Aftermovie laten maken
bij On The Rocks

Met een aftermovie van On The Rocks maak je een sprankelende herinnering van jouw event. Beleef de hoogtepunten en sfeer opnieuw, en deel ze moeiteloos met jouw publiek. 

Video afspelen

Waarom zou je een
aftermovie laten maken?

Een aftermovie laten maken is dé manier om jouw evenement niet alleen opnieuw te beleven, maar ook om het in de schijnwerpers te zetten voor een nog breder publiek. Bij On The Rocks Media snappen we dat een aftermovie veel meer is dan een herinnering; het is een krachtig marketinginstrument dat de naamsbekendheid van jouw evenement kan boosten. Onze aftermovies zijn dynamisch, vol pakkende beelden en creatieve animaties, samengebracht in een spectaculair montagepakket dat je publiek gegarandeerd zal boeien.

Over kosten hoef je je geen zorgen te maken. Wij bieden transparante offertes aan, aangepast aan jouw specifieke wensen en de complexiteit van het evenement. Zo weet je precies wat je kunt verwachten qua investering.

bedrijfsvideo harderwijk

Wij brengen jouw event tot leven

Bij On The Rocks weten we dat een onvergetelijke aftermovie draait om een krachtige combinatie van schitterende beelden, de juiste muziekkeuze en een doordachte montage die samen een verhaal vormen. Onze aftermovies zijn meer dan een terugblik; ze vangen de essentie van jouw evenement, gevuld met de energie en het unieke karakter ervan.

Onze ervaren professionals combineren geavanceerde technieken, zoals drone-opnames, om jouw evenement in al zijn facetten vast te leggen. De aftermovies brengen niet alleen de emoties en sfeer over, maar benadrukken ook stijlvol de hoogtepunten. Onze cameramannen zijn gespecialiseerd in het vastleggen van elk belangrijk moment, waardoor je aftermovie indruk maakt en lang nablijft. Met ons wordt jouw evenement een levendige en blijvende herinnering.

Hoe kies je een goed videoproductiebedrijf voor jouw aftermovie?

De keuze van het juiste videoproductiebedrijf voor je aftermovie is essentieel om jouw evenement op de beste manier vast te leggen. Belangrijk hierbij is te kijken naar de ervaring, creativiteit en de technische kwaliteiten van het team. Bij On The Rocks Media begrijpen we dat een aftermovie meer is dan mooie beelden; het gaat om het vastleggen van de sfeer, emoties en de unieke momenten van jouw evenement.

Onze aftermovies gaan verder dan alleen visuele schoonheid; ze bevatten ook een krachtige call-to-action die de kijkers inspireert tot actie. Of het nu gaat om traditionele bedrijfsfilms of vernieuwende drone- en animatievideo’s, wij bieden een scala aan mogelijkheden om jouw evenement memorabel vast te leggen en je merk kracht bij te zetten. 

Onze werkwijze

Bij On The Rocks streven we ernaar om content te maken die niet alleen wordt gezien, maar die ook een blijvende indruk achterlaat. Hoe we dit doen?

1. Advies

Wat wil je vertellen, wie wil je er mee bereiken en hoe moet het overkomen op de kijker? Wij geven je passend advies.

Aan de hand van visuele voorbeelden, moodboards en inspirerende verhalen bedenken we een concept dat volledig aansluit bij jouw doelgroep en de essentie van jouw evenement vangt. 

De inhoud op papier. Hier komt alles samen en start de productie.

Drie, twee, een… ACTIE! Onze videocrew gaat aan de slag om elk belangrijk moment vast te leggen. We letten op details en zorgen ervoor dat de energie en sfeer van het evenement worden gevangen.

Het materiaal wordt gemonteerd en bewerkt. Hierin selecteren we de beste beelden, voegen muziek, effecten en tekst toe waar nodig, en monteren alles tot een samenhangend geheel dat de hoogtepunten van jouw evenement weerspiegelt.

Met jouw feedback zetten we de puntjes op de i. Het eindresultaat is een dynamische, aansprekende aftermovie die niet alleen de beste momenten van jouw evenement toont, maar ook de kijkers inspireert en betrekt.

promotiefilmpje maken

Is een aftermovie geschikt voor elk type evenement?

Voordelen aftermovie voor diverse evenementen

Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, festival of sportwedstrijd, het laten maken van een aftermovie biedt aanzienlijke voordelen. Het stelt je in staat om de authentieke sfeer van elk type evenement vast te leggen en te delen, waardoor je een blijvende impact kunt creëren en jouw volgende editie van het evenement kunt ondersteunen.

Impact van een aftermovie

De impact van een meeslepende aftermovie is niet te onderschatten. Het kan de sfeer en beleving van jouw evenement versterken door de hoogtepunten tot leven te brengen en herinneringen op te roepen die deelnemers en toeschouwers nog lang zullen koesteren.

CASES

Aftermovies door On The Rocks

Video afspelen

Björn Borg

Onze recap van het sportieve padel event van Björn Borg. Je krijgt spontaan zin om mee te doen, toch?

FC Utrecht

Een recap van FC Utrecht business dag: waar zakendoen en sportieve swings samenkomen. 

Video afspelen
Video afspelen
Maan - Ziggodome

Of we voor Maan van haar Ziggodome show een recap konden maken, we call this a piece of art!

  • Expertise: van start-ups tot multinationals.
  • Bekijk ons divers portfolio voor inspiratie.
  • Gratis advies gesprek bij ons op kantoor.
  • Verder dan film: ook animatie, sounddesign & voice-overs.
  • Scherpe prijzen door eigen apparatuur, film & audio studio.
Team-final

Clients aka friends.

5.0
5/5

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor een goede aftermovie kun je het beste contact opnemen met een professioneel videoproductiebedrijf dat ervaring heeft met het maken van aftermovies voor diverse evenementen. Bij On The Rocks Media hebben we een ervaren team van cameramannen en editors die jou kunnen helpen bij het maken van een spectaculaire aftermovie.

De kosten voor een aftermovie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het evenement, de gewenste montagestijl en eventuele extra’s zoals drone-opnames of special effects. Vraag vrijblijvend een offerte aan zodat we een prijs op maat kunnen maken voor jouw evenement.

 Een aftermovie is een video die de sfeer van een evenement vastlegt en de hoogtepunten op een spectaculaire manier in beeld brengt. Het is bedoeld om de kijker het evenement te laten herbeleven en tegelijkertijd als promotiemateriaal te dienen voor toekomstige evenementen.

 Ja, bij On The Rocks Media kunnen we indien gewenst drone-opnames toevoegen aan de aftermovie om een extra spectaculair effect te creëren.

Een aftermovie kan voor elk soort evenement worden gemaakt, of het nu gaat om een bedrijfsfeest, festival, sportevenement of productlancering. Onze cameraploeg staat klaar om jouw evenement vast te leggen.

Ja, bij On The Rocks Media kunnen we de aftermovie maken volgens jouw specifieke wensen. Of het nu gaat om het toevoegen van speciale effecten, bepaalde muziek of de gewenste videostijl, we zorgen ervoor dat de aftermovie perfect aansluit bij jouw voorkeuren.

Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten maken van jouw aftermovie. Ons team staat klaar om jou te helpen bij het vastleggen van jouw evenement op een spectaculaire manier.

Bij On The Rocks Media bieden we verschillende videoproductiepakketten aan voor aftermovies, variërend van eenvoudige sfeerimpressies tot spectaculaire montagepakketten met animaties, special effects en meer. We kunnen een pakket samenstellen dat perfect past bij jouw behoeften en budget.

Absoluut, een aftermovie kan dienen als uitstekend promotiemateriaal voor toekomstige evenementen. Het laat potentiële bezoekers de sfeer proeven en kan hen verleiden om de volgende keer weer aanwezig te zijn.

Onze cameraploeg en editors hebben ruime ervaring in het vastleggen van diverse evenementen en weten precies hoe ze de juiste sfeerimpressie kunnen creëren. We kunnen samen met jou de gewenste stijl en sfeer van de aftermovie bespreken, zodat het resultaat perfect aansluit bij jouw evenement.

Vrijblijvende offerte aanvragen.

Bram-van-Roosmalen-Contact.jpg

Vul het formulier in of neem direct contact op met Bram van Roosmalen

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.

 

5/5

“Top dat On The Rocks zo veel te bieden heeft! Met uitstekende service en communicatie, duidelijk een professioneel bedrijf. Maak jullie maar klaar voor de volgende klus.”

Bram Kling – Surfing Sommelier

Binnen 24 uur nemen wij contact met je op, daarin bespreken we al je wensen door en kunnen we je een vrijblijvend voorstel sturen dat volledig bij jou past.