5.0
5/5

API Koppelingen

masters of digital impact

Stel je voor dat je klantinformatie uit je CRM automatisch kunt synchroniseren met je e-mailmarketingplatform. Of dat je verkoopgegevens direct van je e-commerce site naar je boekhoudsoftware kunt sturen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van hoe API-koppelingen je bedrijf kunnen helpen om slimmer te werken.

API’s, of Application Programming Interfaces, fungeren als bruggen tussen verschillende softwaretoepassingen, waardoor ze met elkaar kunnen communiceren en informatie kunnen delen. 

OTR Pitchdeck (5 of 34)

Tijdbesparend en zonder foutmarges, dat regelt een API koppeling.

Bij On The Rocks realiseren we ons dat koppelingen er in vele soorten en maten zijn en dat ze een cruciaal onderdeel kunnen vormen van je digitale strategie. Het assortiment is uitgebreid – van administratie, boekhouding, voorraadbeheer, bezorging, CRM, betaalprocessen, PIM, ERP, tot aan social media, reviews en leveranciers. Elk project is uniek en daarom is maatwerk bij koppelingen de standaard.

De voordelen van het integreren van koppelingen in je website, applicatie of webshop zijn aanzienlijk. Afhankelijk van de toepassing en de specifieke koppelingen die worden gebruikt, kun je profiteren van kleinere foutmarges, toegevoegde functionaliteiten, tijdsbesparing, snellere orderverwerking en gemakkelijker opschalen. Ons deskundige team bij On The Rocks is klaar om je meer te vertellen over de voordelen van koppelingen en om te bespreken welke koppelingen het meest waardevol kunnen zijn voor jouw specifieke project.

Webshop naar POS systeem

API-koppelingen kunnen een cruciale rol spelen in het naadloos integreren van een webshop en een kassasysteem. Hier zijn een paar redenen waarom zo’n koppeling nuttig kan zijn:

  1. Real-time inventarisbeheer: Met een API-koppeling tussen je webshop en je kassasysteem kan je voorraad in real-time worden bijgewerkt. Wanneer een klant een artikel koopt in je fysieke winkel, wordt de voorraad onmiddellijk aangepast in je webshop en vice versa. Dit voorkomt dubbele verkopen en houdt je voorraadniveaus nauwkeurig.

  2. Consistente klantinformatie: Door je webshop en kassasysteem te koppelen, kan je klantinformatie over verschillende platforms heen consistent blijven. Dit betekent dat je een volledig beeld kunt krijgen van de interacties van een klant met je bedrijf, ongeacht of ze online of in de winkel kopen.

  3. Gestroomlijnde betalingsprocessen: Een API-koppeling kan de betalingsprocessen stroomlijnen door het kassasysteem en de webshop te integreren. Dit kan helpen bij het verminderen van fouten en het verbeteren van de efficiëntie.

Waar we

trots

op zijn

Laat je inspireren. Trots! Dat is wat we zijn op onze partners. En nog belangrijker: op de resultaten die we hebben geboekt met ze.