wanneer moet ik kiezen voor maatwerk?

Unieke Functionaliteiten: Als jouw website specifieke functionaliteiten of eigenschappen nodig heeft die niet standaard beschikbaar zijn in bestaande templates, dan is maatwerk de beste keuze. Het stelt je in staat om unieke functies en integraties te implementeren die essentieel zijn voor jouw bedrijfsvoering.

Exclusieve Branding: Als het belangrijk is dat jouw website een volledig unieke uitstraling heeft om je merkidentiteit te versterken, dan biedt maatwerk de flexibiliteit om elk detail van het ontwerp aan te passen aan jouw merk.

Complexiteit: Als jouw website meerdere lagen of een complexe structuur vereist, dan kan maatwerk de meest effectieve manier zijn om ervoor te zorgen dat jouw site gebruiksvriendelijk en logisch georganiseerd blijft.

Toekomstige Groei: Als je verwacht dat jouw website in de toekomst aanzienlijk zal groeien of veranderen, dan kan maatwerk je de flexibiliteit bieden die nodig is om deze groei en veranderingen te accommoderen.

In al deze situaties kan maatwerk je de mogelijkheid bieden om een website te creëren die volledig afgestemd is op jouw specifieke behoeften en doelen. Het is een investering die kan resulteren in een website die niet alleen voldoet aan jouw huidige eisen, maar ook klaar is voor toekomstige groei en veranderingen.

Snelheid

In ‘The Digital Age’ waar alles draait om snelheid en efficiëntie is een bloedsnelle website essentieel. Onze websites zien er niet alleen heerlijk uit, maar ze gaan ook als een raket!

Zelf je website beheren.

We ontwerpen onze websites altijd voor zelfbeheer, maar staan altijd klaar om aanpassingen te doen als je dat liever hebt.

Google-proof SEO/SEA

Gevonden worden is en blijft ontzettend belangrijk. Bij On The Rocks houden we de ontwikkelingen rondom de zoekmachines goed in de gaten; je website is 100% zoekmachine-proof!

Waar we

trots

op zijn

Laat je inspireren. Trots! Dat is wat we zijn op onze partners. En nog belangrijker: op de resultaten die we hebben geboekt met ze.