Logo laten ontwerpen?

Een spraakmakende huisstijl

Hét design van jouw merk

Huisstijl en logo ontwerp

Een unieke uitstraling is de kracht van ieder merk. Het logo van Apple of Coca Cola ken je uit duizenden. Een goede basis hiervan zit hem in de kracht van een goed vormgegeven huisstijl, inclusief een pakkend logo. Of je nu een startend ondernemer bent en ‘from scratch’ moet beginnen, of al tien jaar hetzelfde logo hebt en benieuwd bent of je huisstijl een opfrisbeurt nodig heeft: onze grafisch vormgevers en marketeers zijn er klaar voor om jouw merk tot leven te laten komen met een huisstijl die impact maakt. 

Daag ons uit!

Je kunt ons elke doordeweekse dag bellen tussen 8.30 en 18.00 uur. Mailen kan natuurlijk 24/7.

Logo laten maken

Het bedenken en maken van een logo is iets wat je niet dagelijks doet. Integendeel: een sterk logo dat staat als een huis gaat mee voor jaren en is de basis van ieder merk. Voor onze grafisch vormgevers is dit dagelijkse kost: zij spannen zich keer op keer met plezier in om een logo te ontwerpen wat écht past bij een merk, uniek is en indruk maakt. Om tot een goed logo te komen, gaan we grondig te werk: we moeten immers precies weten wie jij bent, wat je doet en wat je wilt uitstraling. In meerdere feedbackrondes komen we uiteindelijk tot jouw definitieve logo: eentje die impact maakt, waar je jaren mee vooruit kunt!

Klaar voor jouw nieuwe huisstijl?

Ons portfolio

We hebben al diverse logo’s en huisstijlen mogen ontwerpen voor onze klanten. Laat je inspireren en daag ons uit om jouw huisstijl vorm te geven! 

Kennismaken?

Neem contact op met Ritchie van de Graaf!

Telefoon:

Ritchie van de Graaf

Content strateeg

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Neem contact op met  
Ritchie van de Graaf!
Bas Peperzak!

HOME

OVER ONS

PROCES

ONS WERK

BLOG

CONTACT

DIENSTEN

ONLINE

VIDEO|FOTO

OFFERTE

MERK

VORMGEVING

Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal en halen onze kracht en energie uit jouw succes. 

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?