Bedrijfsfilm laten maken,
met resultaat

Met een bedrijfsfilm van On The Rocks breng je het verhaal van jouw bedrijf over. Zo vertel je wat je doet en waarom je daar goed in bent op een manier die écht binnenkomt.

Waar wacht je nog op?

Video afspelen

Zo maken wij bedrijfsfilms die
écht indruk maken.

Zo maken wij bedrijfsfilms die écht indruk maken.

In 6 stappen leggen wij uit, hoe jij een parel van een bedrijfsfilm gaat krijgen.
Niet alleen een lust voor het oog, maar eentje die ook echt resultaat gaat boeken.

On The Rocks is een ervaren videoproductiebedrijf als het gaat om het maken van bedrijfsfilms, zo hebben wij onder andere gewerkt voor klanten als Douwe Egberts, FC Utrecht, Rotterdam Centrum, Samsung, Nederlands Elftal, FunX en Snelle.

bedrijfsvideo eindhoven
1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep.

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Hier komt alle voorbereiding samen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. 

HIER WORDEN WE ÉCHT WARM VAN

Onze klanten beoordelen ons
op google met een 9.8

Onze klanten beoordelen ons op google met een 9.8

CASES

Bedrijfsfilms door On The Rocks

Video afspelen

YSE

Voor bedrijven die stappen willen zetten. YSE plaatst aanpakkers bij bedrijven en laat ze op die manier groeien. Wij krijgen de vraag of we een video konden maken die hun dienstverlening op spraakmakende wijze kon laten zien. Het resultaat: al 10+ nieuwe klanten aangetrokken met deze video.

IW Nederland

IW is dé opleider in de elektro- en installatietechniek. We kregen volledige vrijheid om de dienstverlening van IW op beeld te zetten en wat een resultaat! Ingezet als brandmovie en recruitment video,

Video afspelen
Video afspelen
Snelle - AFAS Live

Of we voor Snelle zijn AFAS Live show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

FAQ

Veelgestelde vragen

Een bedrijfsfilm is dé visuele introductie van jouw organisatie. Of je nu leads wilt genereren, je product, dienst of verhaal wilt overbrengen, of simpelweg de aandacht van jouw doelgroep wilt grijpen: met een bedrijfsfilm bereik je dit. Deze video’s zijn niet alleen perfect voor het introduceren van je bedrijf of producten, maar kunnen ook ingezet worden voor doeleinden als het aantrekken van nieuw personeel, klanttestimonials of aftermovies van zakelijke events. Een sterke bedrijfsfilm verhoogt de bezoektijd op je website of app, fungeert als het ultieme uithangbord voor je organisatie en roept precies de juiste emoties op bij je doelgroep.

We hoeven het eigenlijk niet uit te leggen, maar video trekt veel beter de aandacht dan een blok tekst of een statische afbeelding. Een play-knop nodigt uit tot klikken en kijken. Zorgen we er dan óók nog voor dat de kijker niet eens hóeft te klikken (door middel van autoplay), dan nodigt dit nóg meer uit tot kijken. De aandacht is gevestigd… op jouw bedrijfsfilm!

Bij On The Rocks maken we gebruik van vier stappen. We beginnen met een passend advies op basis van jouw marketingdoelstelling, vervolgens bedenken wij een passend concept dat aansluit bij jouw doelgroep. Als het idee staat, beginnen we met de productie, in deze fase gaat onze videocrew aan de slag om jouw bedrijfsfilm te maken. Nadat we alles hebben gemonteerd en de eventuele feedback is doorgevoerd, leveren we de video op. Hij is dan helemaal van jou!

Doorgaans start een bedrijfsfilm op €4.000.

Betaalbaar én kwalitatief? Dat is waar wij, als jong en wendbaar videoproductiebedrijf, voor staan. Onze scherpe prijzen? Die komen doordat we alle topapparatuur en software zelf bezitten. We streven altijd naar topkwaliteit, maar houden je budget en wensen scherp in het oog. We geloven er sterk in om binnen jouw budget het optimale product te creëren dat je verder brengt. De kosten voor een bedrijfsfilm variëren naar gelang de complexiteit, locatie, apparatuur, eventuele acteurs en specifieke wensen zoals animaties of sounddesign. Wil je weten wat een film voor jou kost? Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons voor advies op maat.

Afhankelijk van het script’s complexiteit en de beschikbaarheid van middelen zoals locatie en eventueel acteurs, is ons doel om binnen 10 dagen je bedrijfsfilm te leveren. Wij zijn ook in het weekend actief, dus spreken niet van “werkdagen” zoals vele andere filmbedrijven. Na onze kick-off meeting krijg je een heldere planning, zodat je precies weet wat wanneer gebeurt.

We nemen meestal het hele project voor onze rekening, zodat jij zorgeloos verder kunt. Natuurlijk zijn er momenten voor feedback, zodat alles perfect op jouw wensen aansluit. Geef ons vooraf wel even je logo, lettertypes en kleurcodes, vaak te vinden in je brand guide of huisstijl. 

  • 10 jaar expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Vrijblijvende offerte aanvragen.
Bram-van-Roosmalen---Contact

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

OTR Pitchdeck (5 of 34)