MyCelebrator

MyCelebrator

Klantcase
My Celebrator, of beter bekend de ‘Celebrator’ is dé tandenborstel make-over voor vrouwen. En nee, deze make-over maakt er geen boormachine of viool van… het is een opzetstukje voor je elektrische tandenborstel waarmee je het apparaat omtovert tot vibrator! My Celebrator opereert wereldwijd met dit gepatenteerde product.

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

De uitwerking

Webdesign- en development, business software

Voor dit bijzondere speeltje in een bijzondere markt kregen we de opdracht om een wereldwijd toegankelijke webshop te ontwikkelen die supersnel moet zijn, een strakke vormgeving moest hebben en een meertaligheid optie ingebouwd moet hebben. Daarnaast kregen we de opdracht om mee te denken over re-branding en kregen we de opdracht Google Ads en Shopping Ads in de lucht te schieten én te houden. Na een zorgvuldige intake en het juiste marktonderzoek, zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een wireframe en de structuur van deze webshop. Tevens hebben we direct koppelingen geschreven met voorraad-, betaal- en boekhoudsystemen, waarmee ze direct efficiënt aan de slag kunnen. Na goedkeuring op het design, zijn we aan de slag gegaan met de development fase van een webshop in 5 talen. Binnen no-time stond het geheel en was My Celebrator klaar om te knallen!

My Celebrator beschikt nu over een supersnelle, responsive webshop. Ze krijgen informatie over hun orders direct in hun e-mail, kunnen hun bezoekers real-time tracken en op weg helpen en zijn nu wereldwijd actief met hun innovatieve product. Door middel van een slimme webshop module die gekoppeld is met Mollie, wordt de financiële afwikkeling en administratie eenvoudiger dan ooit tevoren – evenals het verzenden! De website is tevens voorzien van slimme landingspagina’s op veelgezochte zoektermen. Zo brengen we de juiste mensen op de juiste plek en boosten we de website enorm

Het resultaat
  • internationale responsive webshop
  • koppeling met Mollie en voorraadbeheersysteem
  • 1000+ sales per maand

Belevenismakers

Team

Deze marketeers en developers hebben van My Celebrator een online succes gemaakt.

Ritchie van de Graaf

Contentmanager

Bram van Roosmalen

Developer

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?