Schurk Supply

Schurk Supply

Klantcase
Schurk Supply is een kledingmerk wat stamt uit het Brabantse dorp Oss. De inwoners van Oss worden soms ook wel messentrekkers genoemd. Schurk Supply heeft daarom, met een kleine knipoog, een mes verwerkt in het logo. Beïnvloed door straatcultuur en spraakmakende ontwerpen is Schurk Supply een merk dat vecht voor een duurzame toekomst. Door eerlijke, veganistische en biologische ontwerpen te integreren willen ze mensen inspireren om op een leuke manier te investeren in een betere en duurzame wereld.

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

De uitwerking

Video

Foto
Nadat deze perfectionistische eigenaren bijna een halfjaar hebben gedaan om de eerste hoodies te ontwerpen, hebben ze On The Rocks gevraagd om de foto’s en video’s van de eerste oplage te verzorgen. Bij de handelskade in Nijmegen stond onze foto- en videograaf Bas nog net niet met zijn voeten in het water. Dat is gelukkig niet terug te zien in het eindresultaat, want we hebben toch weer een aantal mooie kiekjes weten te schieten.
Voor de shoot hebben we een tweeling weten te strikken die al eerder model hebben gestaan voor grote namen zoals Aktiesport en Snipes.

Video
Nicky en Ari wilden een korte video waarin de eerste items van hun collectie op een flitsende manier naar voren kwam. Geen probleem, dat fixen we.
Een toffe locatie in combinatie met een lekker zonnetje werkt wel. Onze videograaf heeft in een korte tijd een video geschoten waarin alle items van de eerste oplage naar voren komen. Omdat de hoodies ook een achter opdruk gebruiken, was dit soms nog wel een uitdaging. Maar in samenwerking met deze ervaren modellen zijn wij, net als de eigenaren van Schurk Supply, erg tevreden met het eindresultaat.

Het resultaat
  • Meer dan 200 items verkocht na de online lancering
  • toffe foto’s voor op social media
  • flitsende promovideo
  • mooie zwarte hoodie mee naar huis

Belevenismakers

Team

Deze videograaf heeft voor Schurk een sterk staaltje videografie opgeleverd.

Bas Peperzak

Videograaf/editor

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?