FourCars

FourCars

FourCars is een autobedrijf uit Didam, gespecialiseerd in de in- en verkoop van jong gebruikte auto’s met een luxe tintje.

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

De uitwerking

-

WE LOVE CARS! Alles rondom marketing vinden we leuk, maar onze webdesigner Bram werd hier wel érg warm van. We mochten de nieuwe website van Fourcars uit Didam maken, in samenwerking met Dijkstra Media Solutions. Dit bedrijf ging verhuizen en kregen een spiksplinternieuwe showroom. Je begrijpt: dit móet natuurlijk een strak online visitekaartje krijgen. Aan ons de taak om samen naar dit doel te werken.

We begonnen eerst met een inventarisatie: als Fourcars een persoon zou zijn, hoe zou hij of zij dan eruit zien? Wat zou deze persoon uitstralen? Nogal wat vragen voor ondernemer Francis die zich eigenlijk voornamelijk bezighield met… auto’s! Al gauw kwamen termen als ‘sportief’, ‘exclusief maar betaalbaar’, ‘persoonlijk’ en ‘gepassioneerd’ naar boven. We kozen voor een donkere uitstraling, wat goed contrasteert met hun huidige logo. De website moest compatible zijn met hun huidige productensysteem en wat simplistisch zijn.
Eindstand: solid as a rock. Fourcars heeft een nieuw online visitekaartje wat de essentie van het merk goed weergeeft en duidelijk laat zien wie Fourcars is: een specialist op het gebied van de in- en verkoop van jonge gebruikte auto’s die nét dat beetje extra hebben. En de koffie? Die is heerlijk!

Het resultaat
  • Superstrakke website
  • Geïntegreerde database met auto’s voor verkoop
  • Goede vindbaarheid in Google

Belevenismakers

Team

Deze toppers hebben van FourCars een online succes gemaakt!

Bram van Roosmalen

Developer

Thijs Geertsen

Contentmaker

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?