5.0
5/5

Gedragsverandering

Hoe kun je een krachtige boodschap overbrengen die leidt tot betekenisvolle verandering? Welke communicatiekanalen gebruik je om je doel te bereiken? 

We richten ons op het ontwikkelen van doeltreffende en boeiende gedragsveranderingscampagnes. Deze campagnes zijn ontworpen om perfect te resoneren met jouw doelgroep en hun gedrag op een positieve manier te beïnvloeden.

OTR Pitchdeck (5 of 34)

Het begint allemaal met het begrijpen van de drijfveren van je doelgroep, hun behoeften en verlangens.

Vervolgens ontwikkelen we een krachtig verhaal en een creatieve aanpak om deze inzichten te vertalen in een effectieve strategie. We kiezen de optimale mix van marketingkanalen om je boodschap op de meest impactvolle manier te verspreiden.

Gedragsverandering stimuleren door middel van doordachte campagnes is een belangrijke taak van vele overheden en bedrijven. Het doel is om duurzame gewoontes te promoten, zoals het correct scheiden van afval, het stoppen met roken of het voorkomen van ongelukken. Ondanks het kennen van sociaal wenselijk gedrag, laten we dit niet altijd zien, wat soms leidt tot het falen van goedbedoelde campagnes. Bij On The Rocks richten we ons op het creëren van sterke bewustwordings- en gedragsveranderingscampagnes die niet alleen informeren, maar ook aanzetten tot actie.

Waar we

trots

op zijn

Laat je inspireren. Trots! Dat is wat we zijn op onze partners. En nog belangrijker: op de resultaten die we hebben geboekt met ze.