5.0
5/5

Webdesign

that is candy for the eyes.

Wat maakt een website of webshop nu echt effectief?

Wij geloven dat het antwoord ligt in een ontwerp dat je merk tot in de kern weerspiegelt. Het is een platform dat niet alleen gemakkelijk te navigeren is, maar ook je verhaal op een duidelijke en boeiende manier vertelt. Met een mobiel-first benadering, een doelgerichte focus op conversie en een ontwerp dat perfect resoneert bij je doelgroep, creëren we een online ervaring die jouw merk op de kaart zet.

OTR Pitchdeck (5 of 34)

We starten met een stevige, strategische basis. We duiken diep in je huidige website, analyseren de klantreis, en stellen gezamenlijk doelen en strategieën op voor je nieuwe site.

Een uitstekend webdesign is niet alleen visueel aantrekkelijk en uniek, maar levert ook direct resultaat op

Jouw websitebezoeker heeft een doel voor ogen wanneer hij of zij op jouw website of webshop beland. Waar zijn de bezoekers naar opzoek? Hoe kunnen we snel voorzien in die behoefte? Deze cruciale vragen vormen het hart van het ontwerpproces, waarin we de flowchart en wireframes uitwerken. We noemen dit ook wel de blauwdruk van jouw nieuwe website. 

Bij onze UX designers staat de gebruikerservaring voorop. Door onderzoek, heatmaps, A/B test en strategisch nadenken, ontstaat een design die echt werkt!

Mobile first!

Mobile devices zijn de onbetwiste favoriet onder millennials als het gaat om het meest gebruikte online apparaat. Oudere generaties beginnen deze trend ook steeds meer te omarmen.

Het belang van mobiele apparaten zal blijven toenemen. Ze zijn niet langer alleen een telefoon of tablet. Ze fungeren als je persoonlijke hub voor al je data, van je portemonnee en bankzaken tot je persoonlijke gegevens. Daarom is ‘mobile first’ geen voorbijgaande trend, maar staat mobile in de voorhoede. Een effectief design richt zich op de optimale gebruikservaring van de gebruiker. Daarom beginnen we precies waar de gebruiker zich bevindt. Het is dan ook geen verrassing dat we beginnen met een mobielvriendelijk design. En dit is precies wat Google steeds belangrijker vindt met de ‘mobile first indexing’.

Websites zijn dynamisch!

Een website is als een levend wezen – altijd in beweging en snakkend naar technisch onderhoud en verfijning. Met frisse content maak je niet alleen indruk op je bezoekers, maar win je ook Google’s goedkeuring. Met een scherpe online marketingstrategie lok je nog meer bezoekers naar je website. Het continu analyseren en optimaliseren van je website is essentieel om deze te blijven verbeteren en meer op maat van je doelgroep te maken. Houd je inhoud actueel, schrap wat verouderd is en zorg ervoor dat je altijd een recente back-up bij de hand hebt.

Waar we

trots

op zijn

Laat je inspireren. Trots! Dat is wat we zijn op onze partners. En nog belangrijker: op de resultaten die we hebben geboekt met ze.