5.0
5/5

E-commerce

dominate the web!

Knallen met die onlinesales!

We ontwikkelen een strakke webshop met alles erop en eraan. Eentje die ontzettend gebruiksvriendelijk is, zowel voor jou als je klanten. Waarmee je op kind-eenvoudige wijze producten kunt toevoegen, aanpassen en schrappen. En waar je klanten op willen bestellen! Met de juiste copywriting, een uniek design en de juiste SEO-background ga jij knallend het web op met je gloednieuwe webshop.

OTR Pitchdeck (5 of 34)

Eerst knallen met een top webshop, dan scoren met sterke marketing!

Een webshop zet zichzelf niet in de spotlight – daarom steken we eerst onze energie in het ontwikkelen van een krachtige, gebruiksvriendelijke webshop die bezoekers verleidt om te blijven en de producten of diensten te ontdekken.

Onze webshops worden gebouwd in de meest dynamische CMS-systemen: Lightspeed of WooCommerce of Shopify. We kiezen een CMS systeem die perfect past bij jou business.

Daarna maken we het beheer en toevoegen van producten een fluitje van een cent. Daarnaast zorgen we ervoor dat je webshop 100% zoekmachine-proof is – we houden de vinger aan de pols bij alle SEO/SEA trends om ervoor te zorgen dat je wordt gevonden met onze digitale strategie.

Je webshop staat en dan?

Het creëren van een krachtige webshop is slechts het begin – een robuuste marketingstrategie is absoluut essentieel om succes te garanderen. Het is een tweeledig spel. Een geweldige webshop trekt potentiële klanten aan, maar zonder effectieve marketing zullen ze je niet vinden.

Daarom focussen we bij On The Rocks niet alleen op het bouwen van unieke en gebruiksvriendelijke webshops, maar ook op het ontwikkelen van sterke marketingstrategieën. We kijken naar SEO/SEA, social media, email marketing en meer, om ervoor te zorgen dat je webshop de zichtbaarheid en het verkeer krijgt dat het verdient. Met de juiste marketing wordt je webshop niet alleen gevonden, maar verandert het bezoekers ook in klanten. Zo zorgen we ervoor dat je webshop geen geïsoleerd eiland is, maar een levendige marktplaats.

Content die je doelgroep aanspreekt

Het gebruik van hoogwaardige, originele foto’s op je webshop kan een aanzienlijke impact hebben op de gebruikerservaring en uiteindelijk de conversie. Heldere en aantrekkelijke afbeeldingen geven klanten een beter beeld van de producten en bouwen vertrouwen op. Ze dragen ook bij aan het unieke en persoonlijke karakter van je webshop, wat helpt om je te onderscheiden in de markt. Dus, terwijl het investeren in professionele, unieke foto’s enige inspanning en middelen vereist. Zijn de rewards qua branding en conversie het vaak dubbel en dwars waard.

Want zeg nou zelf de foto’s van de herfst collectie van Paris Mode zien er toch belachelijk lekker uit ;).

Webshop koppelingen

Bij On The Rocks zorgen we voor naadloze koppelingen tussen je webshop en alle essentiële systemen, van betalingsgateways tot voorraadbeheer. Dit maakt het beheer van je webshop efficiënt en probleemloos, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – het laten groeien van je bedrijf.

Waar we

trots

op zijn

Laat je inspireren. Trots! Dat is wat we zijn op onze partners. En nog belangrijker: op de resultaten die we hebben geboekt met ze.