5.0
5/5

Bedrijfsvideo Almere: Kies de Nummer 1 Experts voor Jouw Onvergetelijke Bedrijfsfilm

Met een bedrijfsvideo Almere van On The Rocks breng je het unieke verhaal van jouw onderneming tot leven. Hiermee laat je zien wat je doet en waarom je erin uitblinkt, op een wijze die echt indruk maakt en bijblijft.

Video afspelen

Jouw partner in het laten maken van een bedrijfsvideo in Almere

Welkom bij On The Rocks, de specialist in het creëren van bedrijfsfvideo en bedrijfsfilm die jouw onderneming op de kaart zetten. Een bedrijfsfilm laten maken is een effectieve manier om je bedrijf te presenteren aan de wereld. Het dient als een visueel krachtig instrument om te laten zien wie je bent, wat je aanbiedt, en waarom jouw bedrijf de ideale keuze is voor potentiële klanten. 

bedrijfsvideo almere

Waarom een bedrijfsvideo Almere laten maken?

Een professionele uitstraling

Een bedrijfsvideo kan jouw bedrijf een professionele uitstraling geven. Met deze video kun je jouw boodschap op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier communiceren naar jouw doelgroep. Potentiële klanten krijgen op deze manier een goed beeld van het bedrijf en de producten of diensten die aangeboden worden. Een bedrijfsvideo Almere kan ook gebruikt worden voor (lokale) marketingdoeleinden, bijvoorbeeld op social media of tijdens beurzen en evenementen. Door een professionele bedrijfsvideo te laten maken, laat je zien dat jouw bedrijf serieus genomen moet worden en creëer je een waardevolle brandingtool.

Verhoogde betrokkenheid bij de doelgroep

Een bedrijfsvideo Almere kan zorgen voor een verhoogde betrokkenheid van de doelgroep bij het bedrijf. Met een video kan het bedrijf zich op een professionele en visueel aantrekkelijke manier presenteren en zorgen voor meer interactie en engagement van de doelgroep. Een video kan ook helpen om complexe informatie op een eenvoudige manier over te brengen en de merkidentiteit te versterken.

Meer online bereik

Een bedrijfsvideo laten maken kan helpen bij het vergroten van het online bereik van een bedrijf. Het kan een effectief marketingmiddel zijn om potentiële klanten te bereiken, informatie te delen over producten en/of diensten en zich te onderscheiden van de concurrentie. Een goede bedrijfsvideo kan ook helpen bij het versterken van de merkidentiteit en het opbouwen van vertrouwen bij de doelgroep. Door de video op verschillende online kanalen te delen, zoals de website, social media en YouTube, kan het bereik nog verder vergroot worden.

Een unieke boodschap overbrengen

Een bedrijfsvideo laten maken kan helpen om een unieke boodschap te brengen aan je doelgroep. Met een video kan je je bedrijf op een creatieve manier presenteren en op een emotioneel niveau communiceren. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van storytelling en visuele effecten kan je de aandacht van je doelgroep vasthouden en hen inspireren om met je in zee te gaan. Een bedrijfsvideo is dus een krachtige tool om je merkidentiteit te versterken en je doelen te bereiken. 

Resultaten meten en verbeteren

Een bedrijfsvideo Almere kan jouw bedrijf resultaten meten en verbeteren. Een bedrijfsvideo kan bijvoorbeeld zorgen voor meer naamsbekendheid, leads genereren, betrokkenheid van klanten vergroten en conversies verhogen. Door de resultaten van de video te analyseren en te verbeteren waar nodig, kan het bedrijf zijn doelen efficiënter bereiken. Daarnaast kan de video ook intern worden gebruikt om bijvoorbeeld medewerkers te trainen of de bedrijfscultuur te tonen.

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final
bedrijfsvideo almere

Wat zijn de voordelen van een bedrijfsvideo Almere door On the Rocks Media?

Unieke content op maat

Wij begrijpen als geen ander dat het creëren van content een belangrijk onderdeel is van jouw online presence. Daarom bieden wij unieke content op maat, speciaal voor jouw bedrijf. Voordat wij starten met de productie, kijken wij samen welke punten belangrijk zijn om te benadrukken in de video. Hierdoor krijg je een video die perfect aansluit bij jouw wensen.

Bekijk voorafgaand aan de productie de punten waarop je wilt focussen

Als je een productie wilt maken, is het belangrijk om van tevoren te bedenken waar je op wilt focussen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de boodschap die je wilt overbrengen, de doelgroep die je wilt aanspreken of de creatieve aspecten van de productie. Door deze punten van tevoren op een rijtje te zetten, kun je tijdens het productieproces gericht te werk gaan en ervoor zorgen dat deze punten goed naar voren komen in het eindresultaat.

Een scherpe prijs voor een prachtige video

Een bedrijfsfilm laten maken op een unieke manier blijft maatwerk. Met onze creativiteit, passie, de juiste technieken en een prettige samenwerking streven wij naar de perfecte bedrijfsfilm. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem een kijkje voor onze mogelijkheden op onze site.

Met onze creativiteit, passie, de juiste technieken en een prettige samenwerking streven wij naar jouw perfecte bedrijfsfilm.

Hoe gaan wij te werk bij het maken van een bedrijfsvideo in Almere?

Bij On The Rocks combineren we jouw visie met onze frisse inzichten en expertise om boeiende bedrijfsfilms te maken. Onze passie ligt in het creëren van unieke video’s die de essentie van jouw onderneming vastleggen in beknopte, maar krachtige verhalen. Onze aanpak is modern en dynamisch, perfect afgestemd op de trend van vlot verteerbare en impactvolle videocontent.

Duik in ons portfolio en ontdek onze veelzijdigheid: van dynamische bedrijfsfilms tot uitgebreide corporate video’s. Elk project krijgt onze volledige aandacht, creativiteit en toewijding.

Een cruciale stap in dit proces is het schrijven van een doeltreffend corporate video script. Een goed script zorgt ervoor dat jouw boodschap niet alleen helder, maar ook effectief bij de kijker overkomt. Belangrijk hierbij is de afstemming op de boodschap die je wilt overbrengen, je doelgroep en het platform waarop de bedrijfsfilm gebruikt wordt.

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Analyse van de wensen en doelgroep van de klant is een essentiële stap voordat het productieproces van de video begint. Het is belangrijk om te begrijpen wat de klant precies wil bereiken en wie hun doelgroep is. Op basis hiervan kan een passend concept en storyboard worden ontwikkeld.

Een concept en storyboard zijn belangrijke onderdelen van het proces bij het maken van een bedrijfsvideo. Het concept omvat de kernboodschap en de toon van de video, evenals de beoogde doelgroep. Het storyboard bestaat uit een reeks schetsen die de visuele aspecten van de video laten zien, inclusief de camerahoeken, shots en speciale effecten.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Bij het maken van een bedrijfsvideo is de productie van de video een belangrijke stap. Hierbij houdt men rekening met verschillende aspecten, zoals de inhoud en boodschap van de video, het doel van de video en de doelgroep waarvoor de video bedoeld is. Ook wordt er gekeken naar het gebruik van verschillende technische aspecten, zoals de camera en belichting, het geluid en montage. Tijdens de productie wordt er samengewerkt tussen het bedrijf en het productieteam, waardoor er uiteindelijk een professionele en relevante bedrijfsvideo wordt gemaakt.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. Hierbij wordt de voltooide video opgeleverd aan de opdrachtgever en eventuele andere betrokken partijen, zoals distributeurs of televisiezenders.

shortform content laten maken

Samenwerking en communicatie met de klant

Een professionele uitstraling

Bij On The Rocks begrijpen we dat de relatie met onze klanten essentieel is voor het creëren van succesvolle bedrijfsvideo’s. Daarom benaderen we elke klant met een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak. Dit houdt ook in dat er regelmatig overleg plaatsvindt om de wensen en doelen van de klant te bespreken en om feedback te ontvangen tijdens het productieproces.

Ons doel is niet alleen om een indrukwekkende bedrijfsvideo te leveren, maar ook om een plezierige en transparante samenwerkingservaring te bieden, waarbij jouw visie centraal staat. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en wij streven ernaar om jouw verwachtingen te overtreffen.

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsvideo is een video die wordt gemaakt om een bedrijf, product of dienst te promoten en te presenteren aan een bepaalde doelgroep.

Een bedrijfsfilm is een soortgelijke video als een bedrijfsvideo, maar legt meer nadruk op het verhaal en de achtergrond van het bedrijf. Het gaat hierbij vaak om een meer emotioneel geladen verhaal, wat bijvoorbeeld de betekenis van het bedrijf voor de gemeenschap kan weergeven.

Om het beste resultaat te behalen, is het belangrijk om jouw doelstellingen duidelijk te hebben en deze aan het productieteam door te geven. Zij kunnen je dan adviseren over welk type video het beste past en hoe deze het beste gepresenteerd kan worden. Ook is het belangrijk om in achterhoofd te houden welk gevoel je wil overbrengen op de kijker en welke actie je wilt dat zij ondernemen na het zien van de video.

Een bedrijfsvideo kan voor meerdere doeleinden worden ingezet. Zo kan het de naamsbekendheid vergroten, meer traffic naar de website genereren, een product of dienst promoten of klanten informeren. Het is belangrijk om vooraf vast te stellen wat jouw specifieke doelstellingen zijn, zodat het productieteam hier zo goed mogelijk op in kan inspelen.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.